Ime koje boli

Napisao je ...

"Tama,svuda oko mene tama,i neka jeziva tisina,
samo u mojoj glavi kosmar,mislim da sam u svojoj sobi...
Sjecam se pitanja svog prijatelja da mu opisem
osobu zbog koje radim ovakve ludosti,
a ja sam samo popio jos jednu,i nasta tama.
xxxx TREBAS MI "

More_bre:
Više sam mislio na nekoga ko vam je "promakao"....

na propuštenu priliku, neprepoznatu u pravom trenutku,
ili propuštenu zbog nedostatka hrabrosti, ma znate i sami...
tipična priča o nesrećnoj ljubavi (obično udavi).

bez obzira na dalji tok života, i pronalaženje drugih ljubavi,
sećanje na propušteno ne prestaje.

na takvo ime mislim.
Ja takodje.Iako je u mom slucaju toga bilo jako puno,tu ostaje neki zal.Evo,na primer,ja sam imao samo jednu(aj' da je nazovemo vezom)ali sve se to rusilo(mi sagradimo Skadar na Bojani,sve to vile preko noci srusile).Ma kako dalje zivot da tece,i da dodju gomile drugih devojaka/momaka,i cak i da nama jos neko srce slomi,i da mi to nekome nebrojeno puta uradimo,taj neko ostaje "jedini koga nismo uspeli da osvojimo".Meni je dosta devojaka promaklo,i zato ostalo mi da se kajem(ali ne i da kafani sebe dajem,to nikako).Ja nisam imao hrabrosti da pridjem samo dvema devojkama-jednoj 2000 g(pokusavao sam to nebrojeno puta,ali uvek bi dosao k' njoj neki lik,a ja nisam mogao da provalim da li je ortak,burazer ili tip,jer sam stalno imao probleme zbog zauzetih devojaka,ali sam se uvek izvlacio).Devojka je tacno moj tip(lepo lice,osmeh,brineta/farbana u crno/smedje oci,al' je malko krupnija....malo podseca na Cameron Diaz.I danas je ponekad vidim,jer zivi 2 mesta dalje od mene(Grocka).Drugu sam pomenuo na mom topicu,a sto se tice ove(cije mi ime razdire grudi)....ne znam sta da kazem na to.Evo,bas danas sam bio kod njenih malo da vidim lepotu Cukaricke Padine,i znate sta-vidim ja njenu sliku(a ona u svoj svojoj lepoti se smeska na slici....a meni cuka da iskoci.Kad me je video njen matori(znamo se familijarno)da mi je malo lose,samo je rekao "'oce to ponekad"(zna o cemu se radi).Nju nazalost nisam video,a cak i da jesam,ne bih znao sta da kazem.Odma' bi mi cuka stala.Sa svim devojkama znam,i da mi bilo koja da sut kartu u jednom pravcu,to bih podneo laganezi i rekao "pa sta,******* desava se,jedna k'o nijedna" i sa svakom drugom imam spiku,ali ne i sa njom.Da mi kojim slucajem ona da istu tu sut kartu,ja bih verovatno plakao k'o kisa.Sa njom jedino ne znam.

...znam za jedno ime,al` ga ne pominjem......... :-(
retko sam ga zvala pravim imenom,jer ima hiljadu nadimaka
i svaki je sladak,bas kao sto je i on
u poslednje vreme stalno cujem to ime okolo,ljudi tako nazivaju decu,cak se i komsijsko kuce zove kao on,ali u zenskoj varijanti
lepo je i jednostavno...bash kao on.... :-( :-( :-(

@Orgy..
Nije on jednostavan...možda samo previše prost...prostačina...

U mom slučaju, moja propuštena prilika, neko zbog koga sam, čini mi se, jednom davno osuđen na druge, pogrešne ljubavi, neko za kim ostaje žal, moja prva ljubav...ime je vrlo često, i kad se setim pesme aktuelne u periodu kada i ona pomalo se naježim...

Baš nju sanjam sanjam svake noći, baš nju tražim svakog dana,
reći ću vam ime njeno, a ono je Dragana.

Dragana mi u snovima, daragana u mojoj duši....

eh...

