Insajderska priča o Ćacilendu: Objavljen film "Kameleon" napravljen u Pionirskom parku

kapetanmark

Legenda
Poruka
52.596
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...m-Kameleon-napravljen-u-Pionirskom-parku.html

Dokumentarni film "Kameleon" studenata Fakulteta dramskih umetnosti (FDU) objavljen je na zvaničnom Jutjub kanalu studenata ovog fakulteta u blokadi.

Film je nastao u Pionirskom parku, gde su se dva studenta kamere sa FDU infiltrirala među studente koji žele da uče koji su kampovali danima.

"Oni su studenti 2.0 i organizovano su kampovali u Pionirskom parku, u ozloglašenom Ćacilendu. On je Kameleon i ovo je njegov najveći tajni zadatak", piše u opisu ovog filma na Jutjubu.

Sinoć je u Studentskom kulturnom centru (SKC) i na Fakultetu dramskih umestnosti (FDU) u Beogradu održana premijera filma "Kameleon". Ispred obe ustanove studenti su u redovima čekali da uđu na projekciju.

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...m-Kameleon-napravljen-u-Pionirskom-parku.html

Dokumentarni film "Kameleon" studenata Fakulteta dramskih umetnosti (FDU) objavljen je na zvaničnom Jutjub kanalu studenata ovog fakulteta u blokadi.

Film je nastao u Pionirskom parku, gde su se dva studenta kamere sa FDU infiltrirala među studente koji žele da uče koji su kampovali danima.

"Oni su studenti 2.0 i organizovano su kampovali u Pionirskom parku, u ozloglašenom Ćacilendu. On je Kameleon i ovo je njegov najveći tajni zadatak", piše u opisu ovog filma na Jutjubu.

Sinoć je u Studentskom kulturnom centru (SKC) i na Fakultetu dramskih umestnosti (FDU) u Beogradu održana premijera filma "Kameleon". Ispred obe ustanove studenti su u redovima čekali da uđu na projekciju.

pogledao sam sinoc film, nije nista spektakularno.
ceo apsurd "Ćacilenda" bolje pokazuje Sarovic u svojim reportazama, ali nije los ni ovaj video.
u Kameleonu je prikazano koliko su glupi ko .l. ovi ćaci-studenti... lik dolazi i kaze ja sam sa FDU-a, mene su ondande izbacili i ja hocu vama da se pridruzim i oni mu poveruju :hahaha::hahaha::dash::dash:

pogledao sam sinoc film, nije nista spektakularno.
ceo apsurd "Ćacilenda" bolje pokazuje Sarovic u svojim reportazama, ali nije los ni ovaj video.
u Kameleonu je prikazano koliko su glupi ko .l. ovi ćaci-studenti... lik dolazi i kaze ja sam sa FDU-a, mene su ondande izbacili i ja hocu vama da se pridruzim i oni mu poveruju :hahaha::hahaha::dash::dash:
:mazi:

"ZAR NIJE TO BILA KORUPCIJA?" Slučaj Mike Aleksića pokrenuo debatu o upisu na studije glume na FDU​

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/z...ca-pokrenuo-debatu-o-upisu-na-studije/py5peyb

Zbog privođenja Miroslava Mike Aleksića (68), vođe kulta ličnosti maskiranog u školicu glume, u javnosti su se pojavile sumnje u proces upisa na Fakultet dramskih umetnosti, imajući u vidu da je Biljana Mašić, Aleksićeva supruga, profesorka na Katedri za glumu. FDU se ogradio od Aleksića i zasad niko nije izneo direktne dokaze o korupciji i protekciji, ali mnogima je saopštenje Fakulteta bilo previše mlako i zahtevali su odlučniju reakciju.
Veljko Lalić, direktor i glavni urednik "Nedeljnika", u kolumni za najnoviji broj svog magazina otvoreno je upitao: "Zar nije korupcija što je njegova supruga decenijama primala klince na FDU, iako je, pride, bila i predavač u ovoj školi?"
"Na to pitanje očekujem odgovor FDU, a ne gluposti da je bila jedna u komisiji. Ako prestanemo da se lažemo, a makar su nas to zamolila ova deca, roditelji su najviše zbog toga birali tu školu... A sad smo shvatili šta su birali...", napisao je Lalić.

Supruga pedofila optuženog za silovanja kao profesor na FDU prima na taj fakulet bivše polaznike Mikine privatne "škole" zloupotrebljavajući svoj položaj. I ona sama je bivša polaznica iste škole i verovatno preko njegove koruptivne mreže postavljena na to mesto profesora državnog univeziteta.
Pa eto divnog scenarija za film i to baziranom na istinitom događaju.

Untitled.jpg

2. Autor filma sam sebi daje ocenu za diplomski?! Ovo je za psihijatriju. Egoizam 100%. Dakle autor je ladno predložio da u skali ocena 1-20 sam sebi da ocenu 20! Dati sam sebi ocenu za film diplomskog rada umesto profesora!?? Neki će reći da se zezao. Ma jok. Covek egoista
ne preteruj
ovih dana nikou srbiji ne može da se pohvali zdravorazumskim razmišljanjima.

Miloš Pavlović je student kao i svi drugi. Ima pravo na svoje mišljenje, kao i svi drugi. Niko nema pravo zbog toga da mu preti, kriminalce naći pa u bukagije na tih godinu dana.

Ćaci blokaderi su besni su im je Ćaci koji hoće da uče uzeli monopol na Ćacizam

Pre su ovi blokaderi Ćaci pošto beže iz škola i neće da uče i ponavljaju godine nego ovi Ćaci iz pionirskog

Diplomci fdu a koji su se infiltrirali u ćacilend napravili su film Kameleon. Film je dobar ali ima nekoliko kritika ...
1. Očigledna mržnja prema Milošu Pavloviću kad mu transformišu glas.. vidi se da nije verodostojno, uvredljivo, nisko, navijački ...
U diskusiji ćemo dalje da vidimo šta ima

prestao sam da gledam kad je počeo transformisan glas....

Ćaci blokaderi su besni su im je Ćaci koji hoće da uče uzeli monopol na Ćacizam

Pre su ovi blokaderi Ćaci pošto beže iz škola i neće da uče i ponavljaju godine nego ovi Ćaci iz pionirskog
On i njemu slični im kvare narativ da su svi studenti za blokade i plenume SKOJ-a, ruši im sneška. Šta onda, pretnje naravno.

2. Autor filma sam sebi daje ocenu za diplomski?! Ovo je za psihijatriju. Egoizam 100%. Dakle autor je ladno predložio da u skali ocena 1-20 sam sebi da ocenu 20! Dati sam sebi ocenu za film diplomskog rada umesto profesora!?? Neki će reći da se zezao. Ma jok. Covek egoista

Pa plenum će oceniti da je film remek delo filmske umetnosti.

Back