Individualne granice flerta ?

Petar_Pan:
Fora je u osecanjima... kad neko flertuje sa nekim onda mu je kao lepo... neka nada da ce biti sexa naravno da prouzrokuje pozitivne hemiske reakcije u organizmu... osecaj za lepo... I to je ok...

Ali sta se desava kad organizam shvati da nece biti sexa... da to ne mirise pozitivno... onda hemija luci zuc i bol... osecaje tuge... To ne valja... I zato osobe koje flertuju a ne zele nista moraju biti svesne da povredjuju tu osobu... Osecaj prevarenosti, izneverenosti, izgubljene nade koja ta osoba tada stvara nije uopste fer i korektan od strane nje...

I zato smatram da su osobe koje flertuju a ne zele nista jako sebicne osobe... Takodje i zadovoljavanje svojih zelja i potreba bez sexa nije potpun cin... a ako ide i preko tudjih ledja onda je totalno ... pokvaren... Zato ne zelim da se druzim sa takvim osobama...
(sad sam malo jasnije opisao ono sto sam pre rekao)

A, sta ako osoba koja zeli samo flert, to i kaze jasno u startu :) ? A drugu stranu vuce i dalje ista hemija, iako je svesna da nece biti niceg... ima i toga, da znas.

Cupavka:
Kada smatrate da treba da stanete sa flertom, ako ste vec u vezi sa nekim? Da li vas za kraj flerta opominje mozak ili nesto drugo?
Za one koji nisu u vezi - mozete li da ukapirate na pocetku poznanstva sa nekim da li taj/ta hoce samo flert ili nesto vise, i, ako možete, na osnovu čega to prosudjujete?
Uživate li u flertu ili vam je bitna samo akcija ?
Dok sam bila u vezi flertovala sam ponekad...Stajala bih kad skontam da ce druga strana preci na nesto konkretnije....
Sada slobodno uzivam u flertu...Volim to i nije mi bitna akcija...Mada naravno da s nekim zelim i nesto vise od flerta...
Obicno provalim da li dr strana hoce i nesto vise...No, bilo je i dosta pogresnih procena....E sad, retko mi se desavalo da on hoce samo flert...tako da je problem obicno, tom, nekom da skonta da ja zelim samo flert....:)

kojote:
00015486.jpg

:razz: :-)

Jel to BETI ???????????????????????

[I zato smatram da su osobe koje flertuju a ne zele nista jako sebicne osobe... Takodje i zadovoljavanje svojih zelja i potreba bez sexa nije potpun cin... a ako ide i preko tudjih ledja onda je totalno ... pokvaren... Zato ne zelim da se druzim sa takvim osobama...
(sad sam malo jasnije opisao ono sto sam pre rekao) ] KAZE PERO

Pero ovo nije tacno sto si napisao
ti pises o udvaranju
a ne o flertu

flert je za mene kad sam sa dasom a drugi me startuje, gleda me pozeljeni i pozudno i td i td
ili ako je on sa curom isto tako ja njega gledam i zelim
nema tu pevredjenih strana
ide se do zadnje granice svega toga

i onda se (za mene barem) staje
jer licno ja ne volim da povredim osobu sa kojom sam trenutno
volim flert to me osvezava
ali ne i da varam

razgranici flert i udvaranje

:)))

Uz pravog muskarca , koji joj pruza ljubav,paznju,... i koji razume i potstice njenu zenstvenost, prava zena ce svakog dana biti sve lepsa i privlacnija, samim tim sto je ispunjena i srecna u zivotu i vezi. A uz zenstvenost i sexipil prirodno ide i jedna doza zavodnickog ponasanja ( koje se ispoljava i svesno i nesvesno i u razlicitim varijacijama). Neki muskarci bi hteli da im zena bude vatrena u krevetu i privlacna kad je sa njima a da pred drugima nosi turban i neprogovara, ali to nemoze bas tako. Naravno postoje razne situacije i za sve postoje granice, ali ako govorimo o zeni koja se voli tj, onoj pravoj, onda i ona zna te granice. NEOGEO je u prethodnom postu to lepo docarala.
Pozdrav @NEOGEO

23 cm i vise:
Uz pravog muskarca , koji joj pruza ljubav,paznju,... i koji razume i potstice njenu zenstvenost, prava zena ce svakog dana biti sve lepsa i privlacnija, samim tim sto je ispunjena i srecna u zivotu i vezi. A uz zenstvenost i sexipil prirodno ide i jedna doza zavodnickog ponasanja ( koje se ispoljava i svesno i nesvesno i u razlicitim varijacijama). Neki muskarci bi hteli da im zena bude vatrena u krevetu i privlacna kad je sa njima a da pred drugima nosi turban i neprogovara, ali to nemoze bas tako. Naravno postoje razne situacije i za sve postoje granice, ali ako govorimo o zeni koja se voli tj, onoj pravoj, onda i ona zna te granice. NEOGEO je u prethodnom postu to lepo docarala.
Pozdrav @NEOGEO

Pravo logicno, musko razmisljanje - :) .
Granice su jaako bitne u ovoj prici.

Cupavka:
Kada smatrate da treba da stanete sa flertom, ako ste vec u vezi sa nekim? Da li vas za kraj flerta opominje mozak ili nesto drugo?
Za one koji nisu u vezi - mozete li da ukapirate na pocetku poznanstva sa nekim da li taj/ta hoce samo flert ili nesto vise, i, ako možete, na osnovu čega to prosudjujete?

Pa trudim se da bude što manje flerta,u stvari nemam potrebe za tim..

Cupavka:

Mogu da flertujem do mile volje, ali ne u prisustvu sopstvene devojke.
Kraj flerta označava, kod mene, prestanak zadovoljstva i potrebe za flertovanjem. To je kratkotrajno po deafoltu.
Flertuješ, od prodavačice na kisosku do drugarice svoje devojke, ili gazdine žene, ponekad, zavisi...
Uživam u flertu, nema akcije. Zašto? Zato što, u suprotnom, to onda nije flert. I zbog čega flertujemo? Zbog toga što na ovom svetu ima mnogo lepih žena koje nam se dopadaju, ali svejedno, nismo sa njima, i nemamo nameru da budemo, a i mi se njima dopadamo. I to je, jednostavno, deo polne komunikacije koji čini život lepim. Tačka.

Cupavka:
Uzivam u flertu, ali ne flertujem ukoliko ne zelim akciju :)

Back