imate li osecaj

Ne, ja mislim da to ima veze sa samopouzdanjem. Ono imaš dečka, voli te, voliš i ti njega .. nekako zračiš i u sebi i oko sebe pa te logično primećuju i oni koji nikad nisu. A kad si sam, onda si valjda u nedostatku svega gore navedenog manji od makovog zrna ... i tripuješ da te niko ne primećuje.

NatasaNatasa:
Ne, ja mislim da to ima veze sa samopouzdanjem. Ono imaš dečka, voli te, voliš i ti njega .. nekako zračiš i u sebi i oko sebe pa te logično primećuju i oni koji nikad nisu. A kad si sam, onda si valjda u nedostatku svega gore navedenog manji od makovog zrna ... i tripuješ da te niko ne primećuje.

Mislim da grešiš mada si delimično u pravu.....pa čak i kada si sam recimo na nekoj žurci a jako dobro raspoložen opet pozitivno zračiš i budeš primećen ali ne tako intenzivno kao u gore navedenom slučaju......

NatasaNatasa:

Amin!

NatasaNatasa:
pa definitivno samopouzdanje.... imam trip da posmatram ljude po ulici kada su sami, i prosto je neverovatno koliki broj njih non-stop bleji u zemlju kada hoda, izgleda smuseno i slicno....

yeee... optimisti su uvek u modi ;)

milanivk:
dok ste u vezi,gledano i sa muskog i zenskog pogleda na to da gde god da se nalazite:gradu,zurci,da osobe suprotnog pola va snimaju-pokusavaju flert sa vama i da sigurno im ate prolaz mozete ih osvojiti
E ja sam tu pojavu tumacila sa ove druge strane-recimo vidjam nekog tipa koji mi izgleda ko neki smor i dok je solo nije mi interesantan,al recimo posle nekog vremena skontam da seta neku ribu i pomislim,vidis njega neko hoce, pa nije valjda bas tolki smor....Al odmah sledeceg trenutka pomislim da sam pukla, jer ipak treba imati druge kriterijume za smekanje....

...какво бре самопоуздање људи? Па или га имаш, или га немаш...и оно зависи од много других ствари, а не само од тога да ли имаш рибу/дечка.
Мислим да је у питању опуштеност. Оно...знаш да нема шврљања...али неки мали флерт...без обавеза...чисто да не буде досадно. :wink:

meni se desava suprotno...svi nagrnu kad sam sama..ali nema veze..nije poenta u samoci..nekad..povremeno je potrebna..zdrava..bolje biti sam, nego s nekim sa kime se osecas usamljeno..prazno..u tome je sustina..biti sam i ne osecati se usamljeno..to je vec nesto..

Mene je jednom prilikom "snimila" drugarica od moje bivse, dok sam mirno stajao, mrtav ozbiljan (tad sam bio u vezi) i prenela joj kako neverovatno zracim, mada ja to nikad nisam primecivao....mislim, po faci i po drzanju tela nije mogla da primeti....moguce da sam bio radioaktivan.

milanivk:
dok ste u vezi,gledano i sa muskog i zenskog pogleda na to da gde god da se nalazite:gradu,zurci,da osobe suprotnog pola va snimaju-pokusavaju flert sa vama i da sigurno im ate prolaz mozete ih osvojiti

Stvarno pojma nemam. Kad sam u vezi ne snimam okolo i ne primetim da li me neko gleda ili ne. Mnogo puta se desilo da mi na to skrene paznju osoba koja je u tom trenutku sa mnom. Ali i tada ne obracam paznju. Jednostavno, kad sam sa nekim ne primecujem druge.

Back