Incko: Spreman sam da nametnem Zakon o zabrani negiranja genocida

У Уставу БиХ , као ни у Уставима Федерације, Српске и кантона, нигде не постоји право ниједног појединца да доноси и намеће законе.То право припада парламентима.
Није тачно. По Дејтонском споразуму, Високи представник има право да наметне закон(е). А Дејтонски споразум није шведски сто, па да можеш да бираш шта ћеш из њега да узмеш, а шта ће да оставиш другоме.

Није тачно. По Дејтонском споразуму, Високи представник има право да наметне закон(е). А Дејтонски споразум није шведски сто, па да можеш да бираш шта ћеш из њега да узмеш, а шта ће да оставиш другоме.
Нема тога у Дејтонском споразуму.То су измислили представници западних сила неколико година после Дејтона.

Сви "закони" тзв."Високог представника" су ништави и непостојећи.

Нема.

Но, Инцков "закон" је добар за Српску.Он ће изазвати масовно пријављивање Срба од стране Муслимана да су нешто рекли/написали.Све ће то додатно нарушити међунационалне односе и поткопати БиХ као државу.

Срби из РС ће избегавати да иду у Федерацију да их не би ухапсили јер су нешто написали на фејсу.Битно је да се поруше сви мостови између 3 народа, а Инцков "закон" то баш добро ради.

Онда ће се независна Српска наметнути као једино решење, за све Србе у Српској.

Да ли си приметио да су СДС и ПДП морали да легну на Додикову руду, и да прихвате јединствену реакцију на "закон" Високог представника?Топ води хомогензиацији српског народа, а то је врло битно за независност Српске.

1629458640505.png

DODIK PRIZNAO SVE: „Istina je, dobio sam poziv na saslušanje za negiranje genocida, ja sam čovjek…“

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je sinoć u Mostaru da mu je iz Tužilaštva BiH došao poziv za saslušanje u vezi sa njegovim negiranjem genocida.

dodik21_4[1].jpg

Prije 4h

"Ja sam čovjek sa najviše prijava. Neki dan je došlo da se provjeri moja izjava iz prošle godine da sam rekao da škola neće početi 28. nego drugog septembra. To je nekoga uvrijedilo i sada ja treba da idem da dajem izjave. Iz Tužilaštva je došlo da me saslušaju u vezi sa mojom pričom o navodnom negiranju genocida", rekao je Dodik novinarima u Mostaru.

"Mi Srbi nismo podanici i ne želimo da imamo strance koji će o nama odlučivati. Ako je već tu, onda ne može da donosi zakone kako on hoće. Naravno da se u Federaciji BiH sve svelo na priču o genocidu, ali se u stvari radi o tome da neizabrani stranac ne može da donosi zakone i nameće, čak ni po bonskim ovlaštenjima", rekao je Dodik.

1630610834967.png

DODIK NE KRIJE OGORČENJE, NEGATORIMA GENOCIDA PORUČUJE: “Ako sad podvijemo rep i šutimo, onda će 70 do 80 posto ljudi otići u zatvore…”

“Koliko sam vidio u vezi sa tim, tužilac je ‘musliman'”, rekao je Dodik i dodao da je u vezi sa tim nečasno da u sudskim vijećima sjede Srbi i presuđuju da li su njihovi sunarodnici imali pravo kada su govorili da genocida u Srebrenici nije bilo.

milorad_dodik_sb_1[1].jpg

Prije 3 min

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik poručio je u vezi sa Zakonom o zabrani negiranja genocida, koji je nametnuo bivši visoki predstavnik Valentin Inzko, da će svaki građanin koji eventualno bude pozvan na krivičnu odgovornost u vezi sa tim, dobiti zaštitu organa entiteta Republika Srpska.

“Svako na tom planu treba da se obrati najbližoj policijskoj stanici, a Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske u tom smislu ima nalog da spriječi bilo kakvo nasilje ili privođenje. Svako ko bude prijavljen dobit će zaštitu”, rekao je Dodik za ATV.

On je rekao da bi takvi postupci mogli dovesti u situaciju da RS zabrani na svojoj teritoriji djelovanje Državne agenciji za istrage i zaštitu (SIPA).

“U to ne mora niko sumnjati. To su naši koraci, pa ako to žele, neka ih samo izazovu”, poručio je Dodik.

On je istakao da visoki predstavnik ne može donositi zakone i da, u tom smjeru, to nisu takozvana bonska ovlaštenja, već podvala i blef međunarodne zajednice.

