kosmopolit
Ističe se
- Poruka
- 2.344
Incognito:Voajerstvo i incest su dve razlicite stvari
Poz.
kety:A Inco, da nam tebe nije....Pa gledao je sestre, sigurno ne da bi im radio aktove.. no dobro, u pubrertetu je sve dozvoljeno, valjda...ali mi nema niceg goreg od incesta, majke mi... i ono matorci sa devociama od 10 godina, fuj!!! Suvise perverzno, sta vi mislite?
kety:Pa ne mislila sam da su podjednako jezivi pojmovi i incest i pedofilija, jos kad se skupi u jedno... katastrofa...
E, Inco, neznanje te spasilo...
Necu da budem sudija u celoj prici, ali cini mi se da su muskarci vise skloni incestu, kao pol koji teze kontrolise svoj sex nagon.. 8)
kety:He,he, he, Lorde pa to je OK jer ti radijator verovatno nije neki rod, barem ne blizi...ej, nisam htela da vredjam
...
Pazi samo na kravatu!Lord of Chaos:[Jes', bogami, evo meni dos'o taj nagon i moram da ravasim radijator jerbo se ne merem uzdrzat'.....
kosmopolit:zanima me da li je iko od vas nekad pao u iskusenje![]()
taja:kosmopolit:zanima me da li je iko od vas nekad pao u iskusenje![]()
Kozmo, brate...
Incognito:Pa sad, zavisi koliko striktno definises incest... Incest je generalno bilo kakva veza izmedju rodbine do 9-kolena... Ali ljudi obicno pod incestom podrazumevaju samo uzu porodicu
E sad, ja nisam znao da je jedna riba ustvari bila moja rodjaka (niti je to ona znala)... Posle smo racunali, bilo to 5-to koleno... Pa je tu bilo svega i svacega... Incest iz neznanja nije incest, zar ne?ops:
Poz.