Imena luda ..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pricamo sinoc o svemu i svacemu i dodjemo i do imena i nasem iskustvu sa osobama koje imaju isto ime
i kaze mi: svi igori koje znam su zlo, svaki je hteo da me zahebe
svi gorani koje znam su pice sa dva lica
sve nikole koje znam su dobri momci..

jel postoje i kod vas takva iskustva?

U mom kraju postoji obicaj da se za nekoga, kada uradi nesto neuobicajeno (bilo pozitivno, za primer ili negativno - bitno da je specificno po necemu ) kaze : "Sta mu je? Ime li ga tera? ".

Koliko god nekome tema bila detinjasta, ima nesto u tim imenima. Nije pravilo ali... Posto sam svakodnevno u kontaktu sa velikim brojem najboljih ljudi na svetu ...

Nikola - dobrice;
Milos, Marko, Bogdan, Petar - uglavnom nestasni;
Rastko - jagnje;
Iva - posebne, pametne;
Nemanja - kreativac;
Vesna - dobre drugarice...

Neka deluje ko lupanje ali ima neke veze, bar iz mog iskustva.

Sve kilavi Radovani i
nejaki Uroši,
Aleksandri šmokljani,
a Nikole nezrele dobrice,
Markovi - kreteni,
Vladimiri su po pravilu kul tipovi,
Dušani su šmekeri,
a Jovani narcisoidni.

*Reč je o ličnim utiscima, i te kako varljivim i nereprezentativnim, te molim imenovane da se ne pronalaze.

Do sada nisam upoznala ni jednog Alekdandra-Sašu a da je ostavio los utisak na mene i da se nisam slagala da njim privatno, poslovno sve jedno..
Jeste.:heart:

e i to je izjavio
isto od reci do reci!
Tako je.:heart:

Svakako.:heart:

Svi Aleksandri koje ja znam su fini, ali su obicno seka-perse :zroll:
Dakako.:heart:

meni su sneze fatalne... prvo zaljubljivanje, kad sam imao pet godina.. izgubio nevinost sa snezom.. onda se ozenio snezom.. i otiso u kur.. zbog sneze
E ebote a ja sam kao mladić bio u vezi, šemi, muvanju, sa četiri Tanje Bulatović. Mislim da sam na taj način upoznao otprilike deset posto populacije sa tim imenom i prezimenom. Ne mogu da se setim, ali verujem da nisam bio u kombinaciji ni sa jednom Tanjom koja se nije tako prezivala.
Okej, nismo baš ostavili tako dubok trag jedni na druge kao Sneže na tebe i obratno.

Joj, lažem, sad sam se setio Tanje sa drugim prezimenom.:rumenko: Izvinjavam se.

Poslednja izmena:
Devojke sa slatkim zenskim imena tipa Milica,Mila imaju karakter los koliko su im imena slatka -cinjenicno stanje to svaki put potvrdi.Slatko ime =oprez automatski uvek.

Nikola-propalitet,pitanje je samo koje vrste (alkos,narkos,kockar itd.isl.)

Uroš -fenseraj lik.Onaj sto koristi ne samo markiran ves vec i markiranu zastitu.

E ebote a ja sam kao mladić bio u vezi, šemi, muvanju, sa četiri Tanje Bulatović. Mislim da sam na taj način upoznao otprilike deset posto populacije sa tim imenom i prezimenom. Ne mogu da se setim, ali verujem da nisam bio u kombinaciji ni sa jednom Tanjom koja se nije tako prezivala.
Okej, nismo baš ostavili tako dubok trag jedni na druge kao Sneže na tebe i obratno.

Joj, lažem, sad sam se setio Tanje sa drugim prezimenom.:rumenko: Izvinjavam se.

E znala sam da imam pogrešno prezime:lol:

pricamo sinoc o svemu i svacemu i dodjemo i do imena i nasem iskustvu sa osobama koje imaju isto ime
i kaze mi: svi igori koje znam su zlo, svaki je hteo da me zahebe
svi gorani koje znam su pice sa dva lica
sve nikole koje znam su dobri momci..

jel postoje i kod vas takva iskustva?

Mislim da bas i nema toliko veze ko je kakav sa imenom.
Znam nekoliko osoba koje imaju isto ime ali je sve ostalo razlicito.

ja to izjednacavam sa horoskopom u koji ne verujem...moz ti znati 10 tvrdoglavih bikova a sa dr str neko da zna bikove koji su normalni....tj ovo mi je ok ko zezanje tema ono simpaticno da ti je ali nist ozbiljno...

Zar si zaboravila da je kod nas tvrdoglavo normalno :lol:

O covjeku ime ne govori nista vec nadimak.

Tu sam ga ugasio :sad2:

ma pinokio i onda da ga teras da laze stalno:rotf:

- - - - - - - - - -

ja msm da maj nejm niko nije spomenuo:lol:

Koje to?

Back