Incident na Bulevaru: Vozač istrčava iz kola i bije starca

fortes

Buduća legenda
Moderator
Poruka
46.348
Na mučnom snimku koji je objavljen na Instagram stranici serbialive_beograd, a nije poznato tačno kada je nastao, vidi se kako se automobil naglo zaustavlja ispred starijeg čoveka, koji nogu pred nogu prelazi Bulevar kralja Aleksandra, u blizini „Liona“.

Iz kola, koja su se zaustavila desetak metara napred, istrčava vozač, koji je najverovatnije za neki santimetar „promašio“ dezorjentisanog čoveka

Dok pešak stoji nepomično i gleda korpulentnog mladića koji mu besno prilazi, sve snima kamera iz automobila koji je parkiran odmah iza njiih. Mladić prvo gura čoveka koji pada na asfalt, a onda počinje da ga šamara i u jednom trenutku šutira.

Heroj dana je devojka, koja je punih ruku pritrčala sa ulice i stala između nasilnika i čoveka na zemlji i to je siledžiju na trenutak zaustavilo.

Pojavilo se još nekoliko ljudi koji su pomogli starijem čoveku da ustane, da bi se nasilnik, koji je već krenuo ka svojim kolima, stao i vratio se, ali, srećom, hrabra devojka i drugi prolaznici su sprečili da do novog napada dođe. Čovek koji je dobio batine nije ni pokušavao da se odbrani.

Da li je pešak bio pijan ili dementan, nije poznato, nesumnjivo je u prekršaju i izložio se velikoj opasnosti da ga udari automobil. Ipak, reakcija vozača koji je nasrnuo na njega je, u najmanju ruku, neprimerena, a verovatno će svaki gledalac imati svoje mišljenje.

Na mučnom snimku koji je objavljen na Instagram stranici serbialive_beograd, a nije poznato tačno kada je nastao, vidi se kako se automobil naglo zaustavlja ispred starijeg čoveka, koji nogu pred nogu prelazi Bulevar kralja Aleksandra, u blizini „Liona“.

Iz kola, koja su se zaustavila desetak metara napred, istrčava vozač, koji je najverovatnije za neki santimetar „promašio“ dezorjentisanog čoveka

Dok pešak stoji nepomično i gleda korpulentnog mladića koji mu besno prilazi, sve snima kamera iz automobila koji je parkiran odmah iza njiih. Mladić prvo gura čoveka koji pada na asfalt, a onda počinje da ga šamara i u jednom trenutku šutira.

Heroj dana je devojka, koja je punih ruku pritrčala sa ulice i stala između nasilnika i čoveka na zemlji i to je siledžiju na trenutak zaustavilo.

Pojavilo se još nekoliko ljudi koji su pomogli starijem čoveku da ustane, da bi se nasilnik, koji je već krenuo ka svojim kolima, stao i vratio se, ali, srećom, hrabra devojka i drugi prolaznici su sprečili da do novog napada dođe. Čovek koji je dobio batine nije ni pokušavao da se odbrani.

Da li je pešak bio pijan ili dementan, nije poznato, nesumnjivo je u prekršaju i izložio se velikoj opasnosti da ga udari automobil. Ipak, reakcija vozača koji je nasrnuo na njega je, u najmanju ruku, neprimerena, a verovatno će svaki gledalac imati svoje mišljenje.

Nema tu nikakvog mišljenja. Prosto takva reakcija vozača je nedopustiva.

Narod je prsao.

Bio sam u situaciji da mi neka pijana budala ili još gore dete iskoče ispred kola, ali koji je ovo nivo agresije u ljudima danas u ovom gradu to je horor.
Šta god da je, demencija,šlog,pijanstvo...deda je očigledno van vinkla, starac je, da ga zaustaviš saobraćaj i gaziš na sred ulice ...nije normalno.
Nadam se da će da uhapse budalu i malo "smire".

Poslednja izmena:
Narod je prsao.

Bio sam u situaciji da mi neka pijana budala ili još gore dete iskoče ispred kola, ali koji je ovo nivo agresije u ljudima danas u ovom gradu to je horor.
Šta god da je, deda je očigledno van vinkla, starac je, da ga zaustaviš saobraćaj i gaziš na sred ulice ...nije normalno.
Nadam se da će da uhapse budalu i malo "smire".
I pješaci su budale. Ali toliki stepen agresije...

