Insekti (i pauci)

xrdlHU5.jpg

Baš taj, jer me se ne plaši, svi ostali odlete kad im priđem na 3 metra.
Ovaj stoji mirno, mobilni moram maksimalno da mu približim ali on ne reaguje.
Spusti krila, ja ih podignem, miran...
Jedne godine smo se izgleda mimoilazili, pa mi je uleteo u dnevnu sobu i izleteo, da bi mi stavio do znanja da je tu :D pa sam otišla na terasu :D :heart:

20210805_152243.jpg

Poslednja izmena:
Њима је животни век доста краћи... само кажем...

Izvini, ti to mene zezaš???

Misliš da nisam gledala koliko žive?

Da li ti misliš da bi mi se svake godine pojavljivao drugi koji nema nikakvog straha od mene, i ponaša se
potpuno isto.

I na kraju, da li zaista misliš da bih izmislila ovako nešto i zašto bi mi to trebalo???

Ne mogu da verujem!!!

Izvini, ti to mene zezaš???

Misliš da nisam gledala koliko žive?

Da li ti misliš da bi mi se svake godine pojavljivao drugi koji nema nikakvog straha od mene, i ponaša se
potpuno isto.

I na kraju, da li zaista misliš da bih izmislila ovako nešto i zašto bi mi to trebalo???

Ne mogu da verujem!!!
Потпуно беспотребна расправа !
Нема никаквог разлога Кики да будеш толико на крај срца.
Када се деси чудо јављају се сумње.Ово свакако спада , ако не у чуда, оно сасвим сигурно у вансеријско искуство које си срећом успела да забележиш.
Чињеница је да су инсекти кратког века, то спада у оно " сви знамо", али је такође чињеница да су научници примитили да код неких јединки животни век може да траје и по неколико година и ти си на то скренула пажњу.
Али ствар није у томе него у твојој срећи да оствариш и контакт, алал вера на стрпљењу!!!
Хајде да се вратимо на оно што овде јесте тема а то су фотографије које су сјајне

Потпуно беспотребна расправа !
Нема никаквог разлога Кики да будеш толико на крај срца.
Када се деси чудо јављају се сумње.Ово свакако спада , ако не у чуда, оно сасвим сигурно у вансеријско искуство које си срећом успела да забележиш.
Чињеница је да су инсекти кратког века, то спада у оно " сви знамо", али је такође чињеница да су научници примитили да код неких јединки животни век може да траје и по неколико година и ти си на то скренула пажњу.
Али ствар није у томе него у твојој срећи да оствариш и контакт, алал вера на стрпљењу!!!
Хајде да се вратимо на оно што овде јесте тема а то су фотографије које су сјајне

Da, bespotrebna Vučji, ali ako sam ja već objasnila zašto sam sigurna da je to isti vilin konjic,
zašto je on nastavio da me provocira?

Back