Imate li svoj tip?

Хит ми је једна другарица која балави на плочице и само такав долази у обзир а она сама има стомак. Освести се, жено!
Neka ide kod Gasica on je specijalista za ploscice .

Za vas što se smejete,
@Redmond @nonaligned i @Aeneas
Može ova ribica da izgleda i ovako:
f049e07438587f506f245a7540cad655.jpg

Kad bih se na nju popeo, vatrogasci bi morali da me skidaju
Neprirodno .

Ja volim ovako naopake zenske. Padam na njih totalno. Fazon da je skroz seksualna kao pojava, ostra sminka, zahebana, fatalna, ostrokondza, surova, samo alfe, fazon oblaci se sebe radi ili pozorista, dok je ne uhvati za dupe Micko sto drzi lokale, stalno je oko nje neka napeta atmosfera. Napija se na svadbama, a u krevetu je skroz uobicajena. Emotivno nedostupna da se ne bi povredjivala jer je bila sa drkosima, a samim tim drzi tu barijeru vec konvencionalno iz casopisa, fazon, legnemo, malo pusenje/lizanje, ne mora, da se ne umorimo, rke rke, izljubimo se, das joj i zagrljaj i nazad u tokove.

E da, palim se i na fazon ovih :"bipolarnih" voditeljki. Mada to nije toliko daleko od ove gore. Prepichka i menja frizure, odecu i personu po potrebi, zavisi ko je gost u emisiji. Ako je opozicionar onda je teska geshtapo, odsecna, ostra frizura ko zilet siske, govorom tela, gledajuci u stranu, hladnim pogledima kastrira opozicionara, sece ga u govoru i sama prekida da ovaj ne bi stigao da kaze u fazonu "sta god, zavrsili smo, idemo dalje" a ako je preshjednik, onda je sva umiljata maca cica pufna, kosa "mokrija", meksa, talasastija. To kuljaju neznosti i emocije.

Sportski tip, da trenira 3x nedeljno.... da je pedantan...
Sve to je ustvari nebitno. Verujem da u privlacnosti veliku ulogu igra genetika. THE ONE serija je dobro objasnila. :aha:
Ono nesto kada ima, skroz mi je nebitno da li ima plave, crne, zelene oci...

Pja volim sise al da stoje, da nisu okacene, pravilan razmak, bradavice pravo da gledaju, ni prevelike ni male ko dva bibera, pravilne crte lica, savrseni kukovi, dakle da nije ni rasklimana, ni bez, vec da joj se crta ocrtava u blagom s ispod rebra, pa uz ravan stomak, pa preko visokih gracioznih kukova i da ne staju, vec prelaze preko butnog misica i sve do kolena. Noge elegantne, dakle ne izrazena, cvrgava kolena, vec glatka, lepa kolena, ne predebele ali vitalne butke, dakle ne ni one trontave, odnos butke i lista da je ravnomeran, dakle ne ono butka a dole cackalica ili neki fitnes frik pa da ima fudbalerske listove. Dupe? Dupe da je savrseno, da ima ono nesto, ono... Da mogu da joj oslikam 👌i da bude savrseno uramljeno guzom. Pika je takodje bitna. Male usmine. Zao mi je. Ne volim velike usmine kao da me neka sipa usisava. Dakle male usmine, skladno sa stidnom kosti, kad je na plazi i sunca se stojeci i onako se povije, da joj ne iskace dole nikakav cirkus. Klica takodje. Bez nekih vanzemaljaca dole pliz. Da, koza isto mora da je glatka, vitalna, ne prekvarcovama niti bela kao vampir, bez mladeza, cuda i tako to. E i pupak je bitan...
Lice. Ne volim onu tkzv elegantnu lepotu poput liv tajler. Booring. Dakle da me asocira faca na lepu vaginu. Ko zna zna na sta mislim.
Personaliti vajz?
To je smor. To mi dosadno pa me ni ne zanima previse.

Pja volim sise al da stoje, da nisu okacene, pravilan razmak, bradavice pravo da gledaju, ni prevelike ni male ko dva bibera, pravilne crte lica, savrseni kukovi, dakle da nije ni rasklimana, ni bez, vec da joj se crta ocrtava u blagom s ispod rebra, pa uz ravan stomak, pa preko visokih gracioznih kukova i da ne staju, vec prelaze preko butnog misica i sve do kolena. Noge elegantne, dakle ne izrazena, cvrgava kolena, vec glatka, lepa kolena, ne predebele ali vitalne butke, dakle ne ni one trontave, odnos butke i lista da je ravnomeran, dakle ne ono butka a dole cackalica ili neki fitnes frik pa da ima fudbalerske listove. Dupe? Dupe da je savrseno, da ima ono nesto, ono... Da mogu da joj oslikam 👌i da bude savrseno uramljeno guzom. Pika je takodje bitna. Male usmine. Zao mi je. Ne volim velike usmine kao da me neka sipa usisava. Dakle male usmine, skladno sa stidnom kosti, kad je na plazi i sunca se stojeci i onako se povije, da joj ne iskace dole nikakav cirkus. Klica takodje. Bez nekih vanzemaljaca dole pliz. Da, koza isto mora da je glatka, vitalna, ne prekvarcovama niti bela kao vampir, bez mladeza, cuda i tako to. E i pupak je bitan...
Lice. Ne volim onu tkzv elegantnu lepotu poput liv tajler. Booring. Dakle da me asocira faca na lepu vaginu. Ko zna zna na sta mislim.
Personaliti vajz?
To je smor. To mi dosadno pa me ni ne zanima previse.

Da se ne šlepa uz ženu kao dosta polumuških danas koji se ne maknu od materine suknje već da ima muškosti, odlučnosti s nekim osnovnim lijepim manirima u društvu. Da muškost ne pokazuje samo preko broja povaljenih žena a fizički izgled je manje važan ako je ovaj dio zadovoljen. Fizički: Svijetle oči, taman ten i volim da se smije
Само тен ми није таман остало по укусу.

Nikada nisam imao poseban tip. Ženska lepota dolazi u mnogo oblika i više bi me brinuo karakter ili ličnost od fizičkog izgleda.

Ponekad me iznenadi drugačija lepota, kao kada sam gledao žensku odbojku 2019. čini mi se, bila jedna Grkinja, pravi onaj mediteranski, možda čak bliskoistočni tip, poveći nos, crna kosa. Evo pronađoh joj i ime - Olga Strantzali. Iz nekog razloga mi je prijala oku, a uopšte nije moj tip ako mogu tako da kažem, niti bi ljudi rekli da je klasična lepotica. Imala je svezanu kosu u rep, u običnoj uniformi, a sva je nekako zračila i uživao sam da je gledam kako igra.

Ja sam najviše glavu izgubio za jednom koja je bila skroz suprotnost mom tipu devojaka...

Čak sam sebe tešio "oladi, ona nije čak ni tvoj tip" ali džaba, ispala mi najlepša, zapravo i dalje je.

Back