Influenserka i cenovnik za dan zaljubljenih

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
392.030
Ona je otkrila da glumi devojku za određenu novčanu nadoknadu za Dan zaljubljenih, a istakla je i cenovnik svojih usluga.

Clip.jpg

U oglasu je napisala:
"Ovo nije još jedna nasumična šala za Dan zaljubljenih: 'Izigravam tvoju devojku za Dan zaljubljenih pred tvojom porodicom i prijateljima (na pola radnog vremena)-Rezervišite na vreme'"

Jos jedan primer u nizu koliko je taj dan uvoz sa zapada obezvredjen i smešan ...ali bez obzira na to

Da li biste priuštili sebi ako ste solo ovako nešto za Dan zaljubljenih. :lol:

Такве услуге постоје увелико у свету, заправо видео сам чак на јутјубу да тога највише има у Јапану.
Велика мана те слике коју си поставила јесте то што се не може лепо видети шта пише, а да човек не оћорави.

Најјачи коментар је "Колико кошта секс". Ето, само то је људима у глави.

Ona je otkrila da glumi devojku za određenu novčanu nadoknadu za Dan zaljubljenih, a istakla je i cenovnik svojih usluga.

Pogledajte prilog 1101338

U oglasu je napisala:
"Ovo nije još jedna nasumična šala za Dan zaljubljenih: 'Izigravam tvoju devojku za Dan zaljubljenih pred tvojom porodicom i prijateljima (na pola radnog vremena)-Rezervišite na vreme'"

Jos jedan primer u nizu koliko je taj dan uvoz sa zapada obezvredjen i smešan ...ali bez obzira na to

Jesam solo ali te pare i vreme mogu mnogo bolje da iskoristim.

Pogledajte prilog 1101338

U oglasu je napisala:

Kakav zapad, kopiraju Japance :lol:
Samo Japanci su iskreni u toj svojoj usamljenosti, njima znači pažnja tog tipa. Zapadna je jedino ta potreba da se nešto "pokaže svetu" u društveno unapred definisanim situacijama tj ovde konkretno mislim na taj "praznik".

Inače ja kad sam gladan plaćam biftek a ne lep aranžman salveta oko tanjira, samim tim ovoj ne bih plaćao sigurno da je gledam kako jede i držim za ruku.... ;)

Ja mislim da tu hebe lud zbunjenog. Zamisli koliko je zabludna ta profesija.
Ona misli da eksploatise neciju rimanticnu zudnju da je voda okolo kod roditelja i prica sa njom, a on se u stvari sve vreme nada da ce je zapricati da se na kraju kresnu.
To ti je kao kad bi sve vreme mislila da pljackas banku, a u stvari obijas postu.

A to jedino ako neki LGBT što se boji tati i familiji da prizna pa da ima smisla, ostali sa potrebama bi za te pare našli drugi način da iste zadovolje...
evo prvo pitanje ispod objave "Koliko košta sex?" naravno :lol:

mada ne treba potceniti ljudsku opičenost..ko zna koji fetiši sve postoje...mislim glumi "odvjetnicu" wtf bre :lol:

A to jedino ako neki LGBT što se boji tati i familiji da prizna pa da ima smisla, ostali sa potrebama bi za te pare našli drugi način da iste zadovolje...
evo prvo pitanje ispod objave "Koliko košta sex?" naravno :lol:

mada ne treba potceniti ljudsku opičenost..ko zna koji fetiši sve postoje...mislim glumi "odvjetnicu" wtf bre :lol:
Mislim da ce na kraju otvoriti nekakav vblog, gde ce ce se zaliti u fazonu, sta je s ovim bankama danas.

Kakav zapad, kopiraju Japance :lol:
Samo Japanci su iskreni u toj svojoj usamljenosti, njima znači pažnja tog tipa. Zapadna je jedino ta potreba da se nešto "pokaže svetu" u društveno unapred definisanim situacijama tj ovde konkretno mislim na taj "praznik".

Inače ja kad sam gladan plaćam biftek a ne lep aranžman salveta oko tanjira, samim tim ovoj ne bih plaćao sigurno da je gledam kako jede i držim za ruku.... ;)
da iskreno kupuju da bi lagali dalju porodicu XD

Back