IMDB pro

Philosopher of life

Zainteresovan član
Poruka
395
Juce sam aktivirao FREE TRIAL IMDB pro.

Sta mislite vredi li ono sta da se placa, kad istekne period besplatnog koriscenja?

U principu meni se svidjaju informacije koje se pruzaju ali je dizajn imdbpro sajta bas los.

Dakle da ili ne da se plati ?:hahaha:

Juce sam aktivirao FREE TRIAL IMDB pro.

Sta mislite vredi li ono sta da se placa, kad istekne period besplatnog koriscenja?

U principu meni se svidjaju informacije koje se pruzaju ali je dizajn imdbpro sajta bas los.

Dakle da ili ne da se plati ?:hahaha:

Ti meni reci da li se isplati, ti ga koristis :D Koje su to dodatne informacije koje imas kad uzmes pro? Osim brojeva telefona i mejlova agenata, producenata... mislim jel imaju neke zanimljive informacije vezane za filmove koje se ne vide kad nemas pro?

Da postoji opcija 15 dana besplatno pa se onda placa oko 120$ za godinu ili tako nesto.

Sto se tice infoa, ima stvari u fazonu kad je ko dobio koju ulogu, naravno brdo statstike izrazene u $, zatim onaj starmeter...
Moram jos bolje da pregledam:)

Kako nisi, imas za svaki film i seriju sekciju trivia gde se nalaze zanimljivosti vezane za snimanje, kasting, i sekciju goofs gde se mogu videti greske u filmu, rupe u radnji... za to ne treba imati pro nalog :)

Booože, ja stvarno nisam znao za to...Baš me nerviralo, ja samo vidim sliku filma, glavne glumce a dalje nisam ni tražio... Joj, sada smišljam koji film me zanima da proverim informacije... Mislio sam da je wikipedija bolja po tom pitanju... Idem na imdb odma' sad...

Back