Indijac nije jeo ni pio 70 godina

Ja sam napomenu da mogu i drugi,a ne ja lično.A to sa hiljadu šiljaka se lično uverio,pošto sam sreo takvog čoveka jer to neki mogu uvežbati.
Velika je razlika kada se za neke stvari koje mali broj ljudi radi,možeš da se uveriš lično sam.

Da, ali neko je rodjen da radi nesto sto drugi ne mogu, a opet neko drugi ce pokusavati to isto ali nece uspeti. I ti spadas u druge.

Pa zato i jeste natprirodno, da je prirodno ne bi tema bila za ovaj pdf.
Kad to bude masovna pojava nece se dizati toliko prasine. Bas se i dize prasina zato sto samo on to moze a drugi ne.

Natprirodno je samo ono što mi ne možemo razumeti.Sve se odvija po zakonima prirode i fizike. Dali je mađioničarski trik natprirodna pojava,ako već tako definišimo stvari?

Da je masovna pojava,tek bi se digla prašina,jer bi se o tome više pričalo zbog masovnih pojava tog fenomena kod ljudi. Ovako ostaje samo nagađanje i mistificiranje slučaja,i to sa razlogom.

Natprirodno je samo ono što mi ne možemo razumeti.Sve se odvija po zakonima prirode i fizike. Dali je mađioničarski trik natprirodna pojava,ako već tako definišimo stvari?

Da je masovna pojava,tek bi se digla prašina,jer bi se o tome više pričalo zbog masovnih pojava tog fenomena kod ljudi. Ovako ostaje samo nagađanje i mistificiranje slučaja,i to sa razlogom.

A jel ti palo na pamet da je deda prirodan fenomen pa zato on to moze a drugi ne? Puno fenomena ima na ovom svetu. Pa ako ovaj slucaj objasnjavas time da je to madjionicarski trik, onda nisi razumeo. Ja nisam razumeo kako ali opet ne kazem da je to trik i prevara.

Poslednja izmena:
Da, ali neko je rodjen da radi nesto sto drugi ne mogu, a opet neko drugi ce pokusavati to isto ali nece uspeti. I ti spadas u druge.

Jeste,svako je rođen za nešto,ali nešto što bi mogli i drugi.I ja sam se rodio da radim nešto što drugi nisu mogli ili jako mali broj ljudi mogao to da radi,ali nikako ne zato što ne mogu. Čudo se nikada ne manifestuje kao jedan jedinstvenio slučaj. To je karakteristično samo kod prevara. Inače prevara ne bi imala svrhe.

Jeste,svako je rođen za nešto,ali nešto što bi mogli i drugi.I ja sam se rodio da radim nešto što drugi nisu mogli ili jako mali broj ljudi mogao to da radi,ali nikako ne zato što ne mogu. Čudo se nikada ne manifestuje kao jedan jedinstvenio slučaj. To je karakteristično samo kod prevara. Inače prevara ne bi imala svrhe.

Da su ljudi jednaki u svakom smislu onda bi svako mogao da radi sve sto i neko drugo radi. I svet bi bio jedno veoma dosadno mesto.

Jeli tebi to neki sposobnost? Bilo je slučaj da je dete pao sa visine od 20 metara i prošao sa lakšim ozledama,ali zato što imao sreće,ne zato što je sposoban za to.

Serloce Holmse resio si slucaj. Posto si se uverio da sam ne mozes, a takodje da ni ostali ljudi ne mogu, tacnije da umiru ako ne piju i ne jedu duze od 20 ak dana, znaci niko ne moze. Sto implicira da deda laze i obmanjuje ljude, samo je misterija kako. Cestitam. Brilijantno.

Evo da se vratim na temu ...
On kaže da ga je blagoslovila boginja Ambađi ...

ambaji_ma_4hz2.jpg

inače Ambađi je drugo ime za boginju Durga,
što je opet forma Šivine žene Parvati.

Eto resenja :ok:

Back