kosmopolit
Ističe se
- Poruka
- 2.344
prelazne :?Incognito:Voajerstvo i incest su dve razlicite stvari
Poz.
To je vise pedofilija nego incest... Incest moze da bude izmedju brata i sestre, roditelja i dece, bliskih rodjaka... kao sto rekoh, bilo kakav odnos do 9-og kolena...kety:A Inco, da nam tebe nije....Pa gledao je sestre, sigurno ne da bi im radio aktove.. no dobro, u pubrertetu je sve dozvoljeno, valjda...ali mi nema niceg goreg od incesta, majke mi... i ono matorci sa devociama od 10 godina, fuj!!! Suvise perverzno, sta vi mislite?
Jes', bogami, evo meni dos'o taj nagon i moram da ravasim radijator jerbo se ne merem uzdrzat'.....kety:Pa ne mislila sam da su podjednako jezivi pojmovi i incest i pedofilija, jos kad se skupi u jedno... katastrofa...
E, Inco, neznanje te spasilo...
Necu da budem sudija u celoj prici, ali cini mi se da su muskarci vise skloni incestu, kao pol koji teze kontrolise svoj sex nagon.. 8)
No offence taken....Samo sam posutirao sve zaposlene iz kancelarija pa sam happy.... 8)kety:He,he, he, Lorde pa to je OK jer ti radijator verovatno nije neki rod, barem ne blizi...ej, nisam htela da vredjam
...
Pazi samo na kravatu!Lord of Chaos:[Jes', bogami, evo meni dos'o taj nagon i moram da ravasim radijator jerbo se ne merem uzdrzat'.....
kosmopolit:zanima me da li je iko od vas nekad pao u iskusenje![]()
tajo, sestro mila ...taja:kosmopolit:zanima me da li je iko od vas nekad pao u iskusenje![]()
Kozmo, brate...
Moram ovde da ulozim jednu primedbu. Prvi dozvoljeni stepen srodstva je 8 (odnosno cetvrto koleno). Kako se to racuna? Dobro, n-to koleno svi znamo sta je, dok je stepen ako odbrojavas rodjake po stablu do zajednickog pa onda pocnes da spustas na stranu partnera (racunajuci njega ne racunajuci sebe). Znaci isti cukun-deda. Stepen srodstva se uveo cisto zbog odnosa razlicitih generacija (ne mozes da kazes 3.5 koleno). Po ovom, zvanicnom pravilu, mogu slobodno reci da nikad nisam imao incest.Incognito:Pa sad, zavisi koliko striktno definises incest... Incest je generalno bilo kakva veza izmedju rodbine do 9-kolena... Ali ljudi obicno pod incestom podrazumevaju samo uzu porodicu
E sad, ja nisam znao da je jedna riba ustvari bila moja rodjaka (niti je to ona znala)... Posle smo racunali, bilo to 5-to koleno... Pa je tu bilo svega i svacega... Incest iz neznanja nije incest, zar ne?ops:
Poz.