Insanity trening!!!

To je zato sto se brijaju i stavljaju kremu za potamnjivanje i ulje neko odozgo......
Takav je sport - bulji se u misice i to je samo bitno da se misic sto bolje vidi da ga nista ne prekriva i smeta pogled niko nije dosao nekom da bulji i da gleda koliko lici na svog potomka majmuna i da li i u kojoj meri mu je dlakavo dupe....

Pa da brate, ali da se mushkarac depilira... neko mi je gej malo to?

OK, kapiram, predrasude... bolje se vide svi mishici bez dlaka i kad sijaju tako.

Ha, sad me podseti, setio sam se nekih nebuloza gde dusebriznici pricaju za njih kao da su bodibilderi cosavi hahahahhah kao od dizanja tegova postanes cosav, a ima i ona fora kao da su to prekriveni ****** jer se po teretani non stop gledaju, stezu uporedjuju itd...

Sta sve nece da izmisle i d te uvrede samo da zadovolje svoj ego i komplekse jer oni nisu obdareni da budu takvi!
Kakve veze ima dal je neko bilder ili stonoteniser, covek se rodi cosav i to je to

Ma kompleksashi krivo im je shto su mali i nikakvi pa kao daj da tovarimo bildere... a svaki taj bilder je vece mushko sigurno deset puta od tog lika shto sere da su bilderi ******.

A ona: bilderima je mali. :D :D :D

Nisu videli Kai Greena. :D :D :D :D :D

Haha gluposti, to shto reche Bru za dlake je isto i sa time... ili ti je mali ili veliki, mosh biti bilder ili stono-teniser nema to sa tim veze. :)

Mada nekako kad istrenirash pa se mishici nadmu i sva krv ode u njih ovaj dole deluje manje... :lol:

Polni organ dostigne svoj maksimum i ne može dalje. A mišići se mogu razviti, kao u slučaju bodibildera, do ogromne mere. I onda se javlja vizuelna prevara - telo mnogo veće a "on" ostao iste veličine = "on" onda deluje mnogo mali. :D Prosto je. :) Kada se koristi AAS, može doći do smanjenja testisa, ali to je samo privremen proces. Čim se, nakon kure, povrati prirodna proizvodnja testosterona, vraća se i veličina testisa. Sa polnim organom se već ništa ne može desiti. Ili je takav ili onakav i nema veze sa sportom.

Što se tiče depilacije, to je isto stvar nečijeg ukusa i mišljenja po tom pitanju. Ja se već 4 godine depiliram. Da li neko misli da sam gej, baš me mnogo i ne zanima. Ne volim malje, ne mislim da su privlačne, ne mislim da je to simbol muževnosti ili bilo čega što ima veze sa tim, ne volim ih ni na muškom ni na ženskom telu, nemam ništa protiv onih koji imaju suprotan stav. ;) To sam ja i to je moja stvar. Tačka po tom pitanju. :)

Ma ok brate ne mislim da si gej nego mi je taj proces depiliranja nekako zenskast razumesh... a ne mislim ni ja da su privlachne iskreno al' brate takvi smo kakvi smo... nego reci ti ima li iritacija koze kako to podnosish ja bradu samo obrijem i shokovi sa kozom mnogo se iziritira od toga ne smem da zamislim shta bi bilo vishe neshto da brijem...

P.S. I da naravno to si ti i to je samo tvoja stvar. Je*iga nisam mislio da te uvredim ili nishta slichno izvini ako jesam...

