In Trance we trust!

• Začetnik teme Začetnik teme kendy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A u bre ti Byja-o uvek nadjesh manu,ali su extra.Evo ti neshto stare shkole,neznam koje si godishte,ali ja kada sam otishao na transserbiju i cuo njih,ova stvar mi je do dan danas urezana u mozak.Jeste,reci cesh nije chist trance vec psy,ali cuj!!
Podseti se 90-tih.Tada sam je ja prvi put cuo i cekao da je cujem uzivo,a uzivo je vrh!!!

Pa dobro nisu teme samo za postovanje tjubova vec i za malo diskusije. :per:

A naravno da je Kabalah cist primer trensa, goa mu dodje podzanr trensa. Inace i ja sam tamo 97-98 prve dodire sa trensom imao upravo preko onih cuvenih goa kompilacija sto su se prodavale kod pirata. ;)

Znaci da smo tu negde,ja sam data otishao u Industriju i otada sam bio kupljen za zivota shto se tiche rave zurki!!
Mada me je sramot da kazem,da nisam dugo,nikde bio!!
6-7godina aktivan chlan bgd scene.A sad znah kako je 3banke,a i da budem iskren pare se izvuku na 300 strana,te pola ekipe se pozenilo-udavalo....
Ostao je exit,i ove godine u crnoj gori u ulcinju ima neki chisto trance festival,na koji,ako se uklopim,mozda skocim na veche!!!
Chitam plakate po grad,pishe skazi,ace venturi sl. joj kako mi nedostaje jedna dobra zurka da izbacim negativne energije.
Najezim se kada se setim...

Back