Imate li "leđa"?

u smislu jakih ortaka ili nekih ljudi na uticajnim mestima i slično koji su spremni da vam budu podrška i da se bore za vas.
ili ste prilično sami u tom smislu?

meni da se auto pokvari, ne bih imao koga da pozovem, morao bih šlep službu. ma neće bre niko ništa da mi lajkuje kamoli nešto više...
one man wolf pack to sam ja

sebe
i nekako kapiram da je dovoljno
kad se naviknesh na oslonac, ne potezesh sve svoje kapacitete, idesh linijom manjeg otpora

postoji par osoba, ali ne volim da cimam
ume to da predje u naviku

u smislu jakih ortaka ili nekih ljudi na uticajnim mestima i slično koji su spremni da vam budu podrška i da se bore za vas.

meni da se auto pokvari, ne bih imao koga da pozovem, morao bih šlep službu. ma neće bre niko ništa da mi lajkuje kamoli nešto više...

neam brate baš nikoga
često i ja o tome razmišljam i to takođe kao i ti, najčešće kad vozim auto tj. kad krenem negde na dalji put...a pošto vozim oldtajmera (bukvalno) često pomislim jebbote ako se pokvari koga da zovem...znači isto razmišljanje ko to imam
nemam nigde nikoga, solo igrač, što kaeš ti gore one man wolf pack
a da lajkuje ne može i da oće jer neam fejs
da sam imo ljude ko zna de bi sad bio, al sigurno ne bi bio ovde de sam sad :neutral:
pa se uhvatim puno puta kako razmipšljam o ljudima koji imaju širok krug prijatelja...pa za svaku ali svaku stvar imaju koga da pozovu...samo se zamisli pet sekunde i lati se telefona, odma zna koga da zovne za bilo šta...

a050.gif

:lol:

pretpostavljam da čuvaš i staforda :mrgreen:

Imam vise njih..i oni imaju nekoga..i tako u krug...i ja sam uvek tu...mada, kad si u ozbiljnoj situaciji sam si sa sobom i svojim đavolima. Najbitniji su mi najblizi (roditelji, sestra, njena porodica)..iz tih odnosa crpim energiju i nema te prepreke koju ne mogu prevazici. Harmonicni porodicni odnosi daju mi vetar u ledja, ostale dobrovoljce cuvam za ne daj boze.

naravno da imam , jedan mercedes pun rodjaka i burazera ,drugi ortaka ,jedan komsija inspektor drugi saobracajac vozi motore, imam i naoruzanja tako to... al nikad se nisam pozvao niti sirio na taj racun ,samo kad bas zatreba.
i ja sam za njih zalegao isto tako.
bilo je tu svacega.

Ovo drugo imam u nekom smislu, ne baš da se sad neko bori za mene ali tipa da mi pomogne u dobijanju posla, da se zauzme za mene kod nekoga to imam (bar ja tako mislim, sad ne znam, sa ljudima ni kad si skroz siguran ništa ne znaš sasvim). Što se tiče ovog prvog ne da nemam nego ni ne tražim, mislim imam prijatelje ali održavam isključivo bleja odnose, nikad u životu se nisam vezivao niti posmatram ljude tako. E sad jbg što se tiče tih nekih sukoba na ulici i to, možda bi neko od njih i skočio za mene ali ja za njih svejedno ne bih, sa nekima sam i prekinuo odnose kad su počeli da smaraju i tražio druge. Mada generalno i ti što skaču za ortaka često to rade da pokažu neka muda, nego iz nekog iskrenog prijateljstva, bar ja to tako vidim. Mada ono kad bi me mlatila desetorica lepo bi bilo da neko poturi svoju kičmu.

Back