Araon
Elita
- Poruka
- 18.385
Vidi, matematika je za mene suvoparan sex. Odvija se egzaktno po istom dijagramu. To mi liči na spuštanje niz tobogan. Zanimljivo je nekoliko puta. Onda shvatiš da te entuzijazam polako napušta jer se stvari odvijaju na isti način i uvek po istom utabanom principu.Stoti put ne osećaš nikakvo uzbuđenje, imaš samo kratak nalet sreće ali znaš da te na kraju spusta čeka betonska kocka zabavna kao lanjski sneg.
U uvodnom postu lepo piše mesto gde počinješ ti a prestajem ja ili gde prestaješ ti a počinjem ja svejedno je, ali to se ne odnosi samo na isprepletane ruke i noge, već i na nivo mentalne povezanosti, nastavljanja nečijih msli, podudarnosti želje i sinhronizaciju strasti, jer u tom slučaju igra može da traje u nedogled a da nijednom od njih dvoje nikad ne dosadi
Ako toga nema fizičko sjedinjavanje na matematički način troši hemiju, koja ume da presuši ako je ne obnavljaš na mentalnom nivou. Zato ti kažem da su retki parovi koji umeju da nižu mentalne impulse i prate jedno drugo ne prekidajući niz i kada nisu fizički spojeni.
U suprotnom imamo seks u kome se, dok traje, razmišlja o minusu na tekućem računu, odlasku kod zubara ili kupovini novih cipela.
Zato pusti objašnjenja na wikipediji o tome šta sve može da znači reč ezoterija.
Sto ljudi - sto ćudi...
Postoje ljudi kojima ne treba umni univerzum, već nađu osobu koja ume fizički da obavi posao, a onda svakako ne razmišljaju o minusu... Nekoga lovi emocija, nekoga um, nekoga fizika...