(In)diskretna

nekst88

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.101
da li muškarci više vole direktne ili tajanstvene žene?
da li je bolje ispucati sve na astal
ili se prenemagati i otkrivati mic po mic, štaviše - sakrivati, pretvarati se, ćutati?
kakva su vaša iskustva?

pa vole haj zhene nece valjda meneeeeee

- - - - - - - - - -

mora da si tajanstven ali dozirano znaci da ne omane. kad omanesh zaebi
neko voli i direktne ali i tu ima neka kvaka
e mislim da gotive kad su zene ljupke onako prostodushnije
valjda da su seksi valjda to vole, mada nekog mozda nervira da je izlozen konstantnom cimanju a neko to obozava
vole, vole tu intrigantnost, taj sehepill, onako zivot ti postane bioskop odjednom. mada posto nisu sve zene takve zadovolje se sad sta se nadje da se uklapa koliko toliko

Poslednja izmena:
ili se prenemagati i otkrivati mic po mic, štaviše - sakrivati, pretvarati se, ćutati?
kakva su vaša iskustva?

To je pitanje za muškarce.Žene su takve ,kakve su.Ne ide to na dugme,pa da se jednostavno prekopčaš.

kakva su vaša iskustva?

To zavisi od tipa veze koju muškarac priželjkuje.

Ne znam kakva očekivanja ima tvoj muškarac. Možeš od nas da dobiješ pogrešne odgovore, pa je nabolje da pitaš njega.

To je pitanje za muškarce.Žene su takve ,kakve su.Ne ide to na dugme,pa da se jednostavno prekopčaš.

muškarci nemaju pojma.
mislim iako su prelepi moćni i superiorni nemaju pojma.
znači žene vide i kapiraju šta oni vole.
ako su pametne,

- - - - - - - - - -

To zavisi od tipa veze koju muškarac priželjkuje.

Ne znam kakva očekivanja ima tvoj muškarac. Možeš od nas da dobiješ pogrešne odgovore, pa je nabolje da pitaš njega.

moj voli ispod žita
a ja mu bacao udicu posred njive
:(

kakva su vaša iskustva?

Bitno je samo da je spontano i iskreno.Nekoj lepo stoji kada je direktna a nekoj kada je tajanstvena.Meni licno vise fasuju te direktne.Nemam vise zivaca da ih otkrivam mic po mic. :(

kakva su vaša iskustva?

Zavisi na sta se odnosi
Ja sam po prirodi cutljiva, tajanstvena, ne otkrivam mnogo.
Ali sam sa godinama naucila da sa muskarcima moram da budem jasna, glasna i precizna, ako zelim da me uopste cuju.
Od razumevanja sam odustala.

E sad sta oni vise vole, nemam pojma.
Ko bi shvatio cudne puteve muskog mozga.

kakva su vaša iskustva?

Mislim da i muškarci cene iskrenost , ne vole igre toplo hladno , zbunjuju ih nedorečene stvari
Ali malo mističnosti nije na odmet ume da bude korisna
Ne treba sve sasuti odjednom već postepeno kako se nižu situacije i ukazuje prilika ...da se ne preplaši

kakva su vaša iskustva?

Mislim da ni ne treba razmisljati ko sta voli. Ti treba da budes ti, ja-ja... I samo ako smo prirodni i svoji naslutice nas pravi i uzajamno cemo se privuci.
Mislim da svaka osoba treba da ima svoju malu tajnu. Ne zbog misterioznosti nego zbog sebe. A igrice, zavlacenje, odmeravanje snaga,... ne volim. Mislim da je to nezrelo i odavno prevazidjeno.

kakva su vaša iskustva?

Oni poput mene vole tajanstvene zene,ali isti takvi brzo procitaju i odrede granicu tajanstvenosti ili iluzije.U ovom slucaju su muskarci u prednosti :)

Back