In Time

_nobody_

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.370

To je ono sto iebe Srbiju i Srbe.... Vreme je Novac, i Novac je Vreme, a Vreme je odavno isteklo. Kraj, gotovo je.... Time and Monies Keeper-i dolaze po svoje, a tu se zna. Nema labavo. Seljaci na Brdovitom balkanu, protracili ste i svoje, ali i tudje Vreme!

Resistance Is Futile. Sanse NE postoje! :whistling:

_nobody_

To je ono sto iebe Srbiju i Srbe.... Vreme je Novac, i Novac je Vreme, a Vreme je odavno isteklo. Kraj, gotovo je.... Time and Monies Keeper-i dolaze po svoje, a tu se zna. Nema labavo. Seljaci na Brdovitom balkanu, protracili ste i svoje, ali i tudje Vreme!

Resistance Is Futile. Sanse NE postoje! :whistling:

_nobody_

Dolaze oni po svoje ali ne vide da i njima vreme polako tece :D

Dolaze oni po svoje ali ne vide da i njima vreme polako tece :D

Oni imaju jako mnogo vremena, koje su skupili od nesvesnih kao sto smo mi... Jer smo mi hteli da sa vrlo malo rada napravimo jako mnogo vremena... Ne ide to tako, nikako lako, batice!

Glavni Teoreticar konverzije Vremena u Kljucne Vrednosti (Edie Edvard Kardelj) je negde debelo izgresio! :roll:

_nobody_

Oni imaju jako mnogo vremena, koje su skupili od nesvesnih kao sto smo mi... Jer smo mi hteli da sa vrlo malo rada napravimo jako mnogo vremena... Ne ide to tako, nikako lako, batice!

Glavni Teoreticar konverzije Vremena u Kljucne Vrednosti (Edie Edvard Kardelj) je negde debelo izgresio! :roll:

_nobody_

gresis, kardelj je imao 25.000.000 miliona jugoslovena da mu stvore sta god treba po bilo koju cenu odnosno za njega dzabe...

Kardelj je bio kao uca u srednjim skolama nadprosecan u filozofiji presipanja suplje demokratije u prazno samoupravljanje. Edie kao Deklarativan, a Tita kao Izvrsni organi jesu bili dobar tim, dvojac bez kormilara, samo im je zafalilo vremena... Da su imali 20 godina vise, mozda bi njihov eksperimenat i uspeo da prezivi/zazivi/ozivi, ali je peschani sat istekao... :mrgreen:

Prevremeno su se rodili. 30 godina pre svog Vremena! :whistling:

_nobody_

Back