Imate li rasnih predrasuda?

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Da li bi ste se zabavljali sa nekim crncem ?

Udali se za njega?

Imali SARENU decu...? :sad2:

Da li bi imali nesto protiv da vase dete ima crnca momka ili devojku....?

Cuo sam kako neki kazu: "Nemam nista protiv crnaca, ali ih ne bih volela u familiji..."

A sta VI kazete? :)

"Imali šarenu decu"? Pa još tužan smajli? :eek:
Blajbinger, pa melezi su najlepši ljudi. Nije valjda da nismo odmakli mnogo od mentaliteta gde je najprihvatljivije venčavati se maltene u okviru porodice, da se zna xxx prethodnih pokolenja i sl? :lol:

Udali se za njega?

Cuo sam kako neki kazu: "Nemam nista protiv crnaca, ali ih ne bih volela u familiji..."

jao ja bih bas volela da budem sa crncem, Lamar Odom mi je mnogo sladak, oduvek sam zaljubljena u Ronaldinja, sanjam o Ronaldu...

ne smeta mi boja koze, smetaju mi kulturoloske razlike. ono sto bi se osetilo kada bi na primer hteo da ispostuje tradiciju pa da mi iskasapi cerku ili je umota u neku krpu.
postujem ja sve ali ne zelim da delim zivot sa nekim ko ima drugacije stavove o tome sta je prihvatljivo ponasanje. ne mogu u ovim godinama da ispravljam krive drine ni da se natezem sa nekim - briga me odakle je ako je pristojan, vredan, castan, korektan i posten covek ovog veka - malo li je :lol:

Kao prvo, udata sam.
Kao drugo, žuti su niži od mene.
Kao treće, ne volim velike usne crnaca, ne bih mogla da se ljubim s tipičnim predstavnikom te rase. Za ostalo se ne bih izjašnjavala, nisam probala.:)
Možda bi mi neki crvenokožac odgovarao, neki kao Džeronimo.;)

Ako bi se neko od moje dece zaljubilo u predstavnika druge rase, verovatno bih blagoslovila vezu. Ne valja se protiv ljubavi, to je ravno prokletstvu. Pa i meni je majka govorila, neka je crni Ciganin (da se ogradim, ne mislim ništa loše o njima), ako je meni dobar, biće dobar i njoj. Nisam našla Ciganina, ali je crn kao oni, i deca su mi crna, i priznajem, baš mi je drago što nisu beli kao ja.

Da li bi ste se zabavljali sa nekim crncem ? Da

Udali se za njega? Ako to oboje zelimo, da, udala bih se

Imali SARENU decu...? :sad2: Da, i imali decu koja ce imati crnu i belu put, bez tuznog smajlica :ok:

Da li bi imali nesto protiv da vase dete ima crnca momka ili devojku....? Ne, naravno da ne bih, to bi bio njihov izbor, a ne moj

Evo, odgovorila sam :bye:

ne smeta mi boja koze, smetaju mi kulturoloske razlike. ono sto bi se osetilo kada bi na primer hteo da ispostuje tradiciju pa da mi iskasapi cerku ili je umota u neku krpu.
postujem ja sve ali ne zelim da delim zivot sa nekim ko ima drugacije stavove o tome sta je prihvatljivo ponasanje. ne mogu u ovim godinama da ispravljam krive drine ni da se natezem sa nekim - briga me odakle je ako je pristojan, vredan, castan, korektan i posten covek ovog veka - malo li je :lol:

Bravo. Slažem se. Sve si lepo rekla.:ok:

To je to. Drugaciji mentalitet, tradicija, obicaji itd.

Пази кад су још Џејмс Вотсон и Френсис крик, који су 1953. расплели двоструку спиралу ДНК (што наши тупсони од новинара не преводе већ називају двоструки хеликс ДНА!!!) тврдили да су црнци глоопише у односу на белце и жуте!
Сва емпиријска истраживања потврдила су ово и разлика је око 19 поена на кајтеловој скали(она која је иначе уобичајена за мерење опште интелигенције, не рачунајући разне утешне типове интелигенције) што ич није занемариво!
Да, било би ми тешко да очекујем децу интелектуалну сиротињу од жене црнкиње ма колико ми била драга.
А и нисам напаљен на црнкиње, мелескиње итд.

Udali se za njega?

Zašto baš rasne?

