IMATI LJUBAVNIKA

Dlakava_Strvina:
Ej zene evo vam savet iz muske ruke:
- Spremajte se normalno kad idete kod ljubavnika, kad vas muz pita: "Gde si posla?" kazite:"Idem kod svalera? Oces samnom?". E,sad koliko smo glupi da ne kazem samouvereni odgovor ce biti u 99.99% slucajeva "Idi slobodno" Snimite razgovor i nema ljutish posle sa njegove strane - ODOBRIO JE a vas nece gristi savet. Uzput, probala si jedan, probala si sve...

Nista nisi razumela od poruke... citaj tekst, nemoj da ga shvatas subjektivno vec onako kako je napisan!

Pozdrav i sve najbolje,
Djafolan

djafolan69:
Dlakava_Strvina:
Ej zene evo vam savet iz muske ruke:
- Spremajte se normalno kad idete kod ljubavnika, kad vas muz pita: "Gde si posla?" kazite:"Idem kod svalera? Oces samnom?". E,sad koliko smo glupi da ne kazem samouvereni odgovor ce biti u 99.99% slucajeva "Idi slobodno" Snimite razgovor i nema ljutish posle sa njegove strane - ODOBRIO JE a vas nece gristi savet. Uzput, probala si jedan, probala si sve...

Nista nisi razumela od poruke... citaj tekst, nemoj da ga shvatas subjektivno vec onako kako je napisan!

Pozdrav i sve najbolje,
Djafolan

Hej Djafolane69, hvala na odgovoru. Mogla bi ti se javiti i mailom, ili msn-om??? :roll:

Evo za jazzu odgovora.

Postoje devojke koje se loze na zauzete mladice.
I ozenjene .

Jednu sam ja "znao " , a jos nekoliko poznavao.

Uzivaju da vas ukradu , da tako pokazu dominaciju nad drugim zenkama.
U seksu su "naj" , zato sto se trude , uce , cak im je milo kad ih "pobedite" u trajanju i kondiciji.

Mali je uzorak da bih postavio analizu ,
ali mi se cini da ih je vecina imala cvrstinu i
zabranu u porodici i to od majke.

Smetaju im saveti, i bilo kakvo licno upucena konverzacija.Pitanja.
Muvate ih tako sto ste tu, puni duha, isticete svoju zagrejanost (njihovu moc) i niste ni za svoju ni za njenu kontrolu.

Hvala Zara!
Upravo me to brine, da jednog dana samo nestane iz mog zivota.
Mozda i ja samo umisljam kako on ima nesto vise u meni osim zabave...
Da li me cijelo vrijeme laze? To nikada necu znati, zapravo ako i saznam biti ce prekasno.
Mi smo skupa vec skoro tri godine. Evo upravo ovih zadnjih pet-šest dana se ne viđamo jer ja to ne želim. Uzela sam si malo vremena, da razmislim gdje to sve vodi, jer ako budem slijedila samo emocije, necu dobro zavrsiti (iako sam taj tip inače).
Zove me i zeli da se nađemo, ali jednostavno ne mogu preci preko sebe i ovaj put, naci se s njim i praviti se da je sve ok. Time cu mu dati opet do znanja da i ovako štima, i da mi ne treba promjena, više pažnje, njegovog vremena...

Pišite mi, to mi punooo znači[/quote]

