Informer: NATO VUK JEREMIĆ HOĆE DA LEGALIZUJE DROGU ako on i Đilas pobede na izborima

bakonja

Buduća legenda
Poruka
43.537
" NATO VUK JEREMIĆ HOĆE DA LEGALIZUJE DROGU ako on i Đilas pobede na izborima!

MACIC%20JEREMIC1_660x388.jpg

NATO VUK JEREMIĆ HOĆE DA LEGALIZUJE DROGU ako on i Đilas pobede na izborima!
POLITIKA ● 0
Propali predsednički kandidat NATO Vuk Jeremić ima nameru da legalizuje drogu u Srbiji ukoliko on i Dragan Đilas na proleće pobede na izborima u Beogradu?!?

Ovu njegovu nameru obelodanila je danas na Tviteru njegova uzdanica i bliska prijateljica, šminkerka Jelena Maćić.

Maćićka, koja se do sada uglavnom zalagala za vešanje političkih neistomišljenika po banderama, sada tvrdi da bi u Srbiji trebalo legalizovati upotrebu narkotika:

- I dalje mi nije jasno zašto marihuana nije legalizovana. Na stranu benefit al kad ste vi čuli za agresivnog uživaoca iste?! Nema! To sve kuleri i ljubav za sve! Plus... manje štetna od alkohola. Ja od 26.4.2018. postajem konzument bilo legalno ili ne! - napisala je Jeremićeva saradnica i dodala:

- Kad bi zakonom obavezali svakog preko 50 na konzumiranje marihuane 2 puta na dan, pa ne bi nijednog penzionera bilo u domu zdravlja! To bi sve trčalo po parkovima i bilo nasmejano! Plus... ne bi se drogirali legalno na recept!

Života mi ako 2/3 Srba nisu na sredstvu za smirenje.

Dakle, svi koji su do danas tvrdili da NATO Vuk Jeremić i njegovi opozicioni pajtaši građanima ne nude baš nikakav program, očigledno nisu bili u pravu - JEREMIĆ ĆE SRBIMA PONUDITI DROGU!".

Sa:

http://informer.rs/vesti/politika/3...izuje-drogu-ako-on-i-dilas-pobede-na-izborima

z:hm:

Koje li je to "ciljna grupa" na koju se ide sa ovakvim "predizbornim sloganima" ?

Kako se ljudima vise ne povraca od Informerovih bljuvotina.

Ne razumem ni koje je cilkano telo ovakve propagande uopste; sta, maloumnici?

Kada vidim ovako nesto od Informera pomislim kako ova zemlja zasluzuje Haradinaja za svog premijera i kako nije cudno uopste to Sto i ovo malo Srba se odrice sopstvenog identiteta jer ih je sramota sto su Srbi. Pa onda neko se, kao, cudi zbog raspalamsalosti fenomena drugosrbijanakog autosovinizma...a odgovor mu svakog dana na kiosku.

E pa nisam za to da je svako ko može uzgaja, jer bi bilo svakakvog đubreta... Samo onaj ko ZNA.
Neka bre prepisu zakone iz Kalifornije, zakoni su u Americi precizni, a ako je tamo dozvoljena ( mislim na marihuanu) zasto ne bi bila kod nas?
Moze da se uzgaja samo za sopstvene potrebe, prodavci placaju porez drzavi ( 46%) i mirna Backa.

Neka bre prepisu zakone iz Kalifornije, zakoni su u Americi precizni, a ako je tamo dozvoljena ( mislim na marihuanu) zasto ne bi bila kod nas?
Moze da se uzgaja samo za sopstvene potrebe, prodavci placaju porez drzavi ( 46%) i mirna Backa.

ja ne pusim, ni cigarete, ni drogu, ali iskreno, ako gledam na to kao na bisznis po ugledu na amsterdam ili kolorado, da pootvaramo shopove za evropljane, imali bi milione turista, obogatili bi se na njima, bili bi Emirati u Evropi. ali nas narod je glup, drzava je idiotska, i u nicemu ne vidimo sansu.

Nije problem u legalnosti nego u proviziji.

Duvan je legalan, ajde čik uvezi legalno ili proizvedi tonu. Čik.
Nafta je legalna. Čik, uvezi cisternu. Čik!

To su poslovi za namirivanje partijskih članarina. Monopol.

I droga je legalna. Svako može da kupi gram, i da kaže policiji da je "za sopstvene potrebe" i nema prijave.
Pogledaj pink, sve drogirano ubiveno nenormalno ludo.
Ima droge, legalno, samo nema fiskalnog računa, porez je plaćen direktno na uvozu.
Ajde Čik sam uvezi. Ne može, to uvoze jaki momci. Mora da se namiri članarina.

Pravila zapadnog sveta, nismo mi to izmislili.

ja ne pusim, ni cigarete, ni drogu, ali iskreno, ako gledam na to kao na bisznis po ugledu na amsterdam ili kolorado, da pootvaramo shopove za evropljane, imali bi milione turista, obogatili bi se na njima, bili bi Emirati u Evropi. ali nas narod je glup, drzava je idiotska, i u nicemu ne vidimo sansu.

Pored marihuane legalizovati obavezno i pečurke i ostale stvari poput DMT-a,i gledajte kako turizam i privreda cvetaju.
Ali ništa od toga,neko drugi u regionu će to prvi uraditi,najverovatnije Slovenci...

- - - - - - - - - -

Nije problem u legalnosti nego u proviziji.

Duvan je legalan, ajde čik uvezi legalno ili proizvedi tonu. Čik.
Nafta je legalna. Čik, uvezi cisternu. Čik!

To su poslovi za namirivanje partijskih članarina. Monopol.

I droga je legalna. Svako može da kupi gram, i da kaže policiji da je "za sopstvene potrebe" i nema prijave.
Pogledaj pink, sve drogirano ubiveno nenormalno ludo.
Ima droge, legalno, samo nema fiskalnog računa, porez je plaćen direktno na uvozu.
Ajde Čik sam uvezi. Ne može, to uvoze jaki momci. Mora da se namiri članarina.

Pravila zapadnog sveta, nismo mi to izmislili.

To i jeste problem,ide se na to da bolje da mafijaši imaju koristi nego država...

Молим да се Информер избрише са списка дозвољених извора вести, .

Nisam moderator koji je zadužen za Politiku, ali ozbiljno razmišljam o tome da ovo predložim kolegama.

Da li ima forumaša koji dele ovo mišljenje?

Moraju postojati neke razumne granice, inače ću početi da otvaram svakog dana po 15 tema o Esmeraldi i šta se desilo u 3725. epizodi turske serije.

Ako mogu hemoterapiju da ubacim u sebe ZASTO NE MOGU MARIHUANU? U čemu je razlika? Moja vena moja stvar. Posebno što je ženi dozvoljeno da sa svojom matericom radi šta hoće ZASTO NE MOGU I JA SA SVOJOM VENOM ILI PLUCIMA???
Ne samo matihuanu nego dozvoliti SVE DROGE!!

Ne možeš da piješ drogu jer si onda drogoš.

Nisam moderator koji je zadužen za Politiku, ali ozbiljno razmišljam o tome da ovo predložim kolegama.

Da li ima forumaša koji dele ovo mišljenje?

Moraju postojati neke razumne granice, inače ću početi da otvaram svakog dana po 15 tema o Esmeraldi i šta se desilo u 3725. epizodi turske serije.

Treba samo napraviti folder "informer javlja" i tu trpati svo smeće.

Back