Informer: Saša Djordjević kandidat opozicije za predsednika Srbije?

mene više zanima dal će bude koja uplata pre novembarskih 30€?

još uvek mi nije jasno da NSZ nema kompletan spisak nezaposlenih (blokada zbog nejavljanja za džabe) a privatna firma BusPlus ima pa još i refrešuju na svakih 15 dana (nadju da si se zaposlio pa ti ponište onih 6 meseci)?

imam ideju!
Nek Siniša Mali skokne do Nemanjine, tamo imaju kompletan spisak ko ne radi, iebeš NSZ :idea:

imaju najkorisnije dodatke
češalj, šrafcigerčić... zatvarač za kesicu od kafe (zgodno za firme u kojima se radi smenski pa da ne ostaneš bez poklon kutije od Grand kafe a dok ti utvrdiš koji seljak ošacovao saznaš da je dao otkaz ili ti to objasnio baš onaj što ti ju je maznuo pa ga sad blam da vrati ili prosto računa da je super prošao)

imaju najkorisnije dodatke
češalj, šrafcigerčić... zatvarač za kesicu od kafe (zgodno za firme u kojima se radi smenski pa da ne ostaneš bez poklon kutije od Grand kafe a dok ti utvrdiš koji seljak ošacovao saznaš da je dao otkaz ili ti to objasnio baš onaj što ti ju je maznuo pa ga sad blam da vrati ili prosto računa da je super prošao)
Bole ih patka.Šef im trguje malinama,taman da se nadoknade gubici od tiraža

Prvo Bodiroga a sad Salo. :lol:

Opozicija očigledno ima potrebu da nekog sportistu ubaci jer su svesni da političari imaju manje šanse.

Na primer i Tepićka i Kavčić iako popularni očigledno postoji bojazan da nisu dovoljno dobri pa treba im neki sportista jer Srbi se više lože na sport nego na politiku.

Na kraju će i Djovaka da kače na naslovnu.

Inače smatram da su to samo puste želje opozicije i tabloidne patke vlasti jer sportisti ne žele da se uvaljaju u političko blato.

Tako da kandidati će biti političari i možda se opet pojavi neki cirkuzant i jutjuber tipa Beli. Možda nekog intelektualca isture, u svakom slučaju već vidjeno.

Prvo Bodiroga a sad Salo. :lol:

Opozicija očigledno ima potrebu da nekog sportistu ubaci jer su svesni da političari imaju manje šanse.

Na primer i Tepićka i Kavčić iako popularni očigledno postoji bojazan da nisu dovoljno dobri pa treba im neki sportista jer Srbi se više lože na sport nego na politiku.

Na kraju će i Djovaka da kače na naslovnu.

Inače smatram da su to samo puste želje opozicije i tabloidne patke vlasti jer sportisti ne žele da se uvaljaju u političko blato.

Tako da kandidati će biti političari i možda se opet pojavi neki cirkuzant i jutjuber tipa Beli. Možda nekog intelektualca isture, u svakom slučaju već vidjeno.
Pa sad nije bas da sportisti nece.

Na ovakav ili onakav nacin su upleteni brojni sportisti (Ikodinovic, Sapic, Vujasinovic (indirektno), Vanja, Vasovic, skoro svi atleticari najpopularniji, mnogo bivsih odbojkasa, brojni fudbaleri itd., itd.).

Puca se na jaka imena za koje ne postoje stvari koje mogu da im posluze da ih razvlace po imenima. Pre svih Sale i Bodiroga, jer bi ga oni verovatno dobili u drugom krugu. Sumnjam da ce bilo ko od ovih trenutnih biti kandidovan, pa ni Marinika ni Kavcic (koji verovatno ni sam nece), tako ni Grigorije niti neko njegov.

Back