Incident na Bulevaru: Vozač istrčava iz kola i bije starca

Znate sta je zaebano , ono pitanje pre neki dan, sta ako vas neko polije vodom kolima kad je barica....
Kad se setim sta je meni uradio onaj vozac na kisi , pa mu nisam nista uradio , niti sam razmisljao da mu uradim, a ovaj za ovo uradi ovo...to ti je kao svajcarska i srbija...
Zato se nosi cigla u ruci da vozači mogu da je primjete. 😃

Na mučnom snimku koji je objavljen na Instagram stranici serbialive_beograd, a nije poznato tačno kada je nastao, vidi se kako se automobil naglo zaustavlja ispred starijeg čoveka, koji nogu pred nogu prelazi Bulevar kralja Aleksandra, u blizini „Liona“.

Iz kola, koja su se zaustavila desetak metara napred, istrčava vozač, koji je najverovatnije za neki santimetar „promašio“ dezorjentisanog čoveka

Dok pešak stoji nepomično i gleda korpulentnog mladića koji mu besno prilazi, sve snima kamera iz automobila koji je parkiran odmah iza njiih. Mladić prvo gura čoveka koji pada na asfalt, a onda počinje da ga šamara i u jednom trenutku šutira.

Heroj dana je devojka, koja je punih ruku pritrčala sa ulice i stala između nasilnika i čoveka na zemlji i to je siledžiju na trenutak zaustavilo.

Pojavilo se još nekoliko ljudi koji su pomogli starijem čoveku da ustane, da bi se nasilnik, koji je već krenuo ka svojim kolima, stao i vratio se, ali, srećom, hrabra devojka i drugi prolaznici su sprečili da do novog napada dođe. Čovek koji je dobio batine nije ni pokušavao da se odbrani.

Da li je pešak bio pijan ili dementan, nije poznato, nesumnjivo je u prekršaju i izložio se velikoj opasnosti da ga udari automobil. Ipak, reakcija vozača koji je nasrnuo na njega je, u najmanju ruku, neprimerena, a verovatno će svaki gledalac imati svoje mišljenje.

1729007960191.png

A pa takvi smo mi na Zvezdari, odgovaralo to vama ili ne.

Ċale je očigledan fijuk a lik ispizdeo što se za ovo robija uz sva već postojeća njesra koja ga muĉe.

Izgleda da je matori pobegao ukućanima 14.10.2024. u 09:23

Pametno je imati kamere u automobilu
Još pametnije je da kada ih nabavljate pobedite "Srbina u sebi" pa ipak kupite SKUPLJU.

Desna strana uluce mi je zbog očajne kamere gotovo neupotrebljiva jer su zgrade u tom fazonu od Lipovog Lada pa do Cvetka.
Ako je ono tenda od "Kornjače" a kontejneri.levo uz "Slinaru" (legendarna poslastičarnica Lion kojoj tako tepamo) onda je misterija rešena.

TU SVI PRELAZIMO "VOLŠEBNU RASKRSNICU"
Tu je decenijama bio udarni lionski pešački prelaz koji je bahata gradska vlast zbog pljačke grada ukinula ko da nas mrze
sa premeštanjem šina (prethodno zamenjenih šina) lukavo sjebala zbog neke DS kockarnice (ono u fazonu Alamunja i ekipa) koja je zatim i zatvorena.

Ako Djilasu i onom njegovom Barselona Savetniku štucaju otac i majka samo da zna da ga proklinjemo dan danas za ovu svinjariju.

Kršimo propise zbog nadobudne izdrkotine koju sad niko ništa ne pita a koja je se i odselila jer se smrdljiva DS pijandura odselila da ga ne jure za pare... a u prizemlju... a na uličnoj strani...
SRAMOTA!

Poslednja izmena:
Mene je tu negde blizu , zamalo zgazio tramvaj....bio pesacki , kod vatrogasnog doma i ja prelazim a ovaj se zabrzio i sad tu ima stanicu , ali valjda niko ne silazi i on da iskoristi nesto , nije bilo semafora, on da jaki gas, nije me ni video a ja sam stojeci na prstima jedva izbegao da me zgazi..., zahvaljujuci decijoj igri izmedju dve vatre...

Na zalost ja ne mogu da to povezem sa danasnjim orjentirima, osim da je tu prolaz ka crvenom krstu i parkicu pozornici koji je tada sluzio kao rock scena...
Jedino to me asocira kad neko kaze glavni pesacki prelaz izmedju djerma i liona je to...kod skretanja za crveni krst..., mada mislim da je direktna putanja nemoguca, tj mora cik cak...da ne bi isli na solitere kod grcica milenka...
tj pocetak vojislava ilica..

Cisti oftopic , nagadjamo sta dementnom cici moze da znaci kao preferencijalni prelaz preo bulevara ...jer to je nekad bio glavni prelaz...jer je sa donje strane bio i statisticki zavod, pa cela ulica a gore prelaz izmedju tramvaja na trolu ko je prelazio , i tu se gomila ljudi prebacivala sa bulevara na trole..

Evo pogledah , bregalnicka ulica je bila najjaci pesacki prelaz u tom delu zvezdare...a sad je kod pop stojanove...a tamo ranije nije bilo nista od pesackog prometa, ali je bio jak automobilski promet...

Poslednja izmena:

Back