Inspektor "trovač"

Još jedna laž iz iste kuhinje? Ne shvatam šta pokušavate? Čak i da je priča istinita kako poverovati u nju kada je autor osoba koja ređa niz lažnih "ekskluzivnih" vesti na sajtu koji i dalje prosi pomoć za nepostojeći azil!?
 
Jao, evo ga opet new folder sa svojom tuznom pricom i zamenom teza. Treba da nas gane sto Blagojevici nisu dobili dozvolu da stoje u Knezu, a pritom se zaboravlja kako drze jadne stence, u neuslovima, bez lecenja i vakcina, kao potrosnu robu, kako ih nabavljaju po gradu od ljudi koji ne znaju pozadinu, kako ih se otarase kad su vec toliko bolesni da im ne mogu sakupljati novac, kako pune Mladenovac psima ...... da vise ne nabrajam. Da, Srbi imaju kratko pamcenje, sa tim se racuna, pa se moze opet u akciju.
 
Kakva tužna priča...ovo je horor ako je istina a ja verujem da jeste. Ako ovaj ovakve stvari priča pred policijom šta li tek radi kad ode kući i čime se bavi u slobodno vreme. Svi verovatno pomišljaju da je trovač neki psihopata iz kraja a na kraju može da se ispostavi da je to ugladjeni gospodin sa akt tašnom u ruci.
 
ako takve stvari javno prica, ne bi bilo cudo da ih i primenjuje.
ko sto nije veliki korak od maltretiranja zivotinja do maltretiranja coveka, verovatno ni ovde nije veliki razmak od davanja saveta do njihove primene.
dobro je da je objavljeno.
 

Back
Top