Do 80 posto ljudi bi završilo u zatvoru

“Ako sad podvijemo rep i šutimo, onda će ovdje 70 do 80 posto ljudi otići u zatvore…”, rekao je Dodik.
On je rekao da je aktuelna ozbiljna hajka na njega iz Federacije BiH u vezi sa Inzkovim zakonom koji Republika Srpska ne priznaje, te njegovom stavu da se po tom osnovu neće odazvati Tužilaštvu BiH.
Dodik je rekao da nije na tom planu dobio pozive na saslušanje, ali da vidi da su oni to malo umirili po nalogu stranaca, kako bi se slegla politička situacija i “da se pokuša obezbijediti neko vrijeme u kome će oni orgijati i gdje će ‘muslimani’ progoniti Srbe, što je ključno pitanje”.
“Koliko sam vidio u vezi sa tim, tužilac je ‘musliman'”, rekao je Dodik i dodao da je u vezi sa tim nečasno da u sudskim vijećima sjede Srbi i presuđuju da li su njihovi sunarodnici imali pravo kada su govorili da genocida u Srebrenici nije bilo.

У Уставу БиХ , као ни у Уставима Федерације, Српске и кантона, нигде не постоји право ниједног појединца да доноси и намеће законе.То право припада парламентима.

Dodik o zaštiti negatora genocida: MUP RS će spriječiti hapšenja​

3. Septembra 2021.
Share on Facebook
Tweet on Twitter
dodik-i-policija.jpg

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je u vezi sa zakonom o negiranju genocida, da će svaki građanin koji eventualno bude pozvan na krivičnu odgovornost u vezi sa tim, dobiti zaštitu organa RS.

– Svako na tom planu treba da se obrati najbližoj policijskoj stanici, a Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske u tom smislu ima nalog da spriječi bilo kakvo nasilje ili privođenje. Svako ko bude prijavljen dobiće zaštitu – rekao je Dodik za ATV.
On je rekao da bi takvi postupci mogli dovesti u situaciju da RS zabrani na svojoj teritoriji djelovanje Agenciji za istrage i zaštitu BiH.
– U to ne mora niko sumnjati. To su naši koraci, pa ako to žele, neka ih samo izazovu – poručio je Dodik.
On je istakao da visoki predstavnik ne može donositi zakone i da, u tom smjeru, to nisu takozvana bonska ovlašćenja, već podvala i blef međunarodne zajednice.
– Ako sad podvijemo rep i ćutimo, onda će ovdje 70 do 80 odsto ljudi otići u zatvore – upozorio je Dodik.

SREBRENICA

Počelo suđenje Vojinu Pavloviću zbog negiranja genocida​

Vojin Pavlović je godinama poznat kako negator genocida i veliki pobornik osuđenih ratnih zločinaca
S. Sm.prije 12 minuta

• Vojin pavlović lijepio plakate u Srebrenici
Vojin pavlović lijepio plakate u Srebrenici
FOTO: ARHIV

U Osnovnom sudu Srebrenica, danas je održano prvo ročište Vojinu Pavloviću, predsjedniku „Istočna alternativa Republike Srpske“sa sjedištem u Bratuncz, za negiranje genocida i veličanja osuđenih ratnih zločinaca.
Pavlovićev advokat Mirko Blagojević iz Bijeljine, kaže da je tužba protiv Pavlovića neosnovana i bez argumenata. Kaže da je nametnuti Zakon za negiranje genocida tona bljuvotina, koja visi iznad glave svakom onom koji ima svoje pravo na mišljenje.
Vojin Pavlović je godinama poznat kako negator genocida i veliki pobornik osuđenih ratnih zločinaca, koje je veličao samo u Srebrenici, a najčešće uoči obilježavanja godišnjice genocida nad Bošnjacima Srebrenice u julu 1995. godine.
Poznat je po tome što je lijepljenjem plakata u Srebrenici NATO nazivao zločinačkom vojnom silom. Što je pokušao podići spomenik bivšem ruskom amabasadoru UN-a Vitaliju Ćurkinu, imenovanju ulice austrijskom nobelovcu i negatoru genocida Peteru Handeku te raznim posterima veličao osuđene ratne zločince i uvijek je podržavao politiku Milorada Dodika. Sve provokacije i zastrašivanje povratnika vršio je u Srebrenici.
Naredno ročište Pavloviću zakazano je za 25. oktobar.

Pa gde ce Izrealcima da negira genocid u oci, pa nismo ni mi tolko ludi Mujo.

Ovaj Zeljko Cvijanovic je genije. Moze da te gleda tri dana u oci i da sva ta tri dana veze laz za lazi a da ne trepne. Nesto sto nikad nisam video.
Isprekakala je ovog njihovog novinara samo tako.

Cvijanovica treba Srbija da preuzme i postavi za nekog pregovaraca sa EU ili nesto slicno. Moze da trtlja od nemila do nedraga i da ih voza od do.
Ne znam odakle ga je Baja izvukao ali svaka cast!

Je li iko osuden do sada?
За шта? :think:
----------

Случај "Тузланска капија": Тужилаштво БиХ одустало ...​

Жели се представом о одговорности једног човјека у цијелости негирати догађаји на Тузланксој капији. Према том Суду БиХ и Тужилаштву, било је веома важно да се прекине споровођење истраге јер би у супротном довело до многих спознаја о којима ми стално тврдимо ...

~ слично к'о и за Маркале
Кад године прођу (а ту је то), па вам се "оне" књиге што се не отварају одређени период отворе у јафност ... :fdlan:

Back