dok ste u vezi,gledano i sa muskog i zenskog pogleda na to da gde god da se nalazite:gradu,zurci,da osobe suprotnog pola va snimaju-pokusavaju flert sa vama i da sigurno im ate prolaz mozete ih osvojiti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NatasaNatasa:Ne, ja mislim da to ima veze sa samopouzdanjem. Ono imaš dečka, voli te, voliš i ti njega .. nekako zračiš i u sebi i oko sebe pa te logično primećuju i oni koji nikad nisu. A kad si sam, onda si valjda u nedostatku svega gore navedenog manji od makovog zrna ... i tripuješ da te niko ne primećuje.
NatasaNatasa:Ne, ja mislim da to ima veze sa samopouzdanjem. Ono imaš dečka, voli te, voliš i ti njega .. nekako zračiš i u sebi i oko sebe pa te logično primećuju i oni koji nikad nisu. A kad si sam, onda si valjda u nedostatku svega gore navedenog manji od makovog zrna ... i tripuješ da te niko ne primećuje.
pa definitivno samopouzdanje.... imam trip da posmatram ljude po ulici kada su sami, i prosto je neverovatno koliki broj njih non-stop bleji u zemlju kada hoda, izgleda smuseno i slicno....NatasaNatasa:Ne, ja mislim da to ima veze sa samopouzdanjem. Ono imaš dečka, voli te, voliš i ti njega .. nekako zračiš i u sebi i oko sebe pa te logično primećuju i oni koji nikad nisu. A kad si sam, onda si valjda u nedostatku svega gore navedenog manji od makovog zrna ... i tripuješ da te niko ne primećuje.
E ja sam tu pojavu tumacila sa ove druge strane-recimo vidjam nekog tipa koji mi izgleda ko neki smor i dok je solo nije mi interesantan,al recimo posle nekog vremena skontam da seta neku ribu i pomislim,vidis njega neko hoce, pa nije valjda bas tolki smor....Al odmah sledeceg trenutka pomislim da sam pukla, jer ipak treba imati druge kriterijume za smekanje....milanivk:dok ste u vezi,gledano i sa muskog i zenskog pogleda na to da gde god da se nalazite:gradu,zurci,da osobe suprotnog pola va snimaju-pokusavaju flert sa vama i da sigurno im ate prolaz mozete ih osvojiti
ako si zracila 84'te to je bio chernobil, a ne zaljubljenost....Samantha Jouns:I ja se slazem sa NatasomNatasom
definitvno misli da ako si zaljubljen u tu osobu i ako je volis a jos je sve to obostrano onda stvarno zracis!!!
meni se to desilo....nekada...davno![]()
d1:ako si zracila 84'te to je bio chernobil, a ne zaljubljenost....
sala
poz
milanivk:dok ste u vezi,gledano i sa muskog i zenskog pogleda na to da gde god da se nalazite:gradu,zurci,da osobe suprotnog pola va snimaju-pokusavaju flert sa vama i da sigurno im ate prolaz mozete ih osvojiti