INDIJA

Hvala ti Redsonia :D
Mada, sve ovo ja već znam. To se može pročitati svuda.

Mene interesuju lična iskustva, impresije, narod, putovanje kroz Indiju...

Gledala sam emisije tog tipa, ali bih volela da mi priča neko ko je bio tamo.

Imam prijatelje koji su bili pre par godina, gledala sam snimak od nekoliko sati. Ali oni su videli jaaaako malo, jer je Indija jaaaako velika :heart:

Hvala ti Redsonia :D
Mada, sve ovo ja već znam. To se može pročitati svuda.

Mene interesuju lična iskustva, impresije, narod, putovanje kroz Indiju...

Gledala sam emisije tog tipa, ali bih volela da mi priča neko ko je bio tamo.

Imam prijatelje koji su bili pre par godina, gledala sam snimak od nekoliko sati. Ali oni su videli jaaaako malo, jer je Indija jaaaako velika :heart:

:think:
To jesu licna iskustva, nije iz neke brosure (ili sta vec)... ne znam sta bi te konkretno zanimalo, pa da pisem o tome...

Koliko bi iznosila povratna avionska karta za Delhi....ako neko zna?
Mozda i ubedim ove skrtice od mojih roditelja da odvoje nesto novca...Smestaj nije problem...Imam prijatelja koji zivi tamo..

Oko 1200 eura. Zavisi od sezone, avio kompanije, vremena bukiranja i još koječega...

OMG...dali bi oni i taj novac..samo da nije za Indiju. Kanada im nije predstavljala problem..Boje se, siroti, :eek: da se ne vratim :mrgreen:...Mada su im sumnje osnovane...
Moji roditelji lude kad vide jos neku stvar kupljenu u Orient shop-u, kada sate provodim na Internetu sa Indijcima, kada sam pre dva dana ucila njihova slova (mada, ne i naucila), ali verujem da su odlepili kada sam dane provodila gledajuci Svetsko prvenstvo u kriketu...(pobedili Pakistanci:dash:)....

OMG...dali bi oni i taj novac..samo da nije za Indiju. Kanada im nije predstavljala problem..Boje se, siroti, :eek: da se ne vratim :mrgreen:...Mada su im sumnje osnovane...
Moji roditelji lude kad vide jos neku stvar kupljenu u Orient shop-u, kada sate provodim na Internetu sa Indijcima, kada sam pre dva dana ucila njihova slova (mada, ne i naucila), ali verujem da su odlepili kada sam dane provodila gledajuci Svetsko prvenstvo u kriketu...(pobedili Pakistanci:dash:)....

Ti i ja bi mogle pod ruku da se u'vatimo. :D

Ti i ja bi mogle pod ruku da se u'vatimo. :D

Vazi:D..Imam poziv na jedno tradicionalno vencanje, ali roditelji ni da cuju, ma koliko da im ja objasnjavam da je taj Aditya stvarno iz Indije i da decko nema nikakve zadnje namere (pokazala sam im cak i njegovu sliku) oni su i dalje istrajni...mada mislim da postoji sansa da ubedim majku.:think::whistling:

Indija se mnogo razvila ekonomski u skorije vreme i zaista je prelepa ako ides kao turista.
Ali ako pogledas kako starosedeoci zive, nije bas tako lepo... primer: vecina krajeva Indije ima nestasicu vode. Neke drzave imaju sistem da odredjeni regioni dobijaju vodu 20 minuta dnevno. Sa nestasicom vode dolazi prljavstina, neprijatni mirisi i bolesti... nije bas tako lepo kao sto izgleda na razglednicama.

Indija se mnogo razvila ekonomski u skorije vreme i zaista je prelepa ako ides kao turista.
Ali ako pogledas kako starosedeoci zive, nije bas tako lepo... primer: vecina krajeva Indije ima nestasicu vode. Neke drzave imaju sistem da odredjeni regioni dobijaju vodu 20 minuta dnevno. Sa nestasicom vode dolazi prljavstina, neprijatni mirisi i bolesti... nije bas tako lepo kao sto izgleda na razglednicama.

Hmm..pa u tome je draz Indije..Kupicu 1000 svajcarskih cokoladica I dacu ih deci u nekom selu:p

Gde ste Indijke i Indijci? Saljem par slicica da nam ulepsam temu :D

jaipur.jpg

Jaipur%20-%20Monkey%20Palace%20monkeys2.jpg

20090513204013_incredible%20india2.jpg

Cemu tuga, mozda si vec bila ili ces se tek roditi u Indiji.....sta kazes na to :D;)

...Meni su Indijci rekli, prema njihovom verovanju, ko poseti Indiju, znaci da je i sam bio njen stanovnik u nekom od proslih zivota. Mi mozemo da verujemo u to ili ne :mrgreen:

Vrlo verovatno.Budisticko verovanje u inkarnaciju ..Bila sam do sada 2 puta u Indiji / u ovom zivotu ;)/ ali mi se zaista ne cini da sam ikada zivela u mestima koje sam obisla, sta vise prvi put nakon puta u Indiju lecila sam se vise od mesec dana .

Back