INCIDENT NA ANDRIĆEVOM VENCU Za vreme protesta srušena ograda i probijen kordon, Boško Obradović u prvim redovima (VIDEO)

Ucestvovao u rijaliti programu "farma"
Rame uz rame sa Kristijanom (dilerom heroina) i magarcem
Namestaljke na tenderima
Iznosenje tajnih informacija o maloletnim licima iz republickog fonda
Prodaja glasova na izborima
Prodaja cmara za SNS
I tako ceo niz dela koje velicaju obraz coveka

Stvarno je ljudina.
Legalizuje ubijanje cincila. Bio zakazao sednicu kako bi predupredio zabranu ubijanja cincila.

Nemoj pogresno da me razumes, meni je Boskic simpatican ko i svaki cirkuzant i ne sluzi nicemu vise do za ispiranje usta

Al da je Bosko batinao ovog coveka, ili neko iz ove gomile, pa necemo da lazemo. Nismo mi Ministar Slina da lazemo 200 na sat.

Jednom ćeš morati da shvatiš kako bez desne opcije i njenih simpatizera (a to je širi krug od Dveri) ostatak opozicije nema nikakvih šansi da zbaci Vučića. Još od početka među onim liberalno nastrojenim opozicionarima ide ova priča o Obradoviću kao nužnom zlu, to jest kao da ga oni tolerišu zato što je iskreno protiv Vučića. Imao sam i sa nekim svojim drugarima rasprave po tom pitanju, da bi se ta rasprava završila konstatacijom da, kada dođe do stani - pani momenta, ja neću da se krijem iza njihovih leđa, ali će oni da se kriju iza mojih. Jer jedno je puštati muda na internetu ili u sigurnosti svog okruženja, a sasvim drugo biti spreman da žrtvuješ nešto za slobodu. Liberalno nastrojeni opozicionari nisu spremni za te stvari, stoga i bez ozbiljnijeg potencijala da sami urade nešto.

Jednom ćeš morati da shvatiš kako bez desne opcije i njenih simpatizera (a to je širi krug od Dveri) ostatak opozicije nema nikakvih šansi da zbaci Vučića. Još od početka među onim liberalno nastrojenim opozicionarima ide ova priča o Obradoviću kao nužnom zlu, to jest kao da ga oni tolerišu zato što je iskreno protiv Vučića. Imao sam i sa nekim svojim drugarima rasprave po tom pitanju, da bi se ta rasprava završila konstatacijom da, kada dođe do stani - pani momenta, ja neću da se krijem iza njihovih leđa, ali će oni da se kriju iza mojih. Jer jedno je puštati muda na internetu ili u sigurnosti svog okruženja, a sasvim drugo biti spreman da žrtvuješ nešto za slobodu. Liberalno nastrojeni opozicionari nisu spremni za te stvari, stoga i bez ozbiljnijeg potencijala da sami urade nešto.

bosko obradovic nije nikakvo mudo da bi se neko krio iza njega

Možda i nije, ali je svakako spremniji od njegovih nazovi opozicionih drugara.
pa iso je u ambasadu USA na antiteroristicku obuku

teroristi su ovi sa nozevima i bakljama iz SNS

zakljucak je jasan, Amerika pomaze Srbima da se izbore sa janicarima Zvaljavog Murata u borbi za slobodu

Naravno da treba, nego cene skaču samo tako.

Režije, komunalije, registracija automobila, cena goriva, ide grafikon ko Himalaji... režije ko da režira Tarantino pa im dođe i takva cena..
To ide gore zbog onih sto ne placaju. Pa svi ispastaju, ili mislis da firme treba da se zaduzuiu da bi pokrile troskove.

Zamisli to cudo, moras placati svoje obaveze :)

Замилси .. кад нећеш имати ко ће да ти плати то што зналачки израђујеш .. нити ко да плати ни по тој цени који си 'пројектовао '

Back