Previse si drzak i zadrt da bih se trudio da ti odgovorim na sve sto si napisao. Kada sam rekao svetske zdravstvene organizacije,
mislio sam na zdravstvene organizacije svake drzave ponaosob, ne na WHO i slicne organizacije. Nisam se pravilno izrazio, ali nadam se da sam sad razjasnio sta sam mislio.
Kako mislis - ne smem da spomenem ime tog farmakologa? Prosto je glupo da pominjem coveka kada on nece moci ovde da se brani kada marva krene da ga pljuje bez osnova. Ako te toliko zanima ko je, napisacu ti u PP.
Da, kad sam pominjao renomirane farmakologe, mislio sam upravo na moje profesore. Pa, ko su po tvom misljenju bolji farmakolozi u nasoj zemlji od univerzitetskih profesora na najvecem nasem univerzitetu?
Da li si procitao tekst na onom blogu? Poenta je u sadrzaju, ne u dizajnu. Ali, neko koga mozes da privuces sarenom lazom kao sto je homeopatija to i ne moze da shvati.
Ako sam ja ateista, a ti vernik, da li ja treba tebi da dokazem da Bog ne postoji ili ti meni da Bog postoji?
Nadji mi gde sam pominjao terminalni stadijum? Homeopatija ne leci nista, pa ni tumor u bilo kom stadijumu. Dodao si to "u terminalnom" jer znas da moderna medicina moze da se bori sa ostalim malignitetima
Sad prestani da se bavis izvrtanjem mojih reci i idi leci se cime god ti je volja. Ja ovde i ne pisem da bih
fanatike odvratio od pokusaja da se lece placebom, nego da pomognem ljudima, koji jos nisu imali kontakt sa ovom budalastom metodom lecenja, da shvate da je homeopatija samo obicna prevara.