Poslednja izmena:
Ma, niti si me ti uvredio, niti sam shvatio to kao uvredu, niti mislim da si hteo nekoga da uvrediš. :D Izneti svoje mišljenje ne znači uvrediti nekog. Ja ne volim NAMETANJE mišljenja, a IZNOŠENJE je sasvim normalna stvar. ;) Ne brini se ništa. :)

U početku je bilo manjih ili većih iritacija, ali se kasnije koža navikla na tretmane. Znam koja mi kozmetika za kožu odgovara, a koja ne. Jednom su mi stavili puder nakon depilacije, a da ja nisam ni obratio pažnju, i posle 3 dana bio sam sav u bubuljicama - pore se upalile. Znači, puder nikako - zapušava pore. Odgovara mi aloe vera mleko i najčešće je koristim posle depilacije. Lepo mi umiri kožu. Sreća je što nisam puno maljav, pa imam potrebe samo za depilacijom ruku i nogu. Leđa su mi potpuno čista, a na grudima imam vrlo, vrlo malo dlaka koje lako uklonim pincetom. Zahvalan sam što nisam na oca(kome su i leđa čak izuzetno maljava :D ).

Ma, niti si me ti uvredio, niti sam shvatio to kao uvredu, niti mislim da si hteo nekoga da uvrediš. :D Izneti svoje mišljenje ne znači uvrediti nekog. Ja ne volim NAMETANJE mišljenja, a IZNOŠENJE je sasvim normalna stvar. ;) Ne brini se ništa. :)

U početku je bilo manjih ili većih iritacija, ali se kasnije koža navikla na tretmane. Znam koja mi kozmetika za kožu odgovara, a koja ne. Jednom su mi stavili puder nakon depilacije, a da ja nisam ni obratio pažnju, i posle 3 dana bio sam sav u bubuljicama - pore se upalile. Znači, puder nikako - zapušava pore. Odgovara mi aloe vera mleko i najčešće je koristim posle depilacije. Lepo mi umiri kožu. Sreća je što nisam puno maljav, pa imam potrebe samo za depilacijom ruku i nogu. Leđa su mi potpuno čista, a na grudima imam vrlo, vrlo malo dlaka koje lako uklonim pincetom. Zahvalan sam što nisam na oca(kome su i leđa čak izuzetno maljava :D ).

E a da li to ima neke veze sa testosteronom a? Kazu da jedan od posledica uzimanja testosterona je i pojacana dlakavost i to i kod muskaraca a i kod zena...Cak nekim zenama pocinjala i da raste brada i malo im se rasiri donja vilica u stranu sto je nezamislivo covece....Da li i cosaviji covek moze da ima visoki stepen testosterona i da bude npr snagator - powerlifter - veliki bodibilder....Ili to nema veze sa tim kao sto ni testos nema veze sa celavoscu nego neki ENZIM U FOLIKULI DLAKE......

E a da li to ima neke veze sa testosteronom a? Kazu da jedan od posledica uzimanja testosterona je i pojacana dlakavost i to i kod muskaraca a i kod zena...Cak nekim zenama pocinjala i da raste brada i malo im se rasiri donja vilica u stranu sto je nezamislivo covece....Da li i cosaviji covek moze da ima visoki stepen testosterona i da bude npr snagator - powerlifter - veliki bodibilder....Ili to nema veze sa tim kao sto ni testos nema veze sa celavoscu nego neki ENZIM U FOLIKULI DLAKE......

Kod žena se javljaju ti muški simptomi(povećanje maljavosti i mutacija glasa) usled korišćenja testosterona, muškog hormona. Zato i poprimaju muške odlike.Takođe dolazi i do uvećanja klitorisa.
A, to za uvećanje donje vilice, šaka i stopala je slučaj kada se pretera sa GH. GH je uzročnik i onako velikog stomaka kod Pro bodibildera, tzv. "GH Gut".

Brate uzmi da proucavas filozofiju! rodjen si za pragmatizam pravac - sve sto postoji mora da sluzi necemu inace ne bi ni postojalo - glavna deviza

hahahhahaha

Pa realno kad postoji mora da sluzi nechemu :D

A brate ne mogu iskreno vishe pun mi je ku*ac filozofije i psihologije zbog matorih, oni su profesori toga, doktori...