Najveci problem u svemu je sto se devojka ili zena
koja se nadje u takvoj situaciji, vremenom navikne.
Postane joj lepo, jer joj takav muskarac (ne samo ozenjen) nego i stariji, iskusniji, pruza
mnogo vise od njenih vrsnjaka.
Obicno su to "veliki glumci" koji dobro glume
neshvacene, povredjene muzeve, i sve njihove probleme
prenesu na tu osobu sa kojom su u tajnoj vezi.
Kada su zajedno, sve je lepo, problemi nestaju.
Kada ode od nje, ona postaje druga - tajna koja se
ne otkriva, postaje rezerva. I vrati se svojoj zeni,
obecavajuci tebi po 100-ti put kako ce se razvesti od
nje... nekog lepog dana... ni sam bog ne zna kad!
I tako ta veza potraje, cak i 3 godine, pa i vise.
Nekad stvarno ne mozete ici protiv svojih osecanja,
i vrlo je cesta situacija da vidite kako se devojka zaljubi u
"pogresnog momka" a pri tom je i veoma slepa, da bi shvatila da
je taj kreten samo zeza! :roll:
Devojka koja je u ulozi druge ili ljubavnice, ocekuje
od te veze da preraste u nesto ozbiljnije, ali sto
vise ceka, manje su sanse da se ostvari ono sto
prizeljkuje.
Najteze je sto su prosle godine, stvorena je navika,
a da njima oboma nije dobro, ne bi ni opstali toliko.
Jer u svakoj sali (neobavezan sex, ljubavnici) ima
malo istine.
I taj covek, da je covek kao sto nije, i da je zreo kao sto nije da
resava probleme, resio bi odavno svoju situaciju.
Ili ne bi upadao u vezu sa drugom zenom, ili bi
ako vec nije u dobrim odnosima sa svojom prvom
zenom odavno bio razveden i bio bi mozda sa nekom
osobom koju iskreno voli i do koje mu je stalo.
Zapitaj se malo, da li on voli vas dve ili voli
vise tj, navise sebe?
Verovatno da mu je stalo do tebe, i ne zeli ni
tebe ni svoj stari zivot da izgubi. Klasicna prica.
Neko od vas treba da povuce crtu, a to bi trebala
da budes ti sama. Proveri, da li on zaista zeli da
ostavi zenu kako ti samo obecava.
Pitaj se, i da ga dobijes na kraju, da li je to covek
sa kojim bi provela ostatak svog zivota, obzirom
na to da iza sebe ima neku proslost, zenu sa kojom
moze i ne mora ostati u kontaktu, deca?
Ne mozes to zaobici, a sa druge strane, koliko god
on tebi bio primamljiv, ako te i dalje zavlaci i ne
povlaci konkretne poteze, on sigurno nije takav covek
koji ti je potreban.
Na ovom svetu ipak ima dosta muskaraca koji su
interesantni, a opet slobodni. Mozda jedan takav
ceka bas na tebe, a ovaj sa kojim si sada, sluzi
ti kao primer iz koga nesto mozes da naucis. :wink:
Veruj, najlakse je pokloniti svoje srce pogresnom,
a tom pogresnom je jos lakse da te povredjuje iz
dana u dan...
Baci ga na "muke", pritisni ga malo, i javi nam
sta si odlucila! Pozdrav

Hvala Zara!
Upravo me to brine, da jednog dana samo nestane iz mog zivota.
Mozda i ja samo umisljam kako on ima nesto vise u meni osim zabave...
Da li me cijelo vrijeme laze? To nikada necu znati, zapravo ako i saznam biti ce prekasno.
Mi smo skupa vec skoro tri godine. Evo upravo ovih zadnjih pet-šest dana se ne viđamo jer ja to ne želim. Uzela sam si malo vremena, da razmislim gdje to sve vodi, jer ako budem slijedila samo emocije, necu dobro zavrsiti (iako sam taj tip inače).
Zove me i zeli da se nađemo, ali jednostavno ne mogu preci preko sebe i ovaj put, naci se s njim i praviti se da je sve ok. Time cu mu dati opet do znanja da i ovako štima, i da mi ne treba promjena, više pažnje, njegovog vremena...

Pišite mi, to mi punooo znači[/quote]

