Drama na Ibarskoj-slika drustva koje treba da se menja

Covek preti da ce se ubiti...
Izvrsitelji bespravno hoce da ga lise vlastite imovine...
i tako dalje... primera je bezbroj

to je slika drustva koje je napravila SNS tako sto je omogucila ljudima koji u normalnoj i uredjenoj drzavi ne bi mogli da egzistiraju u obliku u kome ovde vladaju i terorisu ceo narod

i zato trebaju da padnu i pasce

namece se pitanje sta je u glavama onih koji i dalje podrzavaju taj sistem, i tu ne mislim na ove placene mikimause i teletabise
vec na ljude koji su ideoloski indoktrinirani i po svaku cenu u svakome ko nesto hoce da menja vide izdajnike i placenike.
znaci de je granica i sta treba da se desi da ljudi krenu da misle
Eto i mene baš interesuje šta je u glavama ljudi koji podržavaju taj sistem i smeta im vlast koja ga raskrinkava.
Jesu li smenjeni državni službenici koje su žuti i englezi postavljali? Po ministarstvima, sudovima, lokalnoj samoupravi, oni koji su lukavi su u sns oni drugi vas zajebavaju kao u vreme komunista, otvoreno i javno vas prcaju u mozak i kažu da ste nedorasli da sami mislite, da će oni to umesto vas....
Ko vam je ostavio izvršitelje i njihovu bahatosst podržanu od strane advokature? Pa žuti kada su videli da gube izbore....

Dakle šta je u glavama ljudi koji podržavaju žute posle 13 godina?

Eto i mene baš interesuje šta je u glavama ljudi koji podržavaju taj sistem i smeta im vlast koja ga raskrinkava.
Jesu li smenjeni državni službenici koje su žuti i englezi postavljali? Po ministarstvima, sudovima, lokalnoj samoupravi, oni koji su lukavi su u sns oni drugi vas zajebavaju kao u vreme komunista, otvoreno i javno vas prcaju u mozak i kažu da ste nedorasli da sami mislite, da će oni to umesto vas....
Ko vam je ostavio izvršitelje i njihovu bahatosst podržanu od strane advokature? Pa žuti kada su videli da gube izbore....

Dakle šta je u glavama ljudi koji podržavaju žute posle 13 godina?
ti si do te mere sadsasad da nema poente da pricamo

ti si do te mere sadsasad da nema poente da pricamo
imam svoje mišljenje za razliku od nasilnika i nepristojnih duvadžija.....ili beše pumpadžija....
Sve što piše na ovoj temi piše "žuti nam ruše Srbiju da bi ostali na vlasti" i sad kada sastaviš pumpanje jasno je da neko ne može da sastavi da tužioci , profesori, i ostala elitna bagra hoće da zadrži svoju vlast....i da podstiče nasilje, blokade, da sakrije korupciju te države žutih....

Back