Daniel Bor
Poznat
- Poruka
- 9.675
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sta kaze drustvo sto je Armin ispusio od Davida Gete ove godine
cuo sam nesto da su Arminovi fanovi pljuvali po Getinom fejsu. sve su ga napusili
a kreteni, e, ljute se sto je neko na kraju uspeo da bude ljigaviji od njihovog idola
fakat ne znam kako se ne smore jadni od pregenericke muzike. ja sam jos 2007-e provalio, i to samo na osnovu par epizoda, da je ASOT zestoko sranje bez ikakvog pomaka. sve ista muzika je bote, u ku rac sa trensom

pa ne znam jesi primetio, ali mu Armin bukvalno lize bulju
pogle ovaj remix:

pa sad... nisam cuo original![]()

Kao da je reko "jeb.ale vas melodije da vas jeba.le evo vam prave melodije, nabijem vas na ******". Vise i ne lici na trance, ali ima stila lik u svakom slucaju.
Tad su poceli svi da skacu na euforicnu "progressive" varijantu koja je dovela trance ovde gde se sada nalazi. Euforija je odlicna, ali brzo smori i nema varijacije. Meni je ovo sto radi Adam Szabo logicni sledeci korak euforicne muzike.
) a sto se tice euforcnih nam producenata (ima ih djuture) resili ljudi da se opare.. pa su skrenuli sa puta koji je zadovoljavao samo 2% publike.. sto ih opet razumem, od necega mora da se zivi!