Na jednom drugom forumu pisala sam o nasem iskustvu sa homeopatijom. Evo kopiracu da ne bih kuckala ponovo.
Ovaj post je pisan krajem 2008. godine:
I moje iskustvo sa homeopatijom je odlicno.
Beba sa devet meseci je posle niza upala usiju i silnih popijenih antibiotika operisana.
Ugradjene su mu cevcice da bi se sa upalama usiju nastavilo i naravno sa ispijanjem antibiotika sto eritromicina, cedaksa, pancefa.Cevcice su nam ubrzo posle operacije ispale.
Tako sam posle mesec ipo dana neprekidnog uzimanja antibiotika resila da ga odvedem kod dr homeopate.
Tada je imao godinu dana .
Evo sada ima 22 meseca i nije punih deset meseci popio antibiotik.
Bilo je tu upala usiju ali smo ih resavali homeopatskim lekovima.
Ide od septembra u vrtic i samo jednom je bio bolestan.
Dr orl ne moze da veruje kako za dva dana prolazi upala usiju a sa njom i sekret koji se nalazio u usima.
Timpanometrija mu je odlicna.
Posle pozitivnog iskustva i ja sam resila da lecim migrene i za sada je vise nego uspesno, jer za pola godine koliko se lecim homeopatski nisam imala ni jenu migrenu.
Preporucujem svima koji imaju slicne probleme da predju na lecenje homeopatijom.
Ovaj krajem 2012:
Nadjoh ovaj moj stari post, i nisam mogla a da ga ne dopunim jer je pisan u 2008 godini. Evo danas posle skoro pet godina lecenja homeopatijom Lazar nije popio ni jedan antibiotik a vec vise od cetiri godine nije imao upale usiju. Bolestan je dva puta godisnje, bez temperatura, eventualno curi nosic i kasljucka.
Svi u kuci smo presli da se lecimo homeopatijom.
Navescu primer cerkice koja je imala 90 posto streptokok u grlu, pila je homeopatski lekic bas za streptokok. Deseti dan po prestanku terapije uradili smo kontrolni bris i bio je bez bakterija.
Ovih dana kcerka je zakacila grip. Pila je homeopatske lekice. Isli smo danas do DZ da otvorimo bolovanje, dr je trazila krvnu sliku, i nije mogla da veruje da pored simptoma gripa tipa a (svinjski grip) ima odlicnu krvnu sliku.
Jedne zime smo influcid pili preventivno i bili smo i mi i deca zdravi. Ni nakasljali se nismo.