INFLUCID homeopatski lek uspesan u lecenju gripa.Kakva su vasa iskustva sa INFLUCIDOM

Poruka
69
nasla sam se u cudu kad mi je lekarka prepisala ovaj lek bez ikakve laboratorijske analize i sa temperaturom 40 stepeni zakljucila je da je u pitanju influeca gripa i prepisala INFLUCID i to udarnu dozu 2 dana 10 tableta pa onda 5 dana po 3 tablete. vec prvi dan posle 10 tablete mom detetu je temperatura preko noci spala,preznojio se vise puta i evo vec dva dana kao rukom odneseno.iako znam da mnoga deca po 5 dana imaju temperaturu. Da li je sam imunitet odradio svoje ili je ipak Influcid lek izbora.Mislim da se koristi i kao preventiva 3 do 4 nedelje..Molim i vasa iskustva sa ovim lekom...

homeopatija je glupost. evo i ja sam prosle nedelje imao temperaturu 39 stepeni od 10 ujutro do ponoci i onda je spala na 37, trajala tokom noci i sledece jutro je vise nisam imao, potpuno sam se oporavio u toku tog dana. imunitet se kod vecine mladih ljudi vrlo brzo sam izbori sa tim stvarima.
znate li na cemu se zasniva homeopatija? zasniva se na ideji da ona supstanca koja izaziva odredjene simptome kod zdravih, bolesnima moze da ukloni te simptome. kaze, dalje, da veoma (veoma veoma veoma) male kolicine izazivaca bolesti mogu da sluze kao lek. to je apsolutna budalastina iz vise razloga i nijedna ozbiljna svetska medicinska organizacija ne priznaje homeopatiju kao valjan nacin lecenja, vec se ona smatra prevarom i neetickom metodom. ja sam jako iznenadjen da vam je lekarka prepisala ovaj "lek"

nasla sam se u cudu kad mi je lekarka prepisala ovaj lek bez ikakve laboratorijske analize i sa temperaturom 40 stepeni zakljucila je da je u pitanju influeca gripa i prepisala INFLUCID i to udarnu dozu 2 dana 10 tableta pa onda 5 dana po 3 tablete. vec prvi dan posle 10 tablete mom detetu je temperatura preko noci spala,preznojio se vise puta i evo vec dva dana kao rukom odneseno.iako znam da mnoga deca po 5 dana imaju temperaturu. Da li je sam imunitet odradio svoje ili je ipak Influcid lek izbora.Mislim da se koristi i kao preventiva 3 do 4 nedelje..Molim i vasa iskustva sa ovim lekom...
Ja sam imao upalu grla 2 meseca kokali me svim antibioticima hemomicin pancef injekcije i nije mi bilo bolje sve dok mi orl nije prepisao influcid, tonsilotren i lek za alergiju letizen.Prvog dana mi je bilo bolje sutradan kao rukom odneseno.Lekari i to vrhunski strucnjaci sve vise prepisuju homeopatske lekove i to uglavnom te nemacke fabrike deutche homeopation union.Evo i jednog teksta mozda najboljeg orl lekara u Srbiji dr Baljosevica gde se spominje tonsilotren
http://vrticiportal.com/zdravlje-dece/upala-krajnika-zapaljenje-tonzilarni-problemi-kod-dece.html

moje iskustvo sa tim strucnjacima je drugacije. svakog dana imam kontakte sa vrhunskim strucnjacima, specijalistima, najvecim autoritetima u svojim granama medicine u Srbiji i jos nisam ni od jednog cuo da podrzava homeopatiju, kao ni renomirani farmakolozi.
Ok nadam se da ste procitali ovaj tekst dr. Baljosevica u kome kaze da imaju odlicna iskustva sa Tonsilotrenom. Ja nisam iz Beograda ali recimo dr. Kamenov nacelnik Klinickog centra Nis i poznati imunolog i profesor na medicinskom fakultetu u Nisu mom sinu od 7 god. je prepisao lek Imunokind i Tonsilotren navedene nemacke kompanije, posle neuspele operacije treceg krajnika i preporuke orl lekara da se ponovo operise.Mogu da vam kazem da je dete bolje sa ovom homeopatskom terapijom nego posle operacije, i nadam se da cemo izbeci jos jednu operaciju.Moje licno iskustvo sa ovim lekovima sam vec naveo u prethodnom postu.Pozdrav

Poslednja izmena:
moje iskustvo sa tim strucnjacima je drugacije. svakog dana imam kontakte sa vrhunskim strucnjacima, specijalistima, najvecim autoritetima u svojim granama medicine u Srbiji i jos nisam ni od jednog cuo da podrzava homeopatiju, kao ni renomirani farmakolozi.