Emily_Bg:
Ime jednog coveka koji je obelelezio moj zivot,to ime se i pre njega i posle njega ivek nekako tiho i neprimetno sunjalo mojim zivotom.Uvek je to ime nosila neka bitna osoba u mom zivotu.
I uvek osetim neki tupi bol u grudima kada cujem to veoma cesto i lepo ime..........
Ponekad se zapitam da li je sudbina da moju ljubav ima neki Aleksandar?Naravno ima je samo jedan-doduse i on ju je prokockao,ali ta ljubav jos postoji samo dobro sakrivena..........
Detetu da li bi dala to ime?Da.Moje dete se ne zove tako,jer ni Aleksandar ni ja nismo zeleli da nam se dete tako zove,kao otac.
Ako jednog dana se udam ponovo i zaboravim Aleksandra,dacu to ime detetu,jer ga volim,i dopada mi se.I mozda jer zelim da da to ime zauvek ostane u mom zivotu,iako je Aleksandar samo u mojim mislima........
Emily_Bg Divno ostala sam bez daha citajuci ...
zalosno je to sto posle velikih i iskrenih ljubavi ostane samo ime ...

Aleksandar...ne boli više, ali plače nad propuštenom prilikom... :cry:

Često me podseti na moju glupost, na neosvrtanje na njegovu još ljubav, a isticanje moje u to vreme glupave sujete...nažalost kasno sam shvatila da sam ja izgubila, dozvolivši tom Aleksandru da bez mene ode na drugi kraj sveta...a zbog čega..? :roll: :?

Šta sam ja to dobila ostavši ovde...šta to imam..čemu se to nadam...? :confused:

Možda nekim drugim imenima...ili ...da...ima još jedno...ovo poslednje koje po kad-kad žigne...nisam sigurna da baš boli... :confused:

More_bre:
Znači i momci sa mišićima posećuju Romantiku ?

A za sve ostale:
da li bi ste nekada kada bi ste imali porodicu, ali sa nekim
drugim a ne sa tim Imenom, da li bi ste detetu dali
to ime ?

NIKAD NIKAD NIKAD NIKAD!!! da me samo podseća na muku, patnju i teške dane?? nikad ne bih mogla dati ime detetu po nijednom mojem bivšem pa nije bitno dali je veza bila sretna ili ne...a ako je neko več u porodici sa tim imenom pa šta češ? da ga prekrstiš u halida ili halimu???

SANDRINAbg:
Aleksandar...ne boli više, ali plače nad propuštenom prilikom... :cry:

Često me podseti na moju glupost, na neosvrtanje na njegovu još ljubav, a isticanje moje u to vreme glupave sujete...nažalost kasno sam shvatila da sam ja izgubila, dozvolivši tom Aleksandru da bez mene ode na drugi kraj sveta...a zbog čega..? :roll: :?

Šta sam ja to dobila ostavši ovde...šta to imam..čemu se to nadam...? :confused:

Možda nekim drugim imenima...ili ...da...ima još jedno...ovo poslednje koje po kad-kad žigne...nisam sigurna da baš boli... :confused:

đei sandrina? nema te cigansku godinu!

Ne samo da svom detetu ne bih dala to ime,nego ne bih volela ikada vishe da se vidjam sa nekim ko se tako zove. Chist mazohizam bi bio svaki dan sebe podsecati na nekog ko te toliko boli...
Oh,da. Naravno da takvo ime i u mom zhivotu postoji.

Enrique.:
@Orgy..
Nije on jednostavan...možda samo previše prost...prostačina...

U mom slučaju, moja propuštena prilika, neko zbog koga sam, čini mi se, jednom davno osuđen na druge, pogrešne ljubavi, neko za kim ostaje žal, moja prva ljubav...ime je vrlo često, i kad se setim pesme aktuelne u periodu kada i ona pomalo se naježim...

Baš nju sanjam sanjam svake noći, baš nju tražim svakog dana,
reći ću vam ime njeno, a ono je Dragana.

Dragana mi u snovima, daragana u mojoj duši....

eh...

Raznežilo me...divan post, al' kao i svi tvoji... :wink: :smile:

Još jedan glas za Alexandra (devojke, pazite se, izgleda da su Aleksandri fatalni). Prošlo je 12 godina od raskida, ali kad god čujem to ime ili ga izgovorim, tihi bol u grudima...

Back