INFORMER: Studenti uputili ultimatum Vladi Srbije

@aleksije radicevic i posle se pitaš što ne miriše blokadere

SVAKO ko proglašava srpski narod genocidnim za mene je VELEIZDAJNIK!

1000006396.jpg

Idi?
Pa šta čekaju?
Блокадере је требало одмах похапсити. А ко хоће у политику нека организује странку или се укључи у већ неку.
Боље би им било да су ишли на свету литургију и организовали молитвене скупове попут некадашњих богомољаца па се молили Богу да ова нечастива власт падне. Више би постигли.

Блокадере је требало одмах похапсити. А ко хоће у политику нека организује странку или се укључи у већ неку.
Боље би им било да су ишли на свету литургију и организовали молитвене скупове попут некадашњих богомољаца па се молили Богу да ова нечастива власт падне. Више би постигли.
Otkud znaš da među njima nema liturgijskih hrišćana?

Što još uvek Koluviju ne poapsiše?
Šetka se lik slobodno

kad mi dođe da vidim ovde ko ga brani dođe mi da povratim zaista...
šešelj koji mu je kunuo decu i njega zato što mu je rasturio stranku i napravio novu koja navodno vodi srbiju u eu a šešel se oštro protivi tome
onaj nvinar dragan j vučićević koji je potpisivao peticije i za đilasa i za tadića i kunuo se u njih pa udbaš milomir marić koji se samo cinično smeje i provocira
ovo može samo kod nas zato smo na dnu...

Zaboravili su muzičku želju.
Za to će se tebi obratiti, možda :mrgreen:
Ajmo jednu, od ovog na vestima ne može grđe.

P.S. Lagerta se tako ljutila kad sam ovde pisao protiv ovakvih anarho-levičara, sad je valjda jasno i zbog čega, AV će od ovog živeti ko zna koliko, ionako ne glasam, a valjda je sad jasno i zbog čega.

Back