Netacno, ima i kardiologa koji su zagovornici homeopatije.

Mikelo90 lupetas.

:D lupetam, posto se moje iskustvo ne poklapa sa vasim? kao sto rekoh, jos nijedan doktor sa kojim sam imao priliku da razgovaram nije nista dobro imao da kaze o homeopatiji ;)

secam se, na primer, na uvodnom predavanju iz farmakologije, kada je tadasnji sef katedre proveo dobrih 10 minuta govoreci o tome koliko je homeopatija jedna velika glupost, jedna simpaticno upakovana prevara, sarena laza za laike

Ja koristim neke homeopatske lekove (ne te nemačke kuće ) i imam odlična iskustva... Homeopatija-prvo priznata , sad se zagovara da je prevara...Kod mene "radi" ali je kao lekar nikom zvanično ne preporučujem...Ipak sam ja "zvanični lekar"... Dvolično, zar ne??!:confused:

kao lekar, voleo bih da mi objasnite mehanizam kojim homeopatski lekovi koje koristite pomazu

Oduvek mi je ta homeopatija zvucalo blesavo.

Pa mozda i jeste blesava..posle 10 dana od koriscenja influcida dete mi je dobilo napad migrenozne glavobolje...neverovatno le su bili 16000,hgb 120, a pre 3 meseca hgb je bio 149.i nastade opsta jurnjava po bolnicama.dete zdravo sem glavobolje a le u porastu.kod ocnog otkrivamo vid dobar ali na ocnom zivcu promene ekcesirano 0,3mm.sutra idemo kod neurologa.Sta je u pitanju,neki novi virus,reakcija na homeopatski lek ,da potpuno zdravo dete ima visoke le.Vise nisam sigurna ni u sta,ni u lekove ni u hranu a o mleku da ne govorim....

Pa mozda i jeste blesava..posle 10 dana od koriscenja influcida dete mi je dobilo napad migrenozne glavobolje...neverovatno le su bili 16000,hgb 120, a pre 3 meseca hgb je bio 149.i nastade opsta jurnjava po bolnicama.dete zdravo sem glavobolje a le u porastu.kod ocnog otkrivamo vid dobar ali na ocnom zivcu promene ekcesirano 0,3mm.sutra idemo kod neurologa.Sta je u pitanju,neki novi virus,reakcija na homeopatski lek ,da potpuno zdravo dete ima visoke le.Vise nisam sigurna ni u sta,ni u lekove ni u hranu a o mleku da ne govorim....

Ne bi trebalo da je reakcija na Influicid. Verovatno je bio potreban antibiotik
a Influicid je samo privremeno ublazio simptome a nakon toga doslo do pogorsanja.
Mada ta glavobolja i toliki leukociti, jos ako je i temparaturu imao....

Poslednja izmena:
Na jednom drugom forumu pisala sam o nasem iskustvu sa homeopatijom. Evo kopiracu da ne bih kuckala ponovo.

Ovaj post je pisan krajem 2008. godine:
I moje iskustvo sa homeopatijom je odlicno.
Beba sa devet meseci je posle niza upala usiju i silnih popijenih antibiotika operisana.
Ugradjene su mu cevcice da bi se sa upalama usiju nastavilo i naravno sa ispijanjem antibiotika sto eritromicina, cedaksa, pancefa.Cevcice su nam ubrzo posle operacije ispale.
Tako sam posle mesec ipo dana neprekidnog uzimanja antibiotika resila da ga odvedem kod dr homeopate.
Tada je imao godinu dana .
Evo sada ima 22 meseca i nije punih deset meseci popio antibiotik.
Bilo je tu upala usiju ali smo ih resavali homeopatskim lekovima.
Ide od septembra u vrtic i samo jednom je bio bolestan.
Dr orl ne moze da veruje kako za dva dana prolazi upala usiju a sa njom i sekret koji se nalazio u usima.
Timpanometrija mu je odlicna.

Posle pozitivnog iskustva i ja sam resila da lecim migrene i za sada je vise nego uspesno, jer za pola godine koliko se lecim homeopatski nisam imala ni jenu migrenu.

Preporucujem svima koji imaju slicne probleme da predju na lecenje homeopatijom.

