hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.134
bolje i to nego da pises u nizu neke poruke bez veze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma raslje su zakon za supljinu..i za pronalazenje izvora..zajebale su skener ..moze visak otkriva podzemne vode i jos svasta ume
uzmi 38x45cm sondu za taj XP i imaces jednog pravog dubincaimao sam razne metal detektore..trenutno imam xp i i jednog dubinaca...
ma zadovoljava me i ovako..u pravu si za sondu..kad je dobar teren ova zavrsava posao ekstra...sto nisam rodjen pored dunava ehhhuzmi 38x45cm sondu za taj XP i imaces jednog pravog dubinca
denisu svaka čast...
ali pitanje kakav je na terenu
možda će da svira bezveze kad ga prineseš zemlji....
Muškarac želi da oseti adrenalin, a lov na blago to svakako jeste.... tako da je tema za ovaj pdf.
Ima li ko iskustva sa ovom tematikom?
Da li je kažnjivo koristiti detektor za metal u prirodi? Ja bih sve davao državi, muzejima, mislim ako nađem nešto uopšte...
preporučite neki dobar detektor...
Ne razlikuje on naravno zlato od aluminjuma ili gvozdja .
ako vam se svidja ovaj Hobi onda mozete kupiti jedan Profi do 5000Eura ili manje naravno![]()
Muškarac želi da oseti adrenalin, a lov na blago to svakako jeste.... tako da je tema za ovaj pdf.
Ima li ko iskustva sa ovom tematikom?
Da li je kažnjivo koristiti detektor za metal u prirodi? Ja bih sve davao državi, muzejima, mislim ako nađem nešto uopšte...
preporučite neki dobar detektor...
onima sto skidaju sahtove ne treba taj detektor, zashili su vas