Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.143
a sta fali svastari
tema: ne znam za sve ali znam sigurno da je jedna Sandra kurrva![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta fali svastari
tema: ne znam za sve ali znam sigurno da je jedna Sandra kurrva![]()
pricamo sinoc o svemu i svacemu i dodjemo i do imena i nasem iskustvu sa osobama koje imaju isto ime
i kaze mi: svi igori koje znam su zlo, svaki je hteo da me zahebe
svi gorani koje znam su pice sa dva lica
sve nikole koje znam su dobri momci..
jel postoje i kod vas takva iskustva?
Cik
Sto neko rece, bes to kad ti ga skracuju![]()
Meni je simpa svako ko se zove Gepetto, takvi ljudi su kreativni, vredni, pouzdani![]()
Meni je simpa svako ko se zove Gepetto, takvi ljudi su kreativni, vredni, pouzdani![]()
Jeste.Do sada nisam upoznala ni jednog Alekdandra-Sašu a da je ostavio los utisak na mene i da se nisam slagala da njim privatno, poslovno sve jedno..
Tako je.e i to je izjavio
isto od reci do reci!
Svakako.Aleksandar.![]()
Dakako.Svi Aleksandri koje ja znam su fini, ali su obicno seka-perse![]()
E ebote a ja sam kao mladić bio u vezi, šemi, muvanju, sa četiri Tanje Bulatović. Mislim da sam na taj način upoznao otprilike deset posto populacije sa tim imenom i prezimenom. Ne mogu da se setim, ali verujem da nisam bio u kombinaciji ni sa jednom Tanjom koja se nije tako prezivala.meni su sneze fatalne... prvo zaljubljivanje, kad sam imao pet godina.. izgubio nevinost sa snezom.. onda se ozenio snezom.. i otiso u kur.. zbog sneze
Pa kad smo fini poslovno i privatno, seka perse, papuče, njanjavi i ljigavi.jao Julska...ovaj Aleksandre![]()
Pa kad smo fini poslovno i privatno, seka perse, papuče, njanjavi i ljigavi.![]()
Ono kad te pitaju šta si u horoskopu, a ti - ma pusti me, Aleksandar.![]()
kako se zovu zene sto imaju velike sise
ovo su necija iskustva sime sa ljudima koji nose ta imena
ja recimo znam samo jednog igora koji za mene i danas stavlja ruku u vatru, a svi ostali koje poznajem su blago receno losi ljudi
Divka, imaš li ti neku drugaricu u životu ili sve sami muškarci oko tebe ?
Šta je bre to sa ženama...
E ebote a ja sam kao mladić bio u vezi, šemi, muvanju, sa četiri Tanje Bulatović. Mislim da sam na taj način upoznao otprilike deset posto populacije sa tim imenom i prezimenom. Ne mogu da se setim, ali verujem da nisam bio u kombinaciji ni sa jednom Tanjom koja se nije tako prezivala.
Okej, nismo baš ostavili tako dubok trag jedni na druge kao Sneže na tebe i obratno.
Joj, lažem, sad sam se setio Tanje sa drugim prezimenom.Izvinjavam se.
pricamo sinoc o svemu i svacemu i dodjemo i do imena i nasem iskustvu sa osobama koje imaju isto ime
i kaze mi: svi igori koje znam su zlo, svaki je hteo da me zahebe
svi gorani koje znam su pice sa dva lica
sve nikole koje znam su dobri momci..
jel postoje i kod vas takva iskustva?
ja to izjednacavam sa horoskopom u koji ne verujem...moz ti znati 10 tvrdoglavih bikova a sa dr str neko da zna bikove koji su normalni....tj ovo mi je ok ko zezanje tema ono simpaticno da ti je ali nist ozbiljno...
O covjeku ime ne govori nista vec nadimak.
ma pinokio i onda da ga teras da laze stalno
- - - - - - - - - -
ja msm da maj nejm niko nije spomenuo![]()