Installer...

Skotina

Zainteresovan član
Poruka
437
Dakle treba mi neki program za pravljenje instalacija al ne kao obicni installeri da mi sve spakuje u jedan .exe fajl, vec da ih drzi pored sebe u folderu u kojem su! Primera radi neki cd koji ima instalacioni setup.exe fajl al je on svega par MB, a svi ostali fajlovi koji treba da se kopiraju na hard su u oklnim folderima na cd-u (bilo koja igrica ima ovakav sistem instaliranja)!!!

Ime programa ili adresa bila bi korisna! :D

Pa zar nije zgodnije da je sve u jednom EXE fajlu? Ne mogu da smislim razlog da imam desetine fajlova razbacanih okolo, ako to moze u jednom fajlu.
Ja koristim Instal2Go program koji je izvanredan, Jednom kad snimim instalaciju, napravi EXE, a kasnije mogu dodati ili izmeniti neki fajl iz instalacije, propustim kroz program za 3 sekunde i gotovo?
Ili gresim?

Znam zasto govorim ono!!! Imam par takvih programa koji naprave ceo .exe fajl al mi ne odgovara taj nacin!!! Znaci treba mi neki koji ce da drzi sve fajlove vidljive na cd-u i da ih kopira na hdd!!!

Jel iko zna neki???

Ja lično koristim AWinstall, odličan je. Downloadovao sam ga sa download.com

karlocar.jpg

pa program palaniram da stavim na cd. I da kada se pokrece instalacija da se pojavi prozor please insert cd-key i onda ti naprimer ukucas tacan broj (isti ti djavo ko kod igara)i on ti nastavi instalaciju a ako neukucas onda nemoze da nastavi !!!!!

Inspector:
pa program palaniram da stavim na cd. I da kada se pokrece instalacija da se pojavi prozor please insert cd-key i onda ti naprimer ukucas tacan broj (isti ti djavo ko kod igara)i on ti nastavi instalaciju a ako neukucas onda nemoze da nastavi !!!!!

INSTALL CREATOR PRO!!!

Imas u njemu to za sifru!!!

Back