In Trance we trust!

• Začetnik teme Začetnik teme kendy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Valjda je Tijesto rekao da hoće da eksperimentiše sa zvukom, pa što se mene tiče ja sam totalno razočarana. Nisu mi loše, čak su mi totalno ok
i naravno Kaleidoscope [Ft. Jonsi]. Bilo bi sjajno kada bi se vratio onaj stari koji je napravio Suburban Train..ili novije npr Bright Morningstar..... Vidim da u CL ubaci poneki trens, ali stvarno ne znam šta pokušava da bude, novi Guetta, Deadmau5, Timbaland....A livesetove isto ni ne gledam više..... A kad ne znam šta da slušam pustim moj omiljeni LiveCream Amnesia Ibiza 2005 i dođe mi :dash::dash: Mislim da i on ne zna šta radi. Ali ipak jedva čekam ISOS8 Afrika:D

Pa Tiesto je rekao da je fan indie rock zvuka, pa kao gistro ubacuje tu neke elemente.
Mada ceo album je jako providan i komercijala. Ipak iako takav album ce biti u potpunoj senci onog (fe)Guetinog njesre od albuma, ovaj covek je tolika stetocina za dens muziku da ja nemam reci. Ako nista jos od Benasija nije ziasla tako dobra muzika za probavu.

Od one numere sto se vrti na tvu boli glava... Odzvanja mi neprekidno u glavi t'najt t'najt t'najt
U pic...
Treba mu zabraniti da radi! :lol:

A vidi ga tiesto, pravi stvar sa Dizijem...budala. Nek se drzi on svojih sabanskih pesmica, najgora muzika od svih pesama Dizzie Rascala koje sam cuo. Onaj njegov DJ moze da pojasni malo bitove Testu. :mrgreen:

Hm,vidim ovde sve skoro "metalci" i oni sto slusaju hip-hop a skoro niko da pomene Trance ili Techno...Izgleda da to nije bas tolko popularno u Srbiji...
U svakom slucaju ima li neko ovde na Forumu sa kim mogu podeliti malo Trance ili Techno znanja,mozda podelimo neku dobru pesmu i tako to jer ja imam sve one najbolje one sto se tesko nadju i one najduze...

A ako bude zainteresovanih mogu dati sajt sa koga se mogu skidati gratis Trance & Techno muzika odlicnog hvaliteta.
Inace ja slusam dosta DJ Quicksilvera,Paul Van Dyk-a i Maura Picotta.

bash me zanima koliko su oni trance.

evo vam malo pravog trance-a

i kad smo vecj kod toga,jel chuo neko pesmu indica - trancemaster ?
imam ceo album indice ali nigde na netu ih ne nadjoh

Poslednja izmena:
PSY+TRANCE+EVENT+Part+II+psy.jpg

Akademija
Belgrade
Serbia
Veliki klub od 22h:

PSY TRANCE EVENT [Part II]
Full on Vs. 3D Vs. Goa

Line up:

CUNE [psychofusion]
GNOSTIC
CHRIS [dirty beats]
Hadzi Vuk Jankovic [dirty beats]

Ulaz: 200 dinara

Ne slusam i ne volim preterano trance, ali moram ti reci da je PvD ime za te tvoje Izraelce :P

Pa Astral je legendarni bend, ljudi su pisali stranice istorije i pre Pvd-a. Njihov zivot se gasi nestankom goa trensa. Paul van Dyk je skoro u jednom intervjuu cak izjavio da sebe ne oseca trance dj-om, a po poslednjim singlovima vidi se da je potpuno odlepio. Jednostavno covek zadnjih nekoliko godina zivi od remiksa starih singlova. Nista senzacionalno vec duze vreme nisam cuo od njega.
Tako da poredjenje nije bas na mestu, to bi bilo kao kad bi recimo uporedjivao Richie Hawtina i Cjris Liebinga, svaki je prica za sebe. ;)

Ne znam, ne podnosim taj zvuk. Ni Goa ni ovo sto se danas pravi, full on ili kako ga vec zovu.
Ima tu neke zajebane melodicnosti :D ali ipak... pf. A Paulove pesme volim da cujem povremeno. Neke stare hitove. Od kad sam video na tvu White Lies (ili Lines, ko zna :lol: ) ne pratim nova izdanja.

Valjda je Tijesto rekao da hoće da eksperimentiše sa zvukom, pa što se mene tiče ja sam totalno razočarana. Nisu mi loše, čak su mi totalno ok
i naravno Kaleidoscope [Ft. Jonsi]. Bilo bi sjajno kada bi se vratio onaj stari koji je napravio Suburban Train..ili novije npr Bright Morningstar..... Vidim da u CL ubaci poneki trens, ali stvarno ne znam šta pokušava da bude, novi Guetta, Deadmau5, Timbaland....A livesetove isto ni ne gledam više..... A kad ne znam šta da slušam pustim moj omiljeni LiveCream Amnesia Ibiza 2005 i dođe mi :dash::dash: Mislim da i on ne zna šta radi. Ali ipak jedva čekam ISOS8 Afrika:D

Najbolji Tiestov album, definitivno. Mozda sam Tiestov fanboj ili mozda me je smorio Arminov trance i cela uplifting scena (Sean Tyas, Daniel Kandi i kompanija), ne znam, ali znam da mi je prethodni album bio dosadan, kao i prethodna dva (manje-vise). Louder than Boom i Kaleidoscope dolaze do izrazaja. Ima i ne toliko zanimljivih pop numera, ali buduci da je oko 17 numera na albumu mogu se zanemariti.

Najbolji Tiestov album, definitivno. Mozda sam Tiestov fanboj ili mozda me je smorio Arminov trance i cela uplifting scena (Sean Tyas, Daniel Kandi i kompanija), ne znam, ali znam da mi je prethodni album bio dosadan, kao i prethodna dva (manje-vise). Louder than Boom i Kaleidoscope dolaze do izrazaja. Ima i ne toliko zanimljivih pop numera, ali buduci da je oko 17 numera na albumu mogu se zanemariti.

Pa ne znam, da nije glupo porediti, sigurno ne bih mogla ni u komparaciju da stavim neke moje omiljene sa E O L : Ten Seconds Before Sunrise, Sweet Things, Bright Morningstar, Driving To Heaven, Carpe Noctum.. sa nekim od ovih. Možda i ova ajde kao nije loša
ali koliko god da obožavam Tiesta ovo da progutam ne mogu..,što reče Wujaymarkoff totalno je produkcijski pukao. A Armin i mene ponekad smori sa tom kompanijom:D, ali imao je od ASOT 400+ neke baš sjajne.. A Gaia - Tuvan mi je predivna!!

Back