Ovaj krajem 2012:
Nadjoh ovaj moj stari post, i nisam mogla a da ga ne dopunim jer je pisan u 2008 godini. Evo danas posle skoro pet godina lecenja homeopatijom Lazar nije popio ni jedan antibiotik a vec vise od cetiri godine nije imao upale usiju. Bolestan je dva puta godisnje, bez temperatura, eventualno curi nosic i kasljucka.
Svi u kuci smo presli da se lecimo homeopatijom.
Navescu primer cerkice koja je imala 90 posto streptokok u grlu, pila je homeopatski lekic bas za streptokok. Deseti dan po prestanku terapije uradili smo kontrolni bris i bio je bez bakterija.

Ovih dana kcerka je zakacila grip. Pila je homeopatske lekice. Isli smo danas do DZ da otvorimo bolovanje, dr je trazila krvnu sliku, i nije mogla da veruje da pored simptoma gripa tipa a (svinjski grip) ima odlicnu krvnu sliku.

Jedne zime smo influcid pili preventivno i bili smo i mi i deca zdravi. Ni nakasljali se nismo.

Na jednom drugom forumu pisala sam o nasem iskustvu sa homeopatijom. Evo kopiracu da ne bih kuckala ponovo.

Ovaj post je pisan krajem 2008. godine:
I moje iskustvo sa homeopatijom je odlicno.
Beba sa devet meseci je posle niza upala usiju i silnih popijenih antibiotika operisana.
Ugradjene su mu cevcice da bi se sa upalama usiju nastavilo i naravno sa ispijanjem antibiotika sto eritromicina, cedaksa, pancefa.Cevcice su nam ubrzo posle operacije ispale.
Tako sam posle mesec ipo dana neprekidnog uzimanja antibiotika resila da ga odvedem kod dr homeopate.
Tada je imao godinu dana .
Evo sada ima 22 meseca i nije punih deset meseci popio antibiotik.
Bilo je tu upala usiju ali smo ih resavali homeopatskim lekovima.
Ide od septembra u vrtic i samo jednom je bio bolestan.
Dr orl ne moze da veruje kako za dva dana prolazi upala usiju a sa njom i sekret koji se nalazio u usima.
Timpanometrija mu je odlicna.

Posle pozitivnog iskustva i ja sam resila da lecim migrene i za sada je vise nego uspesno, jer za pola godine koliko se lecim homeopatski nisam imala ni jenu migrenu.

Preporucujem svima koji imaju slicne probleme da predju na lecenje homeopatijom.

Ovaj krajem 2012:
Nadjoh ovaj moj stari post, i nisam mogla a da ga ne dopunim jer je pisan u 2008 godini. Evo danas posle skoro pet godina lecenja homeopatijom Lazar nije popio ni jedan antibiotik a vec vise od cetiri godine nije imao upale usiju. Bolestan je dva puta godisnje, bez temperatura, eventualno curi nosic i kasljucka.
Svi u kuci smo presli da se lecimo homeopatijom.
Navescu primer cerkice koja je imala 90 posto streptokok u grlu, pila je homeopatski lekic bas za streptokok. Deseti dan po prestanku terapije uradili smo kontrolni bris i bio je bez bakterija.

Ovih dana kcerka je zakacila grip. Pila je homeopatske lekice. Isli smo danas do DZ da otvorimo bolovanje, dr je trazila krvnu sliku, i nije mogla da veruje da pored simptoma gripa tipa a (svinjski grip) ima odlicnu krvnu sliku.

Jedne zime smo influcid pili preventivno i bili smo i mi i deca zdravi. Ni nakasljali se nismo.
koji lekovi su u pitanju?

Kad budes imao dovoljno vremena, pogledaj video i "smrzni" se kad vidis kakvi naucni autoriteti, na bazi naucnih metoda ispitivanja, govore o vodi.
Postoji toliko stvari koje zvanicna nauka ne moze da opovrgne, ali ne zeli ni da prizna.
Uostalom, tako je to uvek bilo u istoriji i u bilo kojoj nauci. Seti se teorije relativiteta koja je decenijama bila neprikosnovena i delovalo da daje odgovore na sva pitanja, a onda su fizicari zapali u corsokak kad su pokusali da je primene u kvantnom svetu. Seti se helikobakter pilori koja nije bila poznata do pre 30 godina i potpuno je izmenila pogled na, i lecenje cira

To sto neko ne podrzava homeopatiju, ne znaci da ona ne deluje i da se sve ipak ne moze objasniti placebo efektom.
Koji je tako zgodno nazvan jer niko ne ume da ga do kraja naucno objasni. Sto ne znaci da ne postoji i ne funkcionise

Poslednja izmena:

Back