sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
Cjale,imam polusestru? =)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cjut' tamo,onda ti imash polu-svastiku ;ppp
Koliko ja znam, on svoj brak nije prekidao...i Shiki je slobodan,kolko mi se chini (=
apsolutno.cenim da ce sve djuture da nas otera u ******!![]()
šta ću vam ja, kao tvorac svega ovoga, uistinu?GreamRiper:Ma shta tje nam Chuvar, ionako je pre jedno 2-3 godine bio spominjan neki puch, pa evo sad mozhemo da ga realizujemo.
zapravo, primanje u pleme kod indijanaca ne postoji, primljen si u pleme svojim rođenjem. jedino pojedini južnoamerički Indijanci imaju običaj inicijacije mladih ratnika (ratnik je posebna kategorija u plemenu), koji se sastoji od raznovrsnih i egzotičnih metoda mučenja, bičevanja, prebijanja što je bolnije moguće, probadanja polnog organa, i ostalo. podrazumeva se da se ne sme ni pisnuti. naravno, ceo obred ima za svrhu da "objasni" budućem ratniku da je odabiranjem svog poziva odabrao put bola, patnje i smrti koja dođe relativno brzo.Funny:Nije valjda ona obuka da me bijete a ja da ne smem da progovorim ni rec?
apsolutno.
šta ću vam ja, kao tvorac svega ovoga, uistinu?
da vam ne treba neka ideja, ne biste dizali izanđale teme iz mrtvih.
zapravo, primanje u pleme kod indijanaca ne postoji, primljen si u pleme svojim rođenjem. jedino pojedini južnoamerički Indijanci imaju običaj inicijacije mladih ratnika (ratnik je posebna kategorija u plemenu), koji se sastoji od raznovrsnih i egzotičnih metoda mučenja, bičevanja, prebijanja što je bolnije moguće, probadanja polnog organa, i ostalo. podrazumeva se da se ne sme ni pisnuti. naravno, ceo obred ima za svrhu da "objasni" budućem ratniku da je odabiranjem svog poziva odabrao put bola, patnje i smrti koja dođe relativno brzo.
naravno, ja vam se ne pridružujem iz prostog razloga zato što sam sam završio ovu priču još odavno.
imenujte se međusobno i poglavišite i indijanišite, ionako ćete zapasti vrlo brzo u spam, počećete kao uvek i svuda da baljezgate, puni ste ideja kao g.o.v.n.o vitamina, tako da će vam sigurno biti zanimljivo.
hoćeš, ti ćeš mi dokazati da preterano serem, tako što ćete napraviti divnu temu punu mašte, novih ideja, zanimljivih priča, i tako dalje. ako toga ne bude, znači ne serem.
jel moj muz u plemenu?mi sklopismo brak van, ali ovde.....joCk....se to vazi?
ili mogu da shvrljam?
![]()
Oh ne, nemam ja nameru ishta ikome da pokazujem i dokazujem. Ako ti imash neke frustracije u zhivotu, reshi ih sam sa sobom, nemoj da ih shirish ovde preko neta, time samo pokazujesh koliko si u stvari jadan. (: Ne odgovaraj na ovo, molim te, nemam nameru da zapochinjem neku svadju/diskusiju/polemiku/shta god ovde, jer znash kako kazhu ljudi (a i u pravu su): "Svadjanje na internetu je kao Specijalna Olimpijada - pobedio ili izgubio, i dalje si retardiran". Pozz, GL & HF (u prevodu Get a Life and Have Friends).