Insajderska priča o Ćacilendu: Objavljen film "Kameleon" napravljen u Pionirskom parku

Kakvo talasanje bre.😁
Ajde da ponovim još jednom, uzaludno znam ali nema veze.
Ti koji su bili u parku nisu prstom mrdnuli iz parka
шта ће у парку са студенитмак оји хоће да чуче пардон да уче , шта ће са њима пробисвети попут :

- УБИЦА БРИСА ТАТОНА
- ЖИКА ЦРНОГОРАЦ ЦРВЕНЕ БЕРТКЕ
-МИЉАН ХОФМАН И ДИЛЕРИ ДРОГЕ ЊЕГОВИ ЈУРШНИЦИ

ај молим те не брукај се више и не покушавај нагоре фекалије и олош са дна каце да правдаш.

шта ће таква гофна са дна каце да простиш међу студентима ?

све овов вам је неопростиво од народа и биће вам упамћено

Ljuti otrov na ljutu ranu, nasilnici na nasilnike, batinaši na batinaše. Oni koji su glasali za AV glasaće i dalje, ovo im ne smeta a oni koji su bili protiv AV biće protiv i dalje pa da su Majka Tereza i Gandi dežurali u parku.

Šuplja priča, loš spin.

@DJ 5ak gledao film samo da bi video da li je Dixy bila tamo.

Haha nisam još pogledao film, inače nema nje tamo jer da je bila neko bi je valjda uslikao a i od Šarovića sigurno ne bi mogla da se sakrije. :d

Inače ja sam rekao još odavno da čim joj izreknu presudu one prestaje sa botovanjem (i vrlo moguće napušta stranku), a tako je i bilo, sad dal je još u stranci ne znam ali vidimo da nakon izricanja presude nigde se više ne pojavljuje, čak je i izbrisala i naloge na društvenim mrežama, kapiram da je valjda i njoj glupo da botuje i da se blamira javno a jasno je da su je pustili niz vodu i da nema ona više šta tamo da traži.
Ono ko zna, sad se možda negde registrovala anonimno pa podržava studente i napušava naprednjake i botove, haha sad ne tvrdim da je to slučaj ali ono sve je moguće, mislim svedočili smo i mnogo većim zaokretima i čudima. :)

шта ће у парку са студенитмак оји хоће да чуче пардон да уче , шта ће са њима пробисвети попут :

- УБИЦА БРИСА ТАТОНА
- ЖИКА ЦРНОГОРАЦ ЦРВЕНЕ БЕРТКЕ
-МИЉАН ХОФМАН И ДИЛЕРИ ДРОГЕ ЊЕГОВИ ЈУРШНИЦИ

ај молим те не брукај се више и не покушавај нагоре фекалије и олош са дна каце да правдаш.

Inače jasno je da je taj Ćacilend bio samo obična diverzija i skretanje pažnje (jer vidimo da je Ćacilend odma napušten i zapušten čim je prošao protest, ono "studenti" odjednom neće više da uče, odjednom shvatili da postoji i bolja zanimacija od učenja) , mislim u Beogradu je bilo barem pola miliona ljudi na protestu i umesto da su se usmerili na institucije ili šta već oni su usmerili pažnju na tih 100-tinak mentola koji su blejali tamo i koji su bili smešteni baš tamo u centru protesta, mislim kako to da nisu napravili svoj kamp recimo na Ušću, na Adi ili tako negde nego baš tamo gde je bio centar zbivanja (i gde je zakonski zabranjeno piknikovanje, blejanje ili podizanje bilo kakvog kampa).

Back