__kara_sevda__
Početnik
- Poruka
- 8
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala na odgovoru
Hvala na odgovoru![]()
Pa sviđa mi se jedno ime i htela bih da dodam pošto može, e sad ne znam zbog posla kako bi šef gledao na to što sam dodala još jedno ime, da li bi to nešto promenilo ili nea sto mislis uopste da bi bilo problema? sta bi uopste dodavala?
da sasvim ok , bilo bi kul , kao Marija Antoaneta , i td. , nego a jel bi dodala i još jedno prezime , koja bi lepota bilaZdravo, ljudi šta mislite o tome da čovek doda još jedno ime i ima dva imena(neko strano na primer). Da li bi to predstavljalo problem u budućnosti zbog posla možda??
Hahah pa u pravu si kad može ovde zašto ne i u stvarnom životu ?da sasvim ok , bilo bi kul , kao Marija Antoaneta , i td. , nego a jel bi dodala i još jedno prezime , koja bi lepota bila
i PS. pa već u niku imaš dva imena![]()
e sad ozbiljno , ideja ti je super , samo da bude kombinacija naših imena , a ne ono , da bude imitacija zapaduHahah pa u pravu si kad može ovde zašto ne i u stvarnom životu
Ne bih dirala prezime, samo ime. Na primer Milica Sıla(to ime mi se sviđa) Petrović![]()
Po tebi koje ime je onako najlepše, koje bi sebi dao/la ?e sad ozbiljno , ideja ti je super , samo da bude kombinacija naših imena , a ne ono , da bude imitacija zapadu
Razmisliću dobro o našim imenima ?samo kao primer , sada onako iz rukava i ma da tresnem , Ljubica Vera Karasevdić , msm da može da prođe
ili Nikolina_Stana Petrović
Zdravo, ljudi šta mislite o tome da čovek doda još jedno ime i ima dva imena(neko strano na primer). Da li bi to predstavljalo problem u budućnosti zbog posla možda?![]()
Мени је то потпуно бесмислено.Zdravo, ljudi šta mislite o tome da čovek doda još jedno ime i ima dva imena(neko strano na primer). Da li bi to predstavljalo problem u budućnosti zbog posla možda?![]()
Зашто не би задржала своје презиме?Али да,и мени је глупо да има два презимена.Na jednoj svadbi mi je bilo smešno i kad je žena dodala pored svog prezimena i muževo. Brate ili uzimaš njegovo(što je po meni normalno) ili zadržavaš svoje(što tu i tamo ajd kao mogu da razumem)
malo bre ovoDželaledin Muhamed ibn Ali ibn Abu Talib bint Kultum ibn Abas bin Jusuf bin Fikri al Amr
Jel bolje sad?malo bre ovodeder još koje
Dželaledin Muhamed ibn Ali ibn Abu Talib bint Kultum ibn Abas bin Jusuf bin Fikri al Amr Alah Al Rumi Ibn Abu el Hafiz al Sulejmani bin Gijas al Dunija al Din Salah ad Din Horezmšah bin Gauri al Kansuh Šah Din Ejvalah Abdul Rahman Din Aziz Ibn Abd Alah Ar Rumija Kejhusrev
Jel bolje sad?
Pa zvali ae tako ljudi, šta?
Ništa ….. tjutimPa zvali ae tako ljudi, šta?
ovome nije mesto ovde , produži slobodno na pdf za religiju , okAaaa....ti imaš nešto protiv Abasidskog Kalifata....?! Šta si ti? Omejad? Haridžija?
Muhamedov stric , i obojica znamo o čemu pričamo i šta želiš da postigneš, još jedan post ovde u Svaštara selim te na religiju , pa tamo šta imena kalifata označavaju , okPa ne voli abasidska imena.
Od kad su Omejadi i Abasidi religija care?