In Trance we trust!

• Začetnik teme Začetnik teme kendy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Najbolje:
1.Markus Schulz - Perfect (Agnelli & Nelson Remix) HQ
Jako dobar instrumental i ritam.....takodje zenski vokal koji je ubacen...znaci ritam sam i melodija su extra...kao i prelazi...tokom cele pesme su isti tonovi , melodije koje se ukljucuju i iskljucuju tokom cele pesme i neki novi se dodaju koji su jako slicni njima...Lepo je sve uklopljeno bez naglih prelaza.
2.Markus Schulz - First Time (Funabashi Remix)
Pocetak pesme je jako emotivan,vec mi se jako jako dopada i na samom pocetku....Lagana melodija sa prelazima koji "voze" up down up down....Extra stvar,cak mi je bolja od prve.Ima neku svoju pricu...koja mi total pase.
3.Paul Van Dyk - Nothing But You
Ovu sam toliko puta slusala da sada i ne mogu tacno da procenim kao kod prve dve sta mi se bas bas dopada.Na prvo slusanje se moze dati prava ocena,a kasnije tokom vise puta slusanja stvar koja nam se i nije dopadala dopadne nam se itd.Svakako dobar je ritam,melodija,zenski voice.
Ima jos jedna koju si postavila ali mi nije tako dobra kao ove tri.Znaci druga po redu mi je naj naj :)

Markus Schulz - First Time (Funabashi Remix) I ja nju najvise obozavam!!!!!!!!
Dobar opis pesama:D;)

hmm...mada konacno nije pravi izraz, tema je stara cetiri godine :rumenko:
ali drago mi je da ste tu i lepo raspolozeni :D

:ok:
Narvno kad se slusa dobra muzika:)

Moja stara trens produkcija od pre dve godine.
Tol'ko od mene....
Pokusavam da oborim rekord u velicini posta:D:D

ASOT 409
01. Lolo - Trampoline
02. Poshout - For You (Ilya Soloviev Progressive Mix)
03. Andy Duguid - Neremiah
04. BT - Rose Of Jericho (BT Album Mix)
05. Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert - Never Say Never (Alex Gaudino Remix) [Future Favorite]
06. Dakota - Koolhaus
07. Dakota - Sin City (Cosmic Gate Remix)
08. Cosmic Gate feat. Emma Hewitt - Not Enough Time (Raver Remix)
09. Marcus Schossow pres. Progresia - Galandia
10. Paul van Dyk feat. Hemstock & Jennings - Nothing But You (Super8 & Tab Remix)
11. tyDI & Audrey Gallagher - You Walk Away
12. Ton TB - Headrush (Smart Apes Dub)
13. Sander van Doorn pres. Purple Haze - Bliksem [Tune Of The Week]
14. Stoneface & Terminal - Santiago (2 AM Mix)
15. Solarstone feat. Elizabeth Fields - Part of Me (Original Mix)
16. DJ Eco pres. Badlands - Kids of New York (Solex Remix)
17. Steve Brian - Yaya (Ronski Speed Remix)
18. Jorn Van Deyhoven - Fastlane
19. Floyd - The Essence Of Love (Club Mix)
20. Solar Factor - No Return [ASOT Radio Classic]

Mnogo dobro;):
Inace doooobar ASOT;)

Markus Schulz - First Time (Funabashi Remix) I ja nju najvise obozavam!!!!!!!!
Dobar opis pesama:D;)

:ok:
Narvno kad se slusa dobra muzika:)

Dobro je! Ja bih mozda u drugom delu pesme,znaci posle brejka i onog solo klavira dodala vise neke insrumente ili nesto sa produzenim trajanjem, ako znas na sta mislim:):),.ili mozda ne bih sa tim pojacavanjem/utisavanjem......ali posto nisam na tom nivou:) kao ti,ne bih znala da ti objasnim sta mi je ok, sta nije:)..... inace leeeeeepa melodijica:ok:

Ja ne mogu nikako da se priviknem na Astral ili ostale, izgleda da mi jednostavno ne prija, mozda samo ove najpoznatije...

Drago mi je sto furamo malo starije:D Moje su godine 2004, '05 i '06.... -The Best!

Ma kakvi izvinite i slicno,razmenjujemo dobru mjuzu:D,ima vremena,preslusace se:)

Dragana, koliko sam videla, odusevila sam se kad si stavila
Tol'ko od mene....
Pokusavam da oborim rekord u velicini posta:D:D
Above & Beyond Pres Tranquility Base - Oceanic (Original)
Ron van den Beuken - Sunset
Da,oooooodlicne su:)))))
Dj Tiesto - A Tear In The Open-mmmmm fina pesmica,koji glaaas na pocetku pesme:)Ma tiesto je stvarno naj naj....:))))
Ron Van Den Beuken - Another Way-mmmm rastura:)
Grooveyard - Mary Go Wild (Ron Van Den Beuken remix
Ferry Corsten Star Traveller Hydroid vs Zahavi & Rand Remix-odlicne su obe,instrumental samo vozi:)
DJ Tiesto feat Ferry Corsten Dreamtime-mmmm koja kombinacija...:)))
Primetila sam da volis zvuk klazira....i violine....kako obican tako i u electro fazonu:)Jaaaako dizu ti zvukovi,nekako su , very,very affective :)

Mike Foyle.....suuuuuuuper je.....Firefly, Buff Monkey lepe su, strasne su mi i Bittersweet Nightshade, Pandora. A kad cujem Mike Foyle vs. Signalrunners - Love Theme Dusk i to
[/I] bi odradila posao:D:D

PS: In Piano In Trance I Trust:D:D

Poslednja izmena:

Back