Turpentine
Iskusan
- Poruka
- 5.278
Ovih dana, iako sam gotovo na korak do braka, živimo zajedno već duži vremenski period, često razmišljam o osobi koju sam poznavao i koja mi se sviđala od moje sedme godine. Dal zbog toga što se meni ta devojka toliko sviđala, ja generalno jako pričljiv nikada nisam mogao da pokušam bilo šta ozbiljno sa njom (strah od odbijanja) iako mi je tokom perioda u kom sam imao kontakt sa njom bilo nagovešteno više puta da bi tu moglo biti nešto.
Zanima me koji stepen idiotizma je to da ti se neko sviđa već 20 i kusur godina, pritom pojma nemaš ni gde je ni šta radi sada, ponekad se čuješ sa njom preko FB-a i to je sve.
I da li je to česti fenomen kod muškaraca, da se jedna (najčešće ona koju nisi imao) pamti apsolutno do kraja?
I nemojte da govorite da to nije fer prema mojoj sadašnjoj devojci jer je to očigledno samo neka fantazija, i ne postoji ikakva šansa da nešto od toga ispadne.
Zanima me koji stepen idiotizma je to da ti se neko sviđa već 20 i kusur godina, pritom pojma nemaš ni gde je ni šta radi sada, ponekad se čuješ sa njom preko FB-a i to je sve.
I da li je to česti fenomen kod muškaraca, da se jedna (najčešće ona koju nisi imao) pamti apsolutno do kraja?
I nemojte da govorite da to nije fer prema mojoj sadašnjoj devojci jer je to očigledno samo neka fantazija, i ne postoji ikakva šansa da nešto od toga ispadne.