DJ_MaRe
Iskusan
- Poruka
- 5.456
Ic bin a vajl 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sims lajk ju hev olredi figjurd :wink:morphea:vat is tis topik abaut?vil sambadi eksplein det to mi?![]()
dis iz d topik vich vi juz tu tok in izvorni serbijan-inglis lengvidz!DJ_MaRe:Sims lajk ju hev olredi figjurd :wink:morphea:vat is tis topik abaut?vil sambadi eksplein det to mi?![]()

Dis iz a topik for kezhual tok in serbijan-inglis lengvidz so...nok jorself aut! :wink:mara89:...wtf...![]()
![]()
![]()
Shinoda:Dis iz a topik for kezhual tok in serbijan-inglis lengvidz so...nok jorself aut! :wink:mara89:...wtf...![]()
![]()
![]()

Gou gou ju ivl chajld get avej from hir!spring_storm:Sto mrzim kad ovako pricate. Ne zna se da li vise skrnavite engleski ili srpski![]()
mi sed!mara89:Shinoda:Dis iz a topik for kezhual tok in serbijan-inglis lengvidz so...nok jorself aut! :wink:mara89:...wtf...![]()
![]()
![]()
Ju ar so ''fani''!!!!!! :wink:

Shinoda:mi sed!mara89:Shinoda:Dis iz a topik for kezhual tok in serbijan-inglis lengvidz so...nok jorself aut! :wink:mara89:...wtf...![]()
![]()
![]()
Ju ar so ''fani''!!!!!! :wink:![]()
![]()
![]()
Jor opinjn saks - in maj opinjn !!Dah_andjela:
Midnight Rambler:Jor opinjn saks - in maj opinjn !!Dah_andjela:![]()
ops: 
Bikoz ju sed "fani"!mara89:Shinoda:mi sed!mara89:Shinoda:Dis iz a topik for kezhual tok in serbijan-inglis lengvidz so...nok jorself aut! :wink:mara89:...wtf...![]()
![]()
![]()
Ju ar so ''fani''!!!!!! :wink:![]()
![]()
![]()
Why? :wink:

Lajk aj ker abaut jor opinjn...Midnight Rambler:Shinoda, ju hev a veri agli nik !!![]()
ar ju toking tu mi? :shock:Midnight Rambler:(pise se "vot", ebem li ga !! :shock: )
Sou ju hev no chensez wit mi antil ju chendzh it !![]()
Shinoda:ar ju toking tu mi? :shock:Midnight Rambler:(pise se "vot", ebem li ga !! :shock: )
HUH tenk god, for a minut aj tot hi iz gej!Dah_andjela:Shinoda:ar ju toking tu mi? :shock:Midnight Rambler:(pise se "vot", ebem li ga !! :shock: )
Hi iz toking tu mi :wink: