Imena

Zdravo, ljudi šta mislite o tome da čovek doda još jedno ime i ima dva imena(neko strano na primer). Da li bi to predstavljalo problem u budućnosti zbog posla možda??
da sasvim ok , bilo bi kul , kao Marija Antoaneta , i td. , nego a jel bi dodala i još jedno prezime , koja bi lepota bila :kez:

i PS. pa već u niku imaš dva imena :mrgreen:

e sad ozbiljno , ideja ti je super , samo da bude kombinacija naših imena , a ne ono , da bude imitacija zapadu
Po tebi koje ime je onako najlepše, koje bi sebi dao/la ?

samo kao primer , sada onako iz rukava i ma da tresnem , Ljubica Vera Karasevdić , msm da može da prođe

ili Nikolina_Stana Petrović
Razmisliću dobro o našim imenima ?

Zdravo, ljudi šta mislite o tome da čovek doda još jedno ime i ima dva imena(neko strano na primer). Da li bi to predstavljalo problem u budućnosti zbog posla možda?😃

Pa mislim da ovi na zapadu već praktikuju da djeci davaju imena koja su obicajna i tamo i ovamo

Npr
David
Milo
Danijel
Aleksandar

Ili

Sara
Emilija
Aleksandra
Barbara

Ona klasična stara srpska imena slabo ko daje

Zdravo, ljudi šta mislite o tome da čovek doda još jedno ime i ima dva imena(neko strano na primer). Da li bi to predstavljalo problem u budućnosti zbog posla možda?😃
Мени је то потпуно бесмислено.
Na jednoj svadbi mi je bilo smešno i kad je žena dodala pored svog prezimena i muževo. Brate ili uzimaš njegovo(što je po meni normalno) ili zadržavaš svoje(što tu i tamo ajd kao mogu da razumem)
Зашто не би задржала своје презиме?Али да,и мени је глупо да има два презимена.

Back