Impotencija - da li da se brinem?

Ovu temu sam debelo apsolvirao. Imao sam problem vise od dve godine, pio sam sve i svasta, nije pomoglo. Dao sam pare na sve sto se reklamiralo na TV. Onda su mi u apoteci preporucili Ernafil, to je domaci lek, isto kao i Vijagra samo duplo jeftiniji. kosta oko 480 din. Od tada nemam vise problem, kupujem kad god imam akciju, uvek ga imam u rezervi. To mi daje sigurnost, mozda bi i bez njega bilo ok, ali ne smem da rizikujem. Malo sam se bojao prvi put, pa sam istrazivao. Lek je vrh, provereno. Pravi ga nasa fabrika, to su oni isti koji proizvode Ranisan, tako da je provereno.

Ej, bio sam kod lekara, prica je sledeca, posto nisam "ozbiljan slucaj", po simptomima i svemu, savetovao me je da se ne stresiram, da izbegnem lose navike, pusenje, pice i tesku i nezdravu hranu jer i to moze da utice na erekciju. To za Sildenu sam ga pitao, u principu je preporucuju jer je domaci lek, jeftiniji je, sto dosta znaci, i kontraindikacije su minorne. Ako se bude nastavio problem rekao mi je da uzmem od 50 mg, za pocetak. Posle koliko si ti video poboljsanje, koliko je vremena potrebno?

Pa ja sam posle jedno 2 nedelje, u suštini je individualno. Ali možeš na sajtu http://www.kaokamen.rs/ da se raspitaš, doktori odgovaraju..da ne moraš da se cimaš do lekara ponovo.

Back