Jos samo fali ono cuveno ''znaslitikosamja'' i da sve bude kompletno.

A sta sam ja rekao da ce da se desi kad se vidi da su roditelji napokon poceli da vaspitavaju svoju decu onako kako misle...

Nema vise pionira, nema vise kolektivnog vaspitanja, sad je ono kako ih huskaju roditelji direknto i ono malo sto posle dodaju u skoli ....nema greske...

Eto to se dobija..

-----------------------------------------------------------
Ljudi kad je neko bolestan, ili ima kardio slabost, onda dodje tu i povremeno gubljenje fokusa, tj svesti a nije nesvest...nego pogubljenost.....
Kratkotrajna ili ne, ali se desava da osoba za 10 sekundi ne zna gde je....kao kad se mladi zanesu nesto u mislima...to bude kobno i kod mladih, zdravih , video sam za malo kako se osoba koja je procitala poruku na mobilnom 10 sekundi razmislja i onda se ukljucuje, i krece napred, ali nije se ukljucilo zeleno svetlo i bukvalno je za 10 cm izbegla da je ugazi automobil...jednostanvo se iskljucila porukom , pa ukljucila i mislila je ok , ukljucila sam se jer sam cekala poruku da shvatim, a zaboravila je da ustvari ceka zeleno na semaforu....a mlada je....

To se mnogo lakse desava starijima..
Jos ovaj deda ima ocigledno ukocenje krsta...tako hoda osoba koja ima ukocena krsta, ili slabu cirkulaciju krvotoka u kicmenoj mozdini , pa kad nervi kicmene mozdine ne dobijaju dovoljno krvi , onda noge ne slusaju...javlja se klecanje, , i popuste noge ako se krece brze...

E sad, ovde ocigledno ima i demencije i slabe cirkulacije oko krsta....
Samo pricam sta iz ugla medicinske forenzike moze da bude..

Da slucajno neko ne misli da starca boli dupe , da tera segu ili tako nesto...
U sustini , policija ga moze naci , ocas posla...ovo je p dim za naci..

Nisu ni pesaci uvek na mestu.Vidi se da prelazi van pesackog.Ne moze se tacno reci da li je pijan ili dementan,ali nikako nije razlog da ga bije.Razumeo bih da je se vratio da ga igrdi,jer je to pesak zasluzio,ali batine,pa to je sramota.
Ja bih se vratio ali da ga pitam sta mu je, da ga prevedem preko ulice ili pozovem hitnu ...jer je to ocigledno potrebno starcu.....ali to sam ja...ja sam onaj koji skuplja papirice na stanici pa posle mora da se bije sa trojicom, zbog toga, ili uzmem flasu ili kantu pa sklonim sa kolovoza da slucajno ne napravi nekom stetu...
Cak i da je pijan...kao da sam jednom video pijanca koji ne zna sta radi...
A mozda bih ako je samo pijan pozvao i mentalnu ustanovu u drajzerovoj....nisam ni ja bezazlen...
Ja bih cak rekao da sam adekvatan, to je kod mene caka....sa seljacima seljak, sa bebama beba...

Poslednja izmena:
Ja bih se vratio ali da ga pitam sta mu je, da ga prevedem preko ulice ili pozovem hitnu ...jer je to ocigledno potrebno starcu.....ali to sam ja...ja sam onaj koji skuplja papirice na stanici pa posle mora da se bije sa trojicom, zbog toga, ili uzmem flasu ili kantu pa sklonim sa kolovoza da slucajno ne napravi nekom stetu...
Cak i da je pijan...kao da sam jednom video pijanca koji ne zna sta radi...
A mozda bih ako je samo pijan pozvao i mentalnu ustanovu u drajzerovoj....nisam ni ja bezazlen...
Sve to sto bi ti uradio je ispravno,a ne ovako.Pa zar ne pomisli,kao bi mu bilo da neko njegovog oca,ili rodjaka ovako samara i sutira.Stoka

Back