- Poruka
- 70.109
Pazi da ti ne zapadne neka vudu urokljiva.
Ako mi ne poklonis cvece svaki dan, poslacu te u kukuruzno polje.
Ako mi ne poklonis cvece svaki dan, poslacu te u kukuruzno polje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka ide kod Gasica on je specijalista za ploscice .Хит ми је једна другарица која балави на плочице и само такав долази у обзир а она сама има стомак. Освести се, жено!
Neprirodno .Za vas što se smejete,
@Redmond @nonaligned i @Aeneas
Može ova ribica da izgleda i ovako:
![]()
Kad bih se na nju popeo, vatrogasci bi morali da me skidaju
Što je neprirodno kad je od prirode, da nije slučajno ugrađivala metalne šipke da produži noge?Neprirodno .
Znaci zauzeta?Mnogi mi se sviđaju,... ali samo je jedan pravi!
Znači,...doživotno!Znaci zauzeta?
Odkud znas da je dozivotno...i ja sam zauzet ali ne verujem da Cu biti zauzet dozivotno.....ustvari zauzet sam ali samo malo....))))))Znači,...doživotno!![]()
Znam!Odkud znas da je dozivotno...i ja sam zauzet ali ne verujem da Cu biti zauzet dozivotno.....ustvari zauzet sam ali samo malo....))))))
Verujem ti...sto ti ne bi verovao....primetio sam da su ovde zene iskrenije od muskihZnam!
Možeš mi verovati na reč i ne moraš.
Pja volim sise al da stoje, da nisu okacene, pravilan razmak, bradavice pravo da gledaju, ni prevelike ni male ko dva bibera, pravilne crte lica, savrseni kukovi, dakle da nije ni rasklimana, ni bez, vec da joj se crta ocrtava u blagom s ispod rebra, pa uz ravan stomak, pa preko visokih gracioznih kukova i da ne staju, vec prelaze preko butnog misica i sve do kolena. Noge elegantne, dakle ne izrazena, cvrgava kolena, vec glatka, lepa kolena, ne predebele ali vitalne butke, dakle ne ni one trontave, odnos butke i lista da je ravnomeran, dakle ne ono butka a dole cackalica ili neki fitnes frik pa da ima fudbalerske listove. Dupe? Dupe da je savrseno, da ima ono nesto, ono... Da mogu da joj oslikami da bude savrseno uramljeno guzom. Pika je takodje bitna. Male usmine. Zao mi je. Ne volim velike usmine kao da me neka sipa usisava. Dakle male usmine, skladno sa stidnom kosti, kad je na plazi i sunca se stojeci i onako se povije, da joj ne iskace dole nikakav cirkus. Klica takodje. Bez nekih vanzemaljaca dole pliz. Da, koza isto mora da je glatka, vitalna, ne prekvarcovama niti bela kao vampir, bez mladeza, cuda i tako to. E i pupak je bitan...
Lice. Ne volim onu tkzv elegantnu lepotu poput liv tajler. Booring. Dakle da me asocira faca na lepu vaginu. Ko zna zna na sta mislim.
Personaliti vajz?
To je smor. To mi dosadno pa me ni ne zanima previse.
Moj najdraziji tip zene je, ona koja me ne primecuje.ofc
uske
slang
mala guza
i da ne sere mnogo da me ne nervira
Koji placa dok zena leziNova stara tema
Pa da. Imam. Ne po izgledu, već onako... pravo muško
Само тен ми није таман остало по укусу.Da se ne šlepa uz ženu kao dosta polumuških danas koji se ne maknu od materine suknje već da ima muškosti, odlučnosti s nekim osnovnim lijepim manirima u društvu. Da muškost ne pokazuje samo preko broja povaljenih žena a fizički izgled je manje važan ako je ovaj dio zadovoljen. Fizički: Svijetle oči, taman ten i volim da se smije