Index glumaca i glumica

Umri_muski

Legenda
Poruka
57.473
Treba mi sajt ako postoji gde postoji index sa slikama glumaca i glumica...
Ja ne pamtim imena, ali pamtim face, nekad pamtim i imena filmova, i moj proces pamcenja je restriktivan poprilicno , tj ne odvajam mnogo detalja za film, ali zelim da imam umrezeno to znanje i to mi polazi za rukom , bar ranije jeste..

Ono sto mi je problem sa novom tehnologijom google je sto ne mogu vise da dodjem do povezanih linkova niti glumaca niti mi radi bilo sta preko googla kako treba..

Zato mi treba ovo sto trazim..
Znaci treba mi nesto sto je kao napravljena lista na imdb, samo tamo ne postoje liste vece od 1000 glumaca i prilicno su ogranicene...
Sa slikama jer tako mogu da ih prepoznam a posle da trazim odatle...
Meni licno , mozda to nije bitno , nije bitno da li prepoznajem glumca ili koglumca...samo da dodjem do prvog pa posle ako su povezani preko imdb do filma...sto mi je konacni cilj..

Probao sam da opisem radnju i dobijem moguce fimove ali mi to ne uspeva...
oni sajtovi ai za filmove..
 
Ne sećam se da sam naišao na tako nešto. U biti, ako uneseš određene reči, u većini slučajeva to je dovoljno za google da predloži odgovarajuće filmove. A i poznavanje filmske baštine kod korisnika ovog podforuma je prilično pa je i postavljanje pitanja ovde prikladna opcija.
 
Možda @Tzar može da pomogne :think:
Mislim da to jedino ima starmeter.

Imdb pro - starmeter samo se placa.

Ne znam koliko je pretplata. Ima i free proba.

Kad odete na stranicu bilo koje glumice u gornjem desnom uglu je starmeter pokazuje koliko je trenutno popularna na imdb-u.

I naravno ne moze da se vidi bez pretplate.

Ali izlista sve glumce, onda ima filtere, godine zivota od do itd.

Ovo je primer trenutno 100 najpopularnijih.

https://www.imdb.com/chart/starmeter/

To je vise alat za producente, rezisere, ljude koji rade casting, kada traze glumce da sortiraju potencijalne kandidate i da vide koliko je ko popularan.

Mislim da nema smisla cimati se da bi se nasao neki glumac ili glumica na spisku od par miliona. To ne bi pretrazili do kraja zivota.

Za to je ili google ili ima i tema ovde negde o zaboravljenom filmu.
 

Back
Top