Инцидент испред Скупштине, аутомобил пробио ограду (ВИДЕО)

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
1608042156652.png

Инцидент испред Скупштине, аутомобил пробио ограду (ВИДЕО)

Неидентификована особа је аутомобилом пробила заштитну ограду испред главног улаза Дома Народне скупштине.

15:20 15.12.2020.

Према речима очевидаца, након пробијања ограде, особа је изашла из возила, викала и затим кренула да бежи.

Преко пута Скупштине је ухапшен.

Дежурни полицајци који обезбеђују Скупштину прегледали су да ли у возилу има експлозива. Они су имали и пса трагача.

Полиција не дозвољава да се приђе месту инцидента док се не изврши увиђај.

link

Некоме је прекипело. А многима је стварно доста свега. Па и једнопартијског парламента.

Vrlo lako moze biti i provokacija od koje ce sad *******i da napravi citavu dramu u 3 cina.

Inace juce su uhapsili Srdjana Zunica i oduzeli mu zvucnik, pa ga posle pustili. Mamu im maminu, a onog Simu kako bese sa megafonom koji svaku opozicionu konferenciju ometa ne diraju a isto sa megafonom pravi buku. GDE SU JEDNAKA PRAVILA ZA SVE?

Sa te strane posmatrano ovo moze da bude i stvarno neko kome je prekipelo, samo ne vidim svrhu ovako neogranizovane akcije. To treba sacuvati da kad krenemo ne znaju sta ih je snaslo, i da jednim izlaskom mase resimo problem.

Nema vise svrhe ici na male proteste, mora da se organizuje jedan ogroman protest, jasni i vrlo izvrsivi ciljevi/zahtevi i vrlo kratak rok za izvrsenje, i onda, ako ova nelegalna vlast ne prihvati - zna se.

Zvončica je poslao ovog kamikazu da napravi ovu glupost i sad će mesecima da se priča o bolidu sa štanglom i ugroženim poslanicima

I meni se cini da je to u pitanju. Mi patriote smo mnogo pametniji da bi pokusali nesto ovako debilno. Inace posto je juce uhapsen Srdjan Zunic, mislim ispred Predsednistva, ili u parku, sve mi lici na to da je ovo sad razlog da svakog ko se pojavi ispred Skupstine ili ispred Predsednistva, makar bio pojedinac, odmah hapse ili uklanjaju "iz razloga bezbednosti". A to sto im se poslanici parkiraju na trotoar ispred Skupstine nista.

Ako to bude slucaj, onda mi gradjani treba da uzmemo zakon u svoje ruke, i da kad neki nazovi-poslanik parkira ispred Skupstine da jednom obavestimo policiju da automobil uklone, i ako to ne urade da mu mi izbusimo lepo sve 4 gume i zovemo Parking servis.

Pogledajte prilog 817879

Некоме је прекипело. А многима је стварно доста свега. Па и једнопартијског парламента.

Kako da mu ne prekipi?
Dok Srbija krupnim koracima obnavlja infrastrukturu, otvara fabrike, pomaže svome narodu u Crnoj Gori i R. Srpskoj, nekome to očigledno smeta.
A uspjeh pogotovo tudji je težak i neoprostiv bez obzira što je u pitanju zajednički nacionalni interes u svakom pogledu za Srbiju i srpski narod.
Na žalost, mislim da toga neki nisu svjesni i da polako odlaze u političku istoriju. Tako se nepovratno gube glasovi i gradjansko povjerenje.

Kako da mu ne prekipi?
Dok Srbija krupnim koracima obnavlja infrastrukturu, otvara fabrike, pomaže svome narodu u Crnoj Gori i R. Srpskoj, nekome to očigledno smeta.
A uspjeh pogotovo tudji je težak i neoprostiv bez obzira što je u pitanju zajednički nacionalni interes u svakom pogledu za Srbiju i srpski narod.
Na žalost, mislim da toga neki nisu svjesni i da polako odlaze u političku istoriju. Tako se nepovratno gube glasovi i gradjansko povjerenje.

Prvo sam mislio da si sarkastican a onda sam video da nisi, sto znaci da si ili placen ili :zblesav::zlud:

Pomahnitali islamski terorista instruisan od Djilasa, amera i siptara hteo da ubije Martinovica, Djuku, Jovanova i ostale sns skupstinsle tribune.

Kladim se da u gepeku ima sanduk municije, kao onomad u Jajincima. Jes' da nema oruzje za tu municiju, ali se garantovano obezbedio municijom - raznih kalibara - za 3 dana neprekidne borbe. Borbe protiv nevidljivog neprijatelja, naravno.

Back