Ne mogu ja to tako teorijski nego volim neshto po svome da razmishljam. :D

A vidim i ti si neki psiholog, filozof neshto ili bar te to zanima... :)

Pa, zbog ovog što sam ja napisao. :D Kao da se GH koristi od juče i samo u bodibildingu. :D

Kao što rekoh jednom, nemam bb ciljeve i ne bih želeo da izgledam kao neko od njih, ali uživam da pratim vrhunski bodibilding, kako muški tako i ženski. Već 10 godina aktivno pratim dešavanja na svetskoj i domaćoj bb sceni. Ono što pružaju top 10 pro bodibildera je nešto meni fascinantno. Nemam reči to da opišem. Ono su ogromna, ogromna odricanja i zalaganja da bi se postigao onakav rezultat. Kapa dole. Jednostavno, svaka im čast. Gledam ovo kao svaki drugi sport. Kad gledam Useina Bolta, navijam da obori rekord i divim se trci, a baš me briga da razmišljam koju on hemiju koristi. To je nešto sporedno. Meni, kao gledaocu i čoveku koji tom sportisti nije ništa u životu, baš briga da razmišljam o njegovom zdravlju i o tome šta koristi. Sve su to "dušebriznici" koji razmišljaju o tome šta profesionalni sportisti koriste od hemije i da li će time narušiti zdravlje. Ne volim to.

Upravo sam zavrsio ceo insenity program. 14 DVD-a sam nasao na netu kao i kalendar. Sve je lepo objasnjeno i pravo da vam kazem zadovoljan sam postignutim. toplo preporucujem svima koji zele da se doteraju u red da odrade program. Sto se tice ishrane nisam nesto posebno pazio, ali je bilo bitno da dobro jedem posle treninga jer se tako vraca energija i povecava snaga.

[Ne_Vazim_Se];17009123:
Normalno brate... najcrnji su mi ti likovi e ali on je uzimao sterode... pa uzmi i ti steroide pa uradi to :lol:

Ako imas zelju da odradis ove vezbe i da se dovedes u red (fizicki) neces da zabusavas. Veruj mi :D

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi, planiram da pocnem ovaj trening al se jos raspitujem koliko je delotvoran. Pa se dvoumim da li da krenem u teretanu ili da pocnem ovaj trening?
Inace preko 10 godina sam aktivno trenirao kosarku i poslednje 3 godine sam se totalno opustio, kosarku sam totalno batalio, igram basket samo kad je lepo vreme, a zimi nista, u teretanu sam isao 2 puta po 2 meseca za 3 god. Stdent sam i sva aktivnost mi se svodi na to sto prosetam do faksa, pa sam odlucio da moram nesto da uradim sa sobom jer sam se ugojio 10 kg. Tacnije visok sam 191cm i imam 104 kg. Ishrana mi je takodje katastrofa jer jedem kad stignem i sta stignem. Zanimaju me vasa iskustva sa ovim treningom i iskustva strucnjaka.
Hvala, pozdrav.

Ćao, ja ti savetujem da ishranu središ. Sto manje ugljenih hidrata a sto vise mesa voca i povrca. Za pocetka Nikako krompir, kukuruz., doduse i mleko i mlecni proizvodi nisu dobrodošli.... Imam sopstveni primer kako se skidaju kilogrami kad izbaciš ovo navedeno, a uvedeš sledece. Jaa, ćuretina piletina, junetina, avokado spanac, crna čokolada, sirovi kakao, med, borovnice, maline, CIA seme,...)
Sokovi takodje moraju biti svedeni na minumum eventualno sveze cedjeni i to ujutru to je jako bitno, vocna salata, takodje ujutru. "Smoothie" je zaista super. Ako kod kuce imas blender počni da ga koristiš.
Ako pozelis dacu ti razne recepte, to su sve proteinski smutiji jako ukusni.

Kada ishranu dovedes u red mozes da vezbas sta god hoces i izgledaces super.
Doduse sem ako ne zelis bas da se "uradiš" :) e onda moras konsultovati i nekog strucnog.

Back