ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.724
Informer , cije interese zastupa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A mora im se odati priznanje za kreativnost realno, ja recimo nemam kapaciteta iz čista mira onako da lupim naslov neki ili da razvijem senzaciju iz ničega. Rispekt za informer.Ne znam zasto, al meni su oni gotivni. Oni koji ne gotive Informer, najcesce su oni koji ne kapiraju senzibilitet Zone sumraka i govore "ko to fita hnjohaoahka".
Kad je umro Kobi svi su pisali iskljucivo o tome kako je umro Kobi, a Informer je objavio kako mu je smrt sudjena, kako mu je vracara pronikla u tarot i kako je time flat circle.
A mora im se odati priznanje za kreativnost realno, ja recimo nemam kapaciteta iz čista mira onako da lupim naslov neki ili da razvijem senzaciju iz ničega. Rispekt za informer.
Ne ne ne, previše ti površno to gledaš, ne može svako da radi to što radi informer. Sad kako su ukinuli magove istraživačkog novinarstva pod imenom Zona sumraka, informer polako preuzima primat na tom poljuInformer zastupa interese vlasti tako sto pise ono sto bivsi Titovi komunisi a sad penzioneri, glasaci SNS-a, zele da citaju.
Mene najviše fascinira predanost autora da nađe Vuku Jeremiću sliku na kojoj mu je ispao gronik I smeje se glasom MEHEHEHE
Da, ali kad strani agenti budu to pročitali, adaptiraće svoju politiku da budu protiv nas (protiv protivnika)Ne shvatas, srbovanje + stari komunistcki fazon mrzimo zapad volimo Rusiju i po koja slika Vucica, je dovljno da garantuje
tiraz.
Ne shvatas, srbovanje + stari komunistcki fazon mrzimo zapad volimo Rusiju i po koja slika Vucica, je dovljno da garantuje
tiraz.
Znaci da zna ko je. Penzioneri koji ne citaju informer mogu se nabrojati na prstima.Ispričaću još jednom ovaj istinit događaj.
Idem ti ja u VTB banku na terazijskoj česmi, kad ono Vučićević s tamnim naočarima.
Neki čiča mu dobacuje: "SMRDO!!"
Mene najviše fascinira predanost autora da nađe Vuku Jeremiću sliku na kojoj mu je ispao gronik I smeje se glasom MEHEHEHE
Duhoviti u kom smislu?Nije dovoljno, moraju da budu i duhoviti, inace bi bili na nivou Pravde, Pecata ili Kurira u najboljem slucaju
Duhoviti u kom smislu?
Očigledno iz pogrešnog ugla gledaš. Jesi čito nekad Zonu sumrakaDuhoviti u kom smislu?