cvrlebg Aktivan član Poruka 1.529 27.05.2010. u 18:22 - instalacija drivera #26 dax94: Instarirao sam neki od Amata_Talkina SP2 XP Kliknite za proširenje... Modifikovan win!? Oslobodi se toga, nadji normalnu verziju Windows XP Proffesional SP3 i takvih problema neces imati.
dax94: Instarirao sam neki od Amata_Talkina SP2 XP Kliknite za proširenje... Modifikovan win!? Oslobodi se toga, nadji normalnu verziju Windows XP Proffesional SP3 i takvih problema neces imati.
branaaa Domaćin Poruka 3.062 27.05.2010. u 21:34 - instalacija drivera #27 cvrlebg: Modifikovan win!? Oslobodi se toga, nadji normalnu verziju Windows XP Proffesional SP3 i takvih problema neces imati. Kliknite za proširenje... Potvrdjujem. Ti modifikovani, ulickani sistemi mogu samo probleme da donesu.
cvrlebg: Modifikovan win!? Oslobodi se toga, nadji normalnu verziju Windows XP Proffesional SP3 i takvih problema neces imati. Kliknite za proširenje... Potvrdjujem. Ti modifikovani, ulickani sistemi mogu samo probleme da donesu.
D dax94 Početnik Poruka 15 28.05.2010. u 13:52 - instalacija drivera #28 hardal: Ne može to baš tako "instalirao sam neki". Ako je laptop u pitanju pročitaj model laptopa i pravo na stranicu proizvođača... Kliknite za proširenje... PC je u pitanju....pomozite mi pls...
hardal: Ne može to baš tako "instalirao sam neki". Ako je laptop u pitanju pročitaj model laptopa i pravo na stranicu proizvođača... Kliknite za proširenje... PC je u pitanju....pomozite mi pls...
DeMikelis Ističe se Poruka 2.158 28.05.2010. u 14:00 - instalacija drivera #29 @cvrle & @branaaa су ти одговорили шта да урадиш. То ти је једино логично решење, све друго нема смисла..
@cvrle & @branaaa су ти одговорили шта да урадиш. То ти је једино логично решење, све друго нема смисла..
D dax94 Početnik Poruka 15 28.05.2010. u 17:37 - instalacija drivera #30 Ok....jel mozete da mi kazete odakle da skinem Win XP SP3 ...?