Imate li osećaj da ste u logoru ?

to je samo tvoja tvrdnja bez obrazloženja

Hahahaha,
pa avatar ti ker !

Dobro, nemoj toga da se stidiš,
nisi ti kriv !

Kada hoćeš da pobediš - ti si ker.
Kada hoćeš da se dopadneš - ti si ker !
Kada hoćeš da budeš superioran - ti si ker !

Tvoje drugo ja je - ker !!!

I znam da se ti sad zbog toga ne ljutiš,
naprotiv,
drago ti je što je to neko konačno primetio
jer si se toliko oko toga trudio.

I bio bi verovatno najsrećniji
da ti ja sad kažem :

Donesi !

:lol:

image_thumb1.png

pa jesi u logoru.
pa znas li bre ti kolko je kuosmos veliki bre! milijarde bre galaksija a ti zivis na trulom prconjku, zrnu kosmoske prashine i tolko si nemocan da to zrno na kojem si ti ima tako mocnu gravitaciju da ti ne da ni da se odvojis od njega.

pa yab se ubio da sam na tvom mestu.
il bi layao ko ker

Out of the night that covers me,
Black as the pit from pole to pole,
I thank whatever gods may be
For my unconquerable soul.

In the fell clutch of circumstance
I have not winced nor cried aloud.
Under the bludgeonings of chance
My head is bloody, but unbowed.

Beyond this place of wrath and tears
Looms but the Horror of the shade,
And yet the menace of the years
Finds and shall find me unafraid.

It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the master of my fate,
I am the captain of my soul.

Invictus - William Ernest Henley

Poslednja izmena:
Da imam taj osecaj i ja sam u logoru za koji bi drugi rekli da sam puko...
Logor u kojem sam sam,uvek u propitivanju pod uticajima spoljnim i unutrasnim i ja cu da umrem u mom logoru ali na nacin koji je na nivou dvadeset i prvog veka...
Mozda niko nece znati pravo zbivanje,ali to ce biti divna prica o patnjinji i zaboravice se(ovde govorim o sebi a ne zrtvama rata),ako bih ovako razmisljao svaki dan gde ja to sebe vodim i ko me na to podseca u grcu (nadam se)....

zbog psa ili ovog beskucnika? kako se malo vidi njegovo lice ali ipak u dodiru sa psom, vidi se da je civilizovan chovek a ne neka propalica od rodjenja.
mozda je nekad imao zivot a?
da, muskarci su gro beskucnika, uglavnom posle razvoda kad im uzmu sve. ;pogotovo decu pa imovinu, dozive zivotni krah toliko da ne zele vise ni osebi da se brinu.
chak i na -15 policuija ne moze da ih otera u skloniste, neki nece da idu i niko ne kapira zasto

ai eto, ako je tu pas, to je vrlo dirljivo. tu odma skachu svi pa i ove za prava zivotinja, sad je to tako romanticno i srceparajuce.

a da nije bilo kucheta, ovog choveka niko ne bi primetio.

zbog psa ili ovog beskucnika? kako se malo vidi njegovo lice ali ipak u dodiru sa psom, vidi se da je civilizovan chovek a ne neka propalica od rodjenja.
mozda je nekad imao zivot a?
da, muskarci su gro beskucnika, uglavnom posle razvoda kad im uzmu sve. ;pogotovo decu pa imovinu, dozive zivotni krah toliko da ne zele vise ni osebi da se brinu.
chak i na -15 policuija ne moze da ih otera u skloniste, neki nece da idu i niko ne kapira zasto

ai eto, ako je tu pas, to je vrlo dirljivo. tu odma skachu svi pa i ove za prava zivotinja, sad je to tako romanticno i srceparajuce.

a da nije bilo kucheta, ovog choveka niko ne bi primetio.

zivotinja je vaznija od muskarca u zivotnoj opasnosti.
da je zena tako na ulici, zalotale macke, psi, svi bi se [pobrinuli i sredili bi je, na zapadu naravno posto je slika odatle.

a muskarac?
potrosna roba

Šta mislite o onima
koji na ovoj slici vide sreću ?

Ima sigurno dosta toga da se kaze na njihov racun (na racun ljudi koji u klosarenju vide nesto pozitivno), ali sta cemo sa misljenjem o ljudima koji prolaze pored coveka koji padne na ulici i samo prodju, kao da se nista ne desava. Sta o njima da se misli i kakav stav zauzeti? Takvih je enormno mnogo.

Neka zlatna sredina bila bi najoptimalnija. Moja je zelja za svetom sa vise saosecanja i empatije, ali to danas nije moguce.

STRAVIČAN NAPAD U BEOGRADU: Podivljali psi izujedali muškarca!

Beograd 05.02.2015.

Autor: EPK

Muškarac je sa teškim povredama od ujeda po rukama i nogama prevezen na Infektivnu kliniku

BEOGRAD
- Muškarac J.M. (59) teško je povređen rano jutros oko 9.30 sati u Ulici Sestara Bukumirović 51 u Višnjičkoj banji.

Muškarac je u napadu čopora pasa lutalica zadobio ujede po rukama i nogama, ali se ne zna da li su psi zaraženi besnilom.

Teško povređeni muškarac kolima Hitne pomoći zatim je prebačen na Infektivnu kliniku.

- Rano jutros policiji je prijavljeno da je u Ulici Sestara Bukumirović čopor pasa napao muškarca koga su izjuedali po rukama i nogama.
Policija je evidentirala napad i kontaktirala Skupštinu grada koja je obaveštena o ovom događaju,
kako bi pse sklonili sa ulice,
rečeno je Kuriru u MUP Srbije.

MUP je dodao i da je muškarac prevezen na Infektivnu kliniku,
ali da se lekari nisu izjašnjavali o njegovm zdravstvenom stanju.

Ovaj je probao da se gicne !
Misli, može da se šeta kako on hoće ?!

svakako logor -
i ja ih vidjam stalno sa prozora.. :confused:

inace to da psi zblizavaju ljude, bas i ne stoji, bar polovicno vazi.

skoro sam prisustvovao dva negativna primera sa svog prozora...

cujem uzasan lavez, pogledamm dva psa se tuku jedu, potom ih dva lika razdvoje, (klase 20god huligani, iz porodice dizelasa) i onda sledi svadja i samo sto se nisu potukli i izvadali oruzje,
ovaj sto mu je povredjen pas umilava tog svog crnog, istovremeno preti, dere se nesto ovome, tvrdi kako mu je pokazivao prstom neki znak da udalji ovog zutog psa. ovaj drugi nesto svoje prica i nervira se sto ovaj pizdi, unosi mu se u lice... ipak su se nekako razisli, a sta se potom desavalo to znaju samo oni.

drugi primer
jedna devojcica od oko 13 god sa svojim malim psom (sa moje slobodne daljniske procene) se susrela i zblizila sa starijm covekom od oko 50 i caskali su neko vreme... i caskali.. dok psi su se igrali...
sad jeste da svako tu moze sad da misli sta hoce...
inace u mom proslom postu na temi greskom sam izjednacio cuvare, strazare logora sa tamnicarima koj nisu isto sto i logorasi valjda. jbg
u svakom slucaju ja kad otopli krecem uskoro da grlim drvo ljubimce, ako vidim nekog dzukca kako se olaksava.. bice nevolje.
mada kad rzmslim, zasto su posadili to drvece okolo.. koa neku zicanu ogradu...:confused:
;)

Back