In Trance we trust!

• Začetnik teme Začetnik teme kendy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
aj da vas pitam...
ne znam kod vas, al ovde brate kad slušaš ovakvu muziku gledaju te belo, ko da si nenormalan...
pa me interesuje sa koliko mislim do koliko godina se ova muzika sluša, čisto da znam da se prekvalifikujem na vreme na ono što sluša sav normalan svet (narodnjaci, jel)...? :lol:

Poslednja izmena:
aj da vas pitam...
ne znam kod vas, al ovde brate kad slušaš ovakvu muziku gledaju te belo, ko da si nenormalan...
pa me interesuje sa koliko mislim do koliko godina se ova muzika sluša, čisto da znam da se prekvalifikujem na vreme na ono što sluša sav normalan svet (narodnjaci, jel)...? :lol:

Ja u gradu poznajem jedno dva coveka koji slusaju isto sto i ja, i to mi nisu bliski. :D
Od mog drustva niko. :)
Al meni to ne predstavlja nikakvu prepreku. Osim, ponekad, kad mi se diskutuje o mizici, nemam sa kim. :D
Inace, imam 19 god. i slusam trance dosta dugo (iako je to tesko zamisliti), i ne nameravam da prestanem. Nikad. :)

:heart:

Poslednja izmena:
Да се представим. Зовем се Слободан и долазим из Бугарске. Сада живим у Београду. Ја сам нов у овом форуму и сам се регистровао једино због ове теме. Тражио сам месецима људе из Србије које слушају транс и нисам могао да поверујем колико је непопуларан тај стил овде. Скоро да сам изгубио наде док нисам погледао овде. И одмах сам се регистровао зато што када комуницирам са "мојим" људима престајем да се осећам толико усамљено. :)
Можете и ви који сте активни да се представите да се упознамо мало боље.
Слушам транс 2-3 године и толико сам упознао тај стил да имам осећај да га слушам цео живот. Нема ништа боље од те музике за мене (мада ценим још неколико стилова). Ако вас занима нешто за мене слободно питајте
П.С. разочаран сам што су транс фанови веома мало у Србији :/

Poslednja izmena:
Јел планира неко осмог марта да иде у Бугарску за A State of Trance концерат? У ствари јел слуша неко од вас ASOT? Или Magic Island или можда ABGT? Нико не прича о томе овде. Ако иде неко реците ми да знам :)

Back