Infiša san u te <333

Stevcina zabica

Stara legenda
VIP
Poruka
98.635
...Jubavi, jubavi, vrag ti odni tilo
srica i nesrica, sve je tvoje dilo
Jubavi, jubavi, vrag ti odni kosti
ca si ucinila, od moje mladosti ..

Ajde, zagrejte prstice i price na sunce...kakva je bila vasa mladalacka ljubav koja vas je obelezila za ceo zivot? Sta ste pametno izvukli iz te price?

Ajde, zagrejte prstice i price na sunce...kakva je bila vasa mladalacka ljubav koja vas je obelezila za ceo zivot? Sta ste pametno izvukli iz te price?

Jedino pametno što dam izvukla iz te priče jeste ----> da saN ja bia doFno

Valjda je dosta od mene za večeras

Kontakt je uspostavljen gnusnom uvredom sa moje strane, ni sanjala nisam da će postati tako poseban, iritirao me je i nervirao a dok sam trepnula bila sam luda za njim.
Blistavi um, ludak i sanjar. Duguje mi jednu haljinu i jedan ples.:heart:

E ebote sto me maltretiras..

Ok ljubav koja je bila mladalacka je bila ljubav koja je bila iskrena i lepa i naivna i od Boga.. ali bila je upucena prema toj osobi.

Kad odrastes vidis da je ljubav pojava bolje reci stanje koje nuzno ne mora da bude vezana samo za tu neku prvu mladalacku odnosno deciju ljubav prema osobi vec da si jednostavno zaljubljen pa ako tako mogu da kazem nije vise ni bitno u koga..

Bitno je da jesi.

Eto to sam naucio.

Da je ljubav stanje i da to stanje ne treba vezivati.

Sva pamet koju sam izvukao je da pamet i ljubav ne idu ruku pod ruku ...

a sta si naucila iz te veze, i pocela da primenjujes u sledecoj?

Taj odnos je imao uticaj koji je bio mnogo dublji od tih nekih konkretnih mudrolija koje bih mogla da primenim, dirnuo mi je neku čežnju i razbudio je potpuno, to je na neki način i prokletstvo jer uvek težiš tom osećaju a to je retko retko kao ptica Dodo i da je moglo da traje mislim da bi svakodnevni život to samleo u deliće..to su oni trenutni bljeskovi koji vrede više od milion drugih trenutaka koji nam prozuje kroz život neprimetni i bledi.

Taj odnos je imao uticaj koji je bio mnogo dublji od tih nekih konkretnih mudrolija koje bih mogla da primenim, dirnuo mi je neku čežnju i razbudio je potpuno, to je na neki način i prokletstvo jer uvek težiš tom osećaju a to je retko retko kao ptica Dodo i da je moglo da traje mislim da bi svakodnevni život to samleo u deliće..to su oni trenutni bljeskovi koji vrede više od milion drugih trenutaka koji nam prozuje kroz život neprimetni i bledi.

pa ok, znaci naucila si da je tako nesto em retko em tesko odrzivo na duze staze

- - - - - - - - - -

hihiihih kazem ja niko nece napisat konkretnu pricu :mrgreen:

saboteru :evil:

E ebote sto me maltretiras..

Ok ljubav koja je bila mladalacka je bila ljubav koja je bila iskrena i lepa i naivna i od Boga.. ali bila je upucena prema toj osobi.

Kad odrastes vidis da je ljubav pojava bolje reci stanje koje nuzno ne mora da bude vezana samo za tu neku prvu mladalacku odnosno deciju ljubav prema osobi vec da si jednostavno zaljubljen pa ako tako mogu da kazem nije vise ni bitno u koga..

Bitno je da jesi.

Eto to sam naucio.

Da je ljubav stanje i da to stanje ne treba vezivati.

Sunce mamino pametno :mazi:

Back