FitnessGuy
Zainteresovan član
- Poruka
- 495
A ona: bilderima je mali.

Nisu videli Kai Greena.

Nisu videli Kai Greena.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je zato sto se brijaju i stavljaju kremu za potamnjivanje i ulje neko odozgo......
Takav je sport - bulji se u misice i to je samo bitno da se misic sto bolje vidi da ga nista ne prekriva i smeta pogled niko nije dosao nekom da bulji i da gleda koliko lici na svog potomka majmuna i da li i u kojoj meri mu je dlakavo dupe....
Ha, sad me podseti, setio sam se nekih nebuloza gde dusebriznici pricaju za njih kao da su bodibilderi cosavi hahahahhah kao od dizanja tegova postanes cosav, a ima i ona fora kao da su to prekriveni ****** jer se po teretani non stop gledaju, stezu uporedjuju itd...
Sta sve nece da izmisle i d te uvrede samo da zadovolje svoj ego i komplekse jer oni nisu obdareni da budu takvi!
Kakve veze ima dal je neko bilder ili stonoteniser, covek se rodi cosav i to je to
A ona: bilderima je mali.![]()
![]()
Nisu videli Kai Greena.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma, niti si me ti uvredio, niti sam shvatio to kao uvredu, niti mislim da si hteo nekoga da uvrediš.Izneti svoje mišljenje ne znači uvrediti nekog. Ja ne volim NAMETANJE mišljenja, a IZNOŠENJE je sasvim normalna stvar.
Ne brini se ništa.
U početku je bilo manjih ili većih iritacija, ali se kasnije koža navikla na tretmane. Znam koja mi kozmetika za kožu odgovara, a koja ne. Jednom su mi stavili puder nakon depilacije, a da ja nisam ni obratio pažnju, i posle 3 dana bio sam sav u bubuljicama - pore se upalile. Znači, puder nikako - zapušava pore. Odgovara mi aloe vera mleko i najčešće je koristim posle depilacije. Lepo mi umiri kožu. Sreća je što nisam puno maljav, pa imam potrebe samo za depilacijom ruku i nogu. Leđa su mi potpuno čista, a na grudima imam vrlo, vrlo malo dlaka koje lako uklonim pincetom. Zahvalan sam što nisam na oca(kome su i leđa čak izuzetno maljava).
[Ne_Vazim_Se];17001672:Kul... e al' te dlake mora da nechemu sluze?
![]()
![]()
E a da li to ima neke veze sa testosteronom a? Kazu da jedan od posledica uzimanja testosterona je i pojacana dlakavost i to i kod muskaraca a i kod zena...Cak nekim zenama pocinjala i da raste brada i malo im se rasiri donja vilica u stranu sto je nezamislivo covece....Da li i cosaviji covek moze da ima visoki stepen testosterona i da bude npr snagator - powerlifter - veliki bodibilder....Ili to nema veze sa tim kao sto ni testos nema veze sa celavoscu nego neki ENZIM U FOLIKULI DLAKE......
Brate uzmi da proucavas filozofiju! rodjen si za pragmatizam pravac - sve sto postoji mora da sluzi necemu inace ne bi ni postojalo - glavna deviza
hahahhahaha
Nikada nisam voleo taj BB (svrha i ciljevi istog) ali sad definitivno![]()
Da mislila sam na program koji traje 2 meseca!!!
Trener je neki Amerikanac Shaun T.
Moguce je downloadovati preko torrenta 3 dvd-ja, i sva uputstva za vezbanje tokom tih 2 meseca.
[Ne_Vazim_Se];17009123:Normalno brate... najcrnji su mi ti likovi e ali on je uzimao sterode... pa uzmi i ti steroide pa uradi to![]()