Instalacija win 10 pakao!

mario80

Legenda
Poruka
61.111
Zašto instalacija na brend nejm mašinama traje pola sata a na sklapanim konfiguracijama ceo dan?!?? Evo četri sata sam skidao win 10 instalacioni fajl sa interneta na usb.

Sada evo tri sata pokušavam da instaliram, stalno izbacuje neke greške! Pobogu! Te promeni usb port pa proradi pa zabaguje evo malopre na 6% puče. Sad opet čuči na 12%

Dal je to toliko đubre kada se komp sklapa od tih kineskih krš delova?!??

IMG_20240321_020456.jpg
 
Radio sam to već zeza i usb kao fali drajver pa promenim usb port i onda krene da instalira.

Kinesko đubre jednom rečju. Pre 20 sam se zeznuo i pravio konfiguraciju poslednji put. Utucao 1000 evra u komp i isto ovako me jebavao.

Od tada samo polovne brend nejm mašine i nikada ništa se nije kvarilo niti zezalo.

Ovo je bofl neopevani!
 
I pre sam na toj fleški pravio isto nikakvih problema, instalira se sve gotovo za pola sata. Ovo bofl neopevani!

Pre 20 godina isto zezanje sa asusovom pločom i amd procesorom! Stim što je godinama padala brzina rada što mi je bilo fascinantno! Posle 3-4 god sam morao tri puta da spustim radni takt procesora! Iako menjana pasta! Komp bio za đubre! Smrt kineskim komponentama!
 
Jednostavno ne može drugačije, izgubio sam ceo dan i noć dok ga nisam šutnuo. I tosamga dobro nabo da se odbilo od radijatora. Sreća pa je usb upao između rebara od radijatora i nije pukao. Isto i wifi antena.

A ove delove ploče asus, gigabyte i slično ZABRANITI da se uvozi i prodaje u srbiji! Teški bofl!

I sad prijavljuje neki eror diska kada podiže sistem. Pa zaglavi podiže sto god. Pa nema hdd. Pa digne u sekundi sistem.
 

Back
Top