Zašto ne i da li biste stupili u brak sa osobom koja:
...je u kolicima...
...slepa...
...gluvonema...
...druge veroispovesti...
...različitih kulturoloških i moralnih načela, tipa on/ona je patrijahalna osoba a ti nisi...
...različitih seksualnih afiniteta...
...daleko ispod ili iznad tvog socijalnog, društvenog ili obrazovnog nivoa...

Itd, itd....

Hajde da nabrojimo sve predrasude koje nas sprečavaju da čoveka vidimo/doživljavamo kao čoveka...

I ukoliko im podlegnemo na bilo koji način, možemo se zabavljati sa samim sobom...

Kad god nekoga posmatraš kroz staklo predrasuda, seti se da i ti možeš biti sa druge strane, na nekoj drugoj geografskoj širini ono što te ovde čini delom stada, tamo bi te činilo crnom ovcom. Beee...

Вила Смита не бих гурнула с кревета...:zper:

Али имам предрасуде (или реалне ограде, зависи како се гледа) према једној националној мањини са којом сам у свакодневном контакту.:confused:

Али имам предрасуде (или реалне ограде, зависи како се гледа) према једној националној мањини са којом сам у свакодневном контакту.:confused:

Eno prica se da se razvodi, pa probaj srecu. :lol:

Da nisu Madjari? :mrgreen:

Пази кад су још Џејмс Вотсон и Френсис крик, који су 1953. расплели двоструку спиралу ДНК (што наши тупсони од новинара не преводе већ називају двоструки хеликс ДНА!!!) тврдили да су црнци глоопише у односу на белце и жуте!
Сва емпиријска истраживања потврдила су ово и разлика је око 19 поена на кајтеловој скали(она која је иначе уобичајена за мерење опште интелигенције, не рачунајући разне утешне типове интелигенције) што ич није занемариво!
Да, било би ми тешко да очекујем децу интелектуалну сиротињу од жене црнкиње ма колико ми била драга.
А и нисам напаљен на црнкиње, мелескиње итд.
Pojma nemam šta je pokazala Katelova skala (Raymond Cattell, ne Harvey Keitel... toliko o tupsonskom prevođenju), ali dekodiranjem DNK se ne može doći do podatka o inteligenciji (ni sada, a pogotovo ne 1953.)
Elem, ostavljam mogućnost da je crna rasa u proseku manje inteligentna od bele, ali to nije nikakav garant da ti se dete neće zatreskati u thick-headed arijevca, ili u inteligentnog garavog. A ako već padne na glupana, onda je tu najmanji problem rasa, već je problem u genima koje si ti prosledio svom detetu, ako me razumeš...

Pojma nemam šta je pokazala Katelova skala (Raymond Cattell, ne Harvey Keitel... toliko o tupsonskom prevođenju), ali dekodiranjem DNK se ne može doći do podatka o inteligenciji (ni sada, a pogotovo ne 1953.)
Elem, ostavljam mogućnost da je crna rasa u proseku manje inteligentna od bele, ali to nije nikakav garant da ti se dete neće zatreskati u thick-headed arijevca, ili u inteligentnog garavog. A ako već padne na glupana, onda je tu najmanji problem rasa, već je problem u genima koje si ti prosledio svom detetu, ako me razumeš...
Сестро брате не разумем те.
Небитно је, просек црне популције је осетно нижи од беле и жуте ма како ти гени, што велиш ,,падали".
И наравно да се не ради о ДНК анализи,већ о простој емпирији, тако је свиђало се то неком или не.

Ма јесте, у тестовима су знатно подбацили црнци, афроамериканци политички коректно, али што се тиче физиономије, не бих имао ништа против да сам тако "лак" као црнци који трче на 100 или да закуцавам као Џордан са одразом са капице 7 метра, е бре..
Ја сам фашиста и само своју нацију обожавбам и да будем прецизнији Шумадија, Поморавље.остало..здрао,бре, живо што се тиче репродукције :lol:

Рекреативни секс са црнкињама ме не инспирише, више оне инцестуозне Швеџанке, Данкиње и Швабице, ал да су те Шваб. црнокосе, не оно ко овце стереотипне порнићарке. Знам ја шта ми се допада, а о укусима не треба расправљати.. Е, Блајби, може и латино, оне са фантастичним телом.

Poslednja izmena:

Националне мањине, црногорци? то као у оној Паради кад пита Којо шипца, јел зна шта су то сексуалне мањине, а шћип му каже: пааа, знам, то сте, ваљда, ви- Срби :лол: Да ниси мислила на етничку заједницу једну? :мрд:

Back