Najveci problem u svemu je sto se devojka ili zena
koja se nadje u takvoj situaciji, vremenom navikne.
Postane joj lepo, jer joj takav muskarac (ne samo ozenjen) nego i stariji, iskusniji, pruza
mnogo vise od njenih vrsnjaka.
Obicno su to "veliki glumci" koji dobro glume
neshvacene, povredjene muzeve, i sve njihove probleme
prenesu na tu osobu sa kojom su u tajnoj vezi.
Kada su zajedno, sve je lepo, problemi nestaju.
Kada ode od nje, ona postaje druga - tajna koja se
ne otkriva, postaje rezerva. I vrati se svojoj zeni,
obecavajuci tebi po 100-ti put kako ce se razvesti od
nje... nekog lepog dana... ni sam bog ne zna kad!
I tako ta veza potraje, cak i 3 godine, pa i vise.
Nekad stvarno ne mozete ici protiv svojih osecanja,
i vrlo je cesta situacija da vidite kako se devojka zaljubi u
"pogresnog momka" a pri tom je i veoma slepa, da bi shvatila da
je taj kreten samo zeza! :roll:
Devojka koja je u ulozi druge ili ljubavnice, ocekuje
od te veze da preraste u nesto ozbiljnije, ali sto
vise ceka, manje su sanse da se ostvari ono sto
prizeljkuje.
Najteze je sto su prosle godine, stvorena je navika,
a da njima oboma nije dobro, ne bi ni opstali toliko.
Jer u svakoj sali (neobavezan sex, ljubavnici) ima
malo istine.
I taj covek, da je covek kao sto nije, i da je zreo kao sto nije da
resava probleme, resio bi odavno svoju situaciju.
Ili ne bi upadao u vezu sa drugom zenom, ili bi
ako vec nije u dobrim odnosima sa svojom prvom
zenom odavno bio razveden i bio bi mozda sa nekom
osobom koju iskreno voli i do koje mu je stalo.
Zapitaj se malo, da li on voli vas dve ili voli
vise tj, navise sebe?
Verovatno da mu je stalo do tebe, i ne zeli ni
tebe ni svoj stari zivot da izgubi. Klasicna prica.
Neko od vas treba da povuce crtu, a to bi trebala
da budes ti sama. Proveri, da li on zaista zeli da
ostavi zenu kako ti samo obecava.
Pitaj se, i da ga dobijes na kraju, da li je to covek
sa kojim bi provela ostatak svog zivota, obzirom
na to da iza sebe ima neku proslost, zenu sa kojom
moze i ne mora ostati u kontaktu, deca?
Ne mozes to zaobici, a sa druge strane, koliko god
on tebi bio primamljiv, ako te i dalje zavlaci i ne
povlaci konkretne poteze, on sigurno nije takav covek
koji ti je potreban.
Na ovom svetu ipak ima dosta muskaraca koji su
interesantni, a opet slobodni. Mozda jedan takav
ceka bas na tebe, a ovaj sa kojim si sada, sluzi
ti kao primer iz koga nesto mozes da naucis. :wink:
Veruj, najlakse je pokloniti svoje srce pogresnom,
a tom pogresnom je jos lakse da te povredjuje iz
dana u dan...
Baci ga na "muke", pritisni ga malo, i javi nam
sta si odlucila! Pozdrav

To ti je bez veze. Misliš kao da imaš nekoga a u stvari si sama. Sama si za 8. mart, za Novu godinu, za sve praznike koje on provodi sa svojom ženom. Na kraju ti ostaje samo okus gorčine u ustima i ništa više.

jazzy999:
Da li ste nekada bili s ozenjenim muskarcem, d okojega vam je jako stalo, ali istovremeno niste htele ostati u takvoj vezi? Sto da radim?

Nalazim se u istoj situaciji vec mesecima...umorna sam od svega. Svidja mi se i ja se njemu svidjam ali ne mogu kad je ozenjen...pored toga i poslovni smo partneri...odlucila sam da svako jutro kad ustanem kazem sebi da on nije za mene ( cisto ispiranje mozga) i ponasam se ravnodusno i hladno...vidim da mu to ne odgovara ali tako mora biti. Znam da ti nije lako ali nadji nekog slobodnog...i ja cu isto. Javi se na majl ako smislis nesto pametno i meni treba pomoc!!!!

Stvarno navijam za vas da ostavite ozenjene i hitno, ali hitno nadjete nove, slobodne mladice, da probate, pa ako ide- super, ako ne, trazite dalje, samo se ne uvlacite dalje sa ozenjenim. To vam kaze pametnica koja je vec pet puta bezuspesno pokusala da ostavi svog (koja ironija) ozenjenog i svaki put se osecala bolesno kada nije sa njim pa tako bolesna nije bila u stanju ni da zivi a kamoli da trazi novog momka. Sada iz ove situacije pokusavam da izlazim sto vise, srecem puno ljudi i da tek ovako, dok sam jos normalna (a jesam li uopste s obzirom da sam sa ozenjenim) pronadjem nekog ko ce me dovoljno zainteresovati da se izvucem iz svega. Dok sam jos normalna... :roll:

soraja:
Stvarno navijam za vas da ostavite ozenjene i hitno, ali hitno nadjete nove, slobodne mladice, da probate, pa ako ide- super, ako ne, trazite dalje, samo se ne uvlacite dalje sa ozenjenim. To vam kaze pametnica koja je vec pet puta bezuspesno pokusala da ostavi svog (koja ironija) ozenjenog i svaki put se osecala bolesno kada nije sa njim pa tako bolesna nije bila u stanju ni da zivi a kamoli da trazi novog momka. Sada iz ove situacije pokusavam da izlazim sto vise, srecem puno ljudi i da tek ovako, dok sam jos normalna (a jesam li uopste s obzirom da sam sa ozenjenim) pronadjem nekog ko ce me dovoljno zainteresovati da se izvucem iz svega. Dok sam jos normalna... :roll:

Soraja potpuno te razumem.....osetila na svojoj kozi nazalost i prilicno ucrnila svoj zivot..

lujka:
soraja:

Kako to mislis "ucrnila"?

Soraja potpuno te razumem.....osetila na svojoj kozi nazalost i prilicno ucrnila svoj zivot..

Epa ja sam se opekla DVA puta!
Sa prvim sam bila otprilike 3 godine, zena, dete.
Ni ja od njega nisam trazila da se razvede, a nikada to od njih nece da uradi.
Drugi se razveo, ali ne zbog mene, vec zato sto mu je brak bio toliko skenyan, pa je pored mene video da moze jos da ima druge ribe.

Najgora stvar u tome je sto se sve UVEK sazna. Nemoj da mislis da zena nikada nece saznati, jer hoce. A u te situacije, veruj mi, ne zelis da ulazis. To je mucno, grozno i stvarno jedna katastrofa.
Nego da zakljucim, on zenu nikada nece ostaviti, a ti ces mu sluziti samo za opustanje, i kad tad ce tebe ostaviti. Mozes da budes sa njim samo kad ti pozelis, pod tvojim, uslovima, i ne znam kako, ali ne smes ga voleti. Svaka ljubav, ili zaljubljenost vodi u katastrofu.

Poslusaj me, ostavi ga

Lujka : Soraja potpuno te razumem.....osetila na svojoj kozi nazalost i prilicno ucrnila svoj zivot..[/quote]

Hvala na razumevanju, a strasno je to koliko nas, njih svejedno, je to dozivelo i koliko sve moramo da ucimo na svojim greskama a ne na tudjim. Ja sam se ranije zgrazavala i ishchudjavala drugima, zaboga kako mogu, sta imaju od toga, a onda je i mene strefilo. Jednostavno se dogodilo. Mislim nije jednostavno, verovatno negde podsvesno znas da hoces, a negde opet znas da ne treba, a on je bio uporaaaan... A i sad je. Inace, da ne bude zabune, odavno mi je rekao da se nece razvesti jer veruje da su svi brakovi manje-vise takvi, svi se svedu na kraju na isto ili slicno. Ja sam odlucila da budem s njim sve dok nam je lepo, a mnogo nam je lepo, i emocije nisu jednostrane. Uz to, ja sam svesna da on ne bi bio isti da sam ga upoznala pre nego sto se ozenio, i svesna sam svih problema koji bi se javili kada bi se razveo i nisam ni sigurna vise da bih ja mogla sve to da izdrzim, ceo taj pritisak. Bojim se da bi to ubilo ljubav a onda bismo na kraju mozda krivili jedno drugo... Ali to je sve Sta bi bilo kad bi bilo a ja sam se iz te faze nekako izvukla. Sve u svemu-ne petljati se sa ozenjenima ma koliko vam to u bilo kom trenutku delovalo izazovno. I opet sam ja pametnica kao savetujem druge, kao sad ja sve znam... Nije mi to ideja, stvarno, samo ne bih nikome pozelela faze kroz koje sam ja prolazila. :(

ivyboring:
Drugi se razveo, ali ne zbog mene, vec zato sto mu je brak bio toliko skenyan, pa je pored mene video da moze jos da ima druge ribe.

Najgora stvar u tome je sto se sve UVEK sazna. Nemoj da mislis da zena nikada nece saznati, jer hoce. A u te situacije, veruj mi, ne zelis da ulazis. To je mucno, grozno i stvarno jedna katastrofa.
Nego da zakljucim, on zenu nikada nece ostaviti, a ti ces mu sluziti samo za opustanje, i kad tad ce tebe ostaviti. Mozes da budes sa njim samo kad ti pozelis, pod tvojim, uslovima, i ne znam kako, ali ne smes ga voleti. Svaka ljubav, ili zaljubljenost vodi u katastrofu.

Poslusaj me, ostavi ga

...Najgora stvar u tome je sto se sve UVEK sazna....
I to UVEK zahvaljujuci vasem poveravanju najboljim drugaricama.Provereno.Potpisujem.

I to UVEK zahvaljujuci vasem poveravanju najboljim drugaricama.Provereno.Potpisujem.[/quote]

Ne bas uvijek,mene komsija skontao,kunem ga i danas posije mnogo godina :evil: !

I to UVEK zahvaljujuci vasem poveravanju najboljim drugaricama.Provereno.Potpisujem.[/quote]

Epa tu si se malo zayebao, nije bilo tako...
I put je njegov prijatelj rekao njegovoj zeni. Sto se tice, drugog tipa, njegov tast nas je video zajedno

zendeli:
I to UVEK zahvaljujuci vasem poveravanju najboljim drugaricama.Provereno.Potpisujem.

Ne bas uvijek,mene komsija skontao,kunem ga i danas posije mnogo godina :evil: ![/quote]

Bas iz tog razloga otvorila sam ovu temu, ne povjeravam se prijateljicama, vezano za to, koliko god da su mi dobre, jer kad tad nekoj od njih, ne namjerno, moglo bi negdje nešto izletiti.

snoshaj efendija:
ivyboring:

Poslusaj me, ostavi ga

A jesmo sve mi pomalo lude!!!!
I koliko god da mi je teško ( jer sam i sama sve prošla, ali ironija je veća jer sam mu se i vratila), toliko mi je sve to i smešno!!!
Sve smo više ili manje volele ili volimo oženjene i silom se nateravamo da ih ostavimo... pitam se zašto?
Zar nebi na kraju krajeva sada razgovarale o temi: što da radim kada mi muž ima ljubavnicu?
Drage moje žene i devojke... život je jedan i u današnje vreme više nema morala i obiteljskih vrednosti... uživajmo u životu dok smo mlade i pune snage, bilo s oženjenim ili ne muškarcem jer na kraju sasvim je svejedno... kraj je uvek isti!

zara:
I koliko god da mi je teško ( jer sam i sama sve prošla, ali ironija je veća jer sam mu se i vratila), toliko mi je sve to i smešno!!!
Sve smo više ili manje volele ili volimo oženjene i silom se nateravamo da ih ostavimo... pitam se zašto?
Zar nebi na kraju krajeva sada razgovarale o temi: što da radim kada mi muž ima ljubavnicu?
Drage moje žene i devojke... život je jedan i u današnje vreme više nema morala i obiteljskih vrednosti... uživajmo u životu dok smo mlade i pune snage, bilo s oženjenim ili ne muškarcem jer na kraju sasvim je svejedno... kraj je uvek isti!
Mozda u trenutcima razdvojenosti osječaš isto kao i ja.. Tad se pitam "Koga ja lažem?" "Sebe, ili" Pa ja želim biti s njim, kad sve zbrojiš i oduzmeš ljepo je bez obzira na sve, zato se i vraćamo...

zara:

Ima jos pametnih zena na ovom svetu! Bravo Zara, jedno od najzrelijih misljenja do sada... samo ukoliko niko ne bude povredjen tvojim postupcima, a ti da prihvatis sve lepote i posledice svoje odluke. Tada je sve u redu. Ne volim ljude koji sude o drugima, mislim da se treba naci u istoj situaciji da bi se uopste moglo razmisljati o tome. A o moralu i da ne razgovaramo, skup pravila u jednoj sredini koja su skrojena po merilima prosecnog gradjanina... strasno!!! Zar neko prosecan treba da odreduje sta ja treba da radim a sta ne? Neka hvala! Ne zelim da se 'izrastem' u isfrustriranog matorca...

Pozdrav, Djafolan.

djafolan69:
zara:

Ima jos pametnih zena na ovom svetu! Bravo Zara, jedno od najzrelijih misljenja do sada... samo ukoliko niko ne bude povredjen tvojim postupcima, a ti da prihvatis sve lepote i posledice svoje odluke. Tada je sve u redu. Ne volim ljude koji sude o drugima, mislim da se treba naci u istoj situaciji da bi se uopste moglo razmisljati o tome. A o moralu i da ne razgovaramo, skup pravila u jednoj sredini koja su skrojena po merilima prosecnog gradjanina... strasno!!! Zar neko prosecan treba da odreduje sta ja treba da radim a sta ne? Neka hvala! Ne zelim da se 'izrastem' u isfrustriranog matorca...

Pozdrav, Djafolan.

ovo je NIGHTMARE!!!!!!!!!!...........pa nije ni cudo sto se vise od 50% brakova u beogradu raspada...cesto uz UZASNU agoniju....dokle ce ova jadna Srbija(bg) stici sa ovako "pametnim" pripadnicama "lepseg